TMDF

TMDF

יש לכם מושג אולי מה פירוש ראשי התיבות? מדובר בקעקוע על גופי של אסיר אמריקאי גזען שבין השאר יש לו גם קעקוע של צלב קרס.

Milochka1

New member
מצטערת

חיפשתי בכל מילוני הקיצורים שברשותי וגם במילון הסלנג של האסירים - לא מצאתי דבר. את בטוחה שזה מה שכתוב?

א י ל ה

New member
וואלה משונה :)

חיפוש מהיר העלה תוצאות כאלה: TMDF Transfer of the Management of Development Funding TMDF The March Days Friedric TMDF Trunk Main Distributing Frame שהן תמוהות לכל הדעות. זה יכול להיות סתם קטע אישי של אותו אסיר אולי?

אולי זה משהו בגרמנית?

אם הוא נאצי, יכול להיות שהאותיות האחרונות זה Mein Fuhrer ? אבל אני לא יודע גרמנית וזה רק ניחוש.

1haam

New member
Too Many Damn FOREIGNERS

זה מה שגזען ממוצע חושב/אומר. בארץ זה היה, מן הסתם, TMDA

1haam

New member
כמובן!...

They all are honorable men

כבר שמעתי את הרעיון הזה

אתה חושב שזה צירוף מקובל? משהו שגזענים לבנים בארה"ב משתמשים בו?

1haam

New member
אצלי הקישור לא עובד, אז הנה הציטוט

משם:
If you think, like Snuffy appears to, that the problem is that there are "too many damn f'rners" in the country, then it isn't a reform at all. (And, if you think that, you should stop confusing people by talking about illegal immigration -- you are a nativist who has a beef with immigration in general.)​

hazelnut

New member
../images/Emo6.gif. ו-../images/Emo32.gif: זה מזכיר לי איך

האירים המקומיים תמיד שואלים אותי אם אני f'rner מתי שאני חוזרת לבקר באירלנד. וכאשר אני מזכירה את שם הרחוב שבו גדלתי (שם שלא יכול להיות אירי יותר) הם כמעט מתעלפים בו במקום (לחברי הקהילה היהודית *הילידה* הזעירה באירלנד מבטא "אירי-יהודי" משלהם)

1haam

New member
רבע ../images/Emo32.gif וזה מזכיר לי את ג'יימס

ג'ויס:
-- I just wanted to say, he said. Ireland, they say, has the honour of being the only country which never persecuted the jews. Do you know that? No. And do you know why? He frowned sternly on the bright air. -- Why, sir? Stephen asked, beginning to smile. -- Because she never let them in, Mr Deasy said solemnly​

למעלה