אני רוצה את זה
י ירגזי כחול New member 11/11/07 #39 וואי, זה -באמת- מדכא.. ../images/Emo16.gifגל../images/Emo16.gif [../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif]
וואי, זה -באמת- מדכא.. ../images/Emo16.gifגל../images/Emo16.gif [../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif]
B behappy New member 11/11/07 #30 וועי../images/Emo7.gif מלא בהצלחה וגיוס נסבל וכאלה ותהני בטירונות, זה כייף!!!! קמים בחמש בבוקר ומסתדרים בשלשות וזה הזוי עד מאוד! ויש אוכל של צבא ומדי ב' וצחוקים! יוו, את בטח בבקום עכשיו, אנג'וי
וועי../images/Emo7.gif מלא בהצלחה וגיוס נסבל וכאלה ותהני בטירונות, זה כייף!!!! קמים בחמש בבוקר ומסתדרים בשלשות וזה הזוי עד מאוד! ויש אוכל של צבא ומדי ב' וצחוקים! יוו, את בטח בבקום עכשיו, אנג'וי
N noosh New member 11/11/07 #32 היא עושה טר"צ ../images/Emo3.gif היא במלון עם גלידות בארוחות צהרים, טוסטים בערב ואזרחי (טוב נו, יחסית לבה"ד זה היה מלון).
היא עושה טר"צ ../images/Emo3.gif היא במלון עם גלידות בארוחות צהרים, טוסטים בערב ואזרחי (טוב נו, יחסית לבה"ד זה היה מלון).
ר רעוּת New member 16/11/07 #52 בנדוד שלי הגדיר את זה ככה פעם: "בצהל יודעים להכין את כל סוגי הקוסקוס! חוץ מהסוג הטעים".
י ירגזי כחול New member 17/11/07 #61 ובכלל אני לא מאמינה ב15:15 ../images/Emo46.gif רק ב15:51 ../images/Emo46.gif
מ מתה על קובנה New member 11/11/07 #33 בהצלחה../images/Emo45.gif היי גל , גם לי לא יצא ממש להכיר אותך ..(כאילו,מעבר לשטחיות) מקווה שבעתיד אולי (?) בכל מקרה, המון בהצלחה, והכי חשוב,תעשי חייםXD שירה
בהצלחה../images/Emo45.gif היי גל , גם לי לא יצא ממש להכיר אותך ..(כאילו,מעבר לשטחיות) מקווה שבעתיד אולי (?) בכל מקרה, המון בהצלחה, והכי חשוב,תעשי חייםXD שירה
B boy for pele New member 11/11/07 #34 קצת באיחור. כתבתי לך משהו בשרשור החמשירים. ואגב, גם אני התגייסתי היום. ל20 דקות.