Time to wave goodbye now

Time to wave goodbye now

טוב
. מתחילים. כולכם יודעים שמחר צהלו"ש וזה, אז אני אחסוך את ההקדמות לטובת אלו שזה עושה להם טריגר (רעות תנוחי כבר. אני חוזרת ביום שישי!!). זה קצת מוזר כי תמיד חשבתי שהפורום הזה יסגר הרבה לפני שאצטרך לעזוב בדרמטיות. כשנכנסתי לנהל כאן זה היה סוג של אני, נועה, פלוטו בסופ"שים ומדי פעם קפצו כמה אנשים כשמדור המוזיקה של Ynet נזכר בדיסקים של טורוש שיש אצלו במחסן. אז לא באמת הכנתי את עצמי לרגע הזה ולכן הודעה זו נכה יותר מבד"כ. קצת (קצת הרבה למען האמת) כואב להגיד את זה, אבל החל ממחר אני כבר לא אנהל את הפורום יותר. יש הרבה משפטורים שאפשר לכוון לרגע הזה- Things are gonna change so fast או Can't stop what's coming, והם כולם נכונים. אבל אני לא מצליחה לחשוב על אחד שישקף את ההרגשה של לעזוב בית מדהים כמו הפורום הזה. זה לא שאני נעלמת, אני עדיין אקפוץ בסופ"שים להגיד לכם שלום, ואם אהיה ממורמרת אז יש מצב לשאלת השבוע
. אני בעיקר רוצה לנצל את ההזדמנות הזו כדי להגיד לכם תודה. אנשים כמוכם זה לא משהו שמובן מאליו ומדהים איך נוצרה פה חבורה כזו בזמן כל כך קצר. אם טורי היתה יודעת היא הייתה ממש מרוצה מעצמה, כי האגו וזה
. אני אוהבת את כולכם המון, ומאמינה שיחסרו לי הצ'אטים והשטויות שאנחנו נוהגים לעשות כאן על בסיס יומי- אז אל תהיו מנייאקים ותשאירו קצת לסופ"ש! תאספו לי יוטיובים וכאלה
. רציתי לסיים במשפט שמח, אבל בחייאת, זה פורום טורי אז פשוט אומר שוב שאני אוהבת אתכם והיה תענוג גדול לנהל פה במשך שנה וחצי. ותודה מיוחדת לנועה כמובן- אל תשכחי את ארסנל השרשורים והפינות שהכנו אז. לא השתמשנו בהם בכלל
. ושיר לסיום: Im still look pretty when I'm Putting the damage on |שרמנט|...
גל.
עוצב באמצעות תפוז-פד

רעוּת

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אינך יכולה ככה סתם ללכת
אינך יכולה לעזוב אותי
אינך יכולה כי עכשיו שלכת
יש גשם בחוץ
ואת נשארת איתי
אפילו אם תגידי: "זה לא כדאי"
אפילו אם תגידי: "לא, אין לי פנאי"
אפילו אם תגידי: "לך לך מעלי".
אם רק תבקשי להרגיש בבית
את שחור צמתך חרש אלטף
ואם תבקשי לא לבכות הליל
אשב לידך וגם אתן לך כתף.
כן כן אני יודעת שזה יצא עילג
אז מה
אוף, צהל לוקח את כל הטובים
ואת השאר כבר אמרתי לך במסר.

אמג, את תהיי שחורה כמו יהוני? ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בא לי לתקן את ה IM STILL LOOK ל I STILL LOOK או IM STILL LOOKIN אבל נו... אחכ עוד תתרגמי לי את זה לערביתוש. גל
יואו, אני בחיי חושבת שאני ממש אתגעגע.
טוב, אני נוסעת למקוצרת עאלק שלי, אז, כמו שאמרו לי חכמינו מנזמן מנזמן - בהצלחה ילדונת צעירה!!!

יבוא על?! יבוא על?!

הסטטיסטיקות של חודש נובמבר: לירון מכפילה את המקום שלפניה, על אף היותה באבטשים.

shiray

New member
הסטטיסטיקות של חודש נובמבר:

לירון משבטת את עצמה יותר מהר מטורי. לירון כותבת בהיי פריקוונסי שיצא משליטה לירון כותבת כ"כ הרבה שהיא אפילו עקפה את יהוני במספר ה"אמג". אם לירון היתה מקבלת שקל על כל הודעה היא כבר היתה יכולה לקנות את הנעליים של טורי. לירון עם כל הפיצולים יכלה למלא את האמפיפארק בעצמה. לירוןןןןןןן מתי כבר תודי שערקת מצה"ל?!?!?!

אני מצטערת עד עמקי נשמתי. ../images/Emo7.gif

אבל זה הרי ברור שגם את נסגדת! ולו רק על היותך מנהלת פורום טורי.

למעלה