Time to wave goodbye now

פלוטו24

New member
שוקו יקרה

תחסרי לי הרבה. הפורום לא היה מה שהיה בלעדייך (ובלעדי נועה כמובן
). תודה על כל ההשקעה, הרצון הטוב והעזרה. אין לי הרבה מה לומר, כי אני שונא פרידות וגם כי אני לא ממש במצב רוח טוב היום. אז הרבה בהצלחה, לכי בשלום ותחזרי בשלום. אוהב, פלוטו.

shiray

New member
אווו גל בהצלחה מחר וסטיי סטרונג!!!

אל תהיי שבוזה מדי, הצבא גם מלא צחוקים והומור שחור והרי תחזרי בסופ"שים וגם ככה מתישהו יפסיקו לשבות כאן ואז יהיה משעמם באמצע השבוע, ובטח אם תבקשי יפה מנועה היא תזרוק אותך גם מהצ'אטים ויהיה בסדר... המון
ויהיה בסדר!!! תכירי מלא חברים ערבים בעלי סיווג

rfranko

New member
אוף, אולי תשליכי עלינו נעל וזו?!?!?!

בהצלחות רבות וגדולות שמרי על עצמך ואל תשכחי לארוז לך גם כמה איקונים לדרך and it's time time time and it's time time time and it's time time time that you love and it's time time time

FooK MI

New member
../images/Emo10.gif

You're in the army now.
Oh, You're in the army.
Now.
אוף, אני לא יודע
כמו שכתבתי לך, שיהיה לך בהצלחה שם, והפורום באמת לא יהיה אותו דבר בלעדייך אבל אני בטוח שהחיים שלך לא יפסקו מחר ואת תהיי מאלה שימצאו את הזמן לחיים שהיו להם טרם יום-הדין. תתקשרי אליי הרבה ואל תשכבי עם כולם כי בצבא יש ערבים ומחלות ;[ ואם תלכי לקרבי אזרוק אותך באסאמאס.

noosh

New member
אל תדאגי, לא אשכח ../images/Emo3.gif

למרות שאני לא בטוחה אם יש לי את הקובץ המעודכן
. אין ספק שלהכניס אותך לניהול פה הייתה בין ההחלטות הכי חכמות בחיי (מה נו, אין לי אמבטיה בבית, זה כבר מצמצם את הבחירה), כמובן אם לא מחשיבים את זו של אם להתגייס ביולי או לא
. תודה, על כל התרומה ועל כל מה שנתת פה ובכלל, אין ספק שהמקום הזה לא היה נראה ככה בלעדייך, וזה ממש לטובה. כמובן שטר"צ לא אומר שמתנתקים מהעולם וזה, וגם יהיה לך צבע חדש להפגין פה, אז אני לא דואגת עד כדי כך. תהני המון, המון, ושיהיה לך בהצלחה וכיף ותכירי אנשים חדשים ומגניבים ותפיצי את תורת הריסת-החיים, שבסוף הקורס יהיה לכם שירון טורי בערבית.

שיהיה לך המון המון בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שמחתי להכירך במפגש, אפילו בקצרה - ומקווה להכירך יותר במפגש הבא - לכשיהיה. אוהבת, ליבי

יואו, גל. ../images/Emo23.gif

בטח תראי את זה רק אחרי שתחזרי מהשבוע הראשון בצהל או משהו
בכל מקרה. אני בקושי מכירה אותך, אבל את [ונועה] תרמת רבות לפורום. גם אם זה בפעולות המנהלתיות
, וגם סתם לאווירה הכללית. אני מקווה שהצבא יהיה לך תקופה יפה, ולא כזאת שמסתכלים לאחור ושונאים. וגם אם זה לא אפשרי [אבל אני יודעת שכן!], שלפחות לא תסבלי הרבה, ושתהיי עם אנשים טובים, ושיהיה כמה שיותר כיף. וזהו, בערך. בהצלחה. אל תשכחי את טורי, היא תעודד (ברור) אותך ברגעים הקשים
|סכין| תודה :)
.

אנו מודים לגל

על הניהול, הזמן וההשקעה הרבה בפורום ומאחלים לה גיוס קל ושירות מהנה
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

רעוּת

New member
אמג לאאאאאאא ../images/Emo7.gif

נועה תגידי להם שיחזירו אותה
למה הם לקחו לה את הכחול כלכך מהר
אני אתלונן במשוב

noosh

New member
אני ביקשתי שיסירו ביום חמישי בערב ../images/Emo10.gif

לא אוהבים אותי שם יותר
אבל היי, יש צבע חדש ומגניב בפורום! |MILK| |הדחקה|

איקון שאצלי קוראים לו בשם יותר יפה

והולם את השפה העברית
חלבלב של חלב מקפץ חמודיק

אני מכירה את האייקון הזה מהמסנג'ר

אני רק לא מבינה למה אתם כותבים אותו בכל מקום אפשרי בפורום (-: כבר התחלתי להמציא לו ראשי תיבות - Mothers that I'd Like to Kick....Kill וכו' וכו'...(-: לילה טוב לכולם, ליבי.

למעלה