time to say goodbye

G A L 17

New member
time to say goodbye

אז , אני נוסע לי להרצליה לעשות תסדר ומשם למחנה אימונים של נבחרת ישראל לנוער (ראשון שני שלישי) אז חג שמח וכשר , מקווה שתהנו ותנקו קצת תראש כי לרובנו יש מיליון בגרויות אחרי החופש :( מה איתכם? עושים משהו בחג? מישהו בא לבומבמלה ?

say goodnight, not goodbye../images/Emo9.gif

תהנה באימונים ובסדר וחג שמייח
(כשר אני לא מאחלת לאנשים, אני כולי חמץ
) ו מליון בגרויות
(טוב,4, אבל זה יותר מדיי בפני עצמו)

G A L 17

New member
מה לילה טוב? עכשיו בכלל בוקר :)

ו4 בגרויות? אחח הימים הטובים שדאגתי מ2 בגרויות .. השנה יש לי 11... תנך אזרחות אנגלית ה (כעיקרון קיבלתי סופי 90 אבל זה ממש קל והמגן הוריד לי אז אם גם ככה לא צריך ללמוד מה אכפת לי לנסות שוב) אנגלית ו אנגלית ז מדעי המחשב ב פיסיקה חשמל פיסיקה פרק בחירה פיסיקה מעבדה מתמטיקה 7 הבעה (חוזר...) מי הטמבל שאמר שלא לומדים בכיתה יב ?

unnicked

New member
גל...../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

תהנה בסדר וגם במחנה אימונים.... חג שמח וכשר! ומיליון בגרויות זה רע!!המון בהצלחה לך ולכולם..... אין לי תוכניות מיוחדות לחג, אבל אני מקווה לנוח מספיק ולהנות בכל אופן... חג שמח!

Dawson girl

New member
חג שמח לכם ../images/Emo9.gif

אוי מה הקטע עם בומבמלה? כולה שנטי בנטי כזה ויושבים ועושים מדיטציה.. אני היחידה שלא מתלהבת מזה?... אממ לא ממש עושה משהו, בעיקר לומדת למתכונת בספרות
וביום שלישי אני בת''א עם אמא, שינקין והסביבה- יהיה מגניב
ובלע, היום סתם הייתי עסוקה בלהתבכיין עד כמה אני דפוקה. או וול. חג שמח!

Dawson girl

New member
נו, סיים אולד שיט ../images/Emo4.gif

כי בטח לא התקבלתי לשלדג, וגם ל"במחנה" לא, ואני לא מתקבלת לשום דבר נורמלי בצבא, וזה ממש ממש דפוק כי חשבתי שאני מספיק חכמה בשביל המקומות האלה, ואני מתחילה לפקפק בהתנדבות הזו, מה שמוביל ל"מה לעזאזל יהיה הלאה אם לא צבא?". אוף.

DAN1EL

New member
נמש! ../images/Emo97.gif

אל תיגררי למחשבות האלה! קודם כל, את בכלל לא יודעת אם את התקבלת או לא. (ד"א - אין אפשרות לברר את זה?) אז אל תהי ישר שלילית, כי כבר היית שלילית בשלבים קודמים וראית שעברת.
מה שמביא אותי לנקודה הבאה - את עברת הלאה והלאה בשלבים שהרבה אחרים נפלו בהם ואת כן הוכחת לעצמך שאת יכולה, אז עובדה!
תתעודדי.
ואפילו אם לא תמצאי משהו אחר שיעניין אותך (וזה רק אם בכלל לא תתקבלי, מה שבכללללל לא בטוח) אז אני בטוח שהחיים יהיו מספיק מעניינים גם ככה.
אל תוותרי כל כך מהר, חכי ותראי.

Dawson girl

New member
תודה, אבל.. ../images/Emo4.gif

נפלתי מ"במחנה". ובשלב ממש מוקדם.. פאאאאאאאאאאאאאאאאאאק.

DAN1EL

New member
אני מצטער בשבילך ../images/Emo97.gif

אבל למה שלב מוקדם? את עברת לפחות 2 שלבים, לא? ואל תצטערי, יכול להיות שיבוא לך משהו יותר טוב.

חג שמח באני'ס../images/Emo162.gif

יו נמש. זה מזכיר לי את חתשפסות
חג שמח לכולכם
תהנו מהחופש המוןהמון. אח''כ מתחילה עונת החרישה הגדולה

חג שמח לכולם!../images/Emo161.gif../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif

*
איך עבר ליל הסדר?! אצלנו היה נחמד
וואי איזו תקופה נוראית בלימודים.. מסכנים
ומיא מר שלא לומדים ב-יב?!?! ב-יב' למדתי המון! בררר לא רוצה להיזכר בזה!
בכל מיקרה - תנצלו את החופש הזה ותהנו כמה שיותר!

למעלה