Time to say Goodbye

Time to say Goodbye

אז זהו, ממחר אני הופכת להיות רכוש צה"ל... מתחילים טירונות, אז מין הסתם לא יהיה לי הרבה זמן לבקר פה בחודש-חודשיים הקרובים. טוב זה לא סוד שהפורום היקר שלנו עבר קצת שינוי בזמן האחרון, חצי מהאנשים פה כבר לא מוכרים לי, ואני פה מהעונה הראשונה (וואו זה המון זמן...) אז לאנשים הוותיקים, עדי, הדר, אדר, טליטל, מיקי, סתוית, שגית, קורל, ג'ייסון (שבינתיים נעלם...), הילית (מצטערת אם שכחתי מישהו). שמחתי להכיר, אני עוד אחזור! תשמרו על הפורום ותמשיכו עם הצחוקים... ואל תתנו להשתלטות העויינת להימשך חחחחחחח מוריה :)

יאי אני ראשונה../images/Emo9.gif

טוב אולי זה כי אני הכי "ותיקה"?
בכל אופן מורייה יקרה שיהיה לך המון המון המוווון בהצלחה! אל תדאגי, נטפל ב
וב
ובכל ה
שיהיה לך גיוס קל ככל האפשר! אל תתני למ"כיות פעורות לתזז אותם ואל תסכימי בשום אופן לנקות שירותים
ותשיגי כמה שיותר פטורים ממטלות בזויות - תעשי אותי גאה בך! תקפצי לבקר מתי שתוכלי נתגעגע עדי

talytal

New member
גיוס קל, מתוקתי!!! ../images/Emo24.gif

אמנם כבר כתבתי לך בפורום ג'קו, אבל על ברכות כיף לחזור... שיהיה לך שירות כיפי ככל האפשר, שתפיקי כמה שיותר מהתקופה שלך בצבא, שיפתחו לך אפיקים חדשים. שהטירונות תעבור מהר ובקלות, שלא ישאירו אתכם שבת השבוע (גם אני התגייסתי ברביעי וחזרתי הביתה בשישי. מה שנקרא כניסה הדרגתית למערכת, וזה מקל על המעבר). שלמרות העומס יישאר לך זמן לכל מה שאת אוהבת כרגע... השינוי הוא רציני, אבל בסופו של דבר לא מאיים כמו שאולי נדמה לפני כן. וכשאת חוזרת - בואי לספר חוויות... אשכרה יש לי נוסטלגיה לגיוס שלי עכשיו.
הקשב!

בת 1986

New member
ומה איתי? ../images/Emo7.gif

הלו, הלו, תיפרדי גם מקומונת עמית יצחק, כן?
סתם מותק, שיהיה לך גיוס קל ונעים ונסבל...
שיעבור חלק בעז"ה..
היה נחמד להכירך פה ושם.
תבואי לבקר אה? בהצלחה!!

עדנה מו

New member
גיוס קל ../images/Emo24.gif

לא מכירה אותך באופן אישי אבל זה לא סיבה שיהיה לך גיוס רע P:

adar2010

New member

א. שיהיה ה מ ו ן בהצלחה !! תשתדלי לקחת הכל בקלות, ולהנות כמה שאפשר .. תזכרי שהמ"כיות שלך התגייסו בדיוק ארבעה חודשים לפנייך, אין סיבה לקחת אותן ברצינות.
ב. אם אי פעם תצטרכי גימלים (
) אני כאן לעזרתך.

pumiki25

New member
מוריה! גיוס קל ונעים, יקירה! ../images/Emo24.gif

תחסרי לי. שלא תעזי להיעלם לנו!!!
(ו...בעיתוי מצחיק, אחותי הקטנה דווקא משתחררת השבוע
ואם היא עברה את זה...!
)

pumiki25

New member
יגיע גם יגיע! ../images/Emo24.gif

מחר אני בעבודה כך שלא בטוחה אם אספיק - אבל בקרוב! לא שוכחת אותך!!!

אני כבר הייתי צריכה להיות חיילת ,אבל דחו לי
עכשיו אני צריכה לחכות עד אוקטובר . שיהיה לך גיוס קל ונעים
גם אני שמחתי מאוד להכיר
תבואי לבקר

למעלה