גיוס נעים וקל בוביי
• •°•CoRaL•°• New member 15/8/07 #20 גיוס קל ונעים! ! שיהיה לך המון המון בהצלחה מחכה שתחזרי אלינו P: נתגעגע ..
S shoooko New member 15/8/07 #24 שש..ששש..שבבב...שבררררת אותייי..! וזאת לא מחמאה זה אשכרה נראה כמו תנאים של כופר...
S shoooko New member 15/8/07 #25 ../images/Emo6.gif התבלבלתי בשרשור שיהיה לך בהצלחה תכננתי גם להגיב לך אחרי זה ובטעות כתבתי את ההודעה של שרשור אחר לפה לא משנה בהצלחה!
../images/Emo6.gif התבלבלתי בשרשור שיהיה לך בהצלחה תכננתי גם להגיב לך אחרי זה ובטעות כתבתי את ההודעה של שרשור אחר לפה לא משנה בהצלחה!
ה האמפריה הצהובה New member 15/8/07 #27 ../images/Emo6.gif אוקיי לקחתי את ה"מה אתה רוצה" שלי בחזרה...
S Shining Dark New member 15/8/07 #28 גיוס נעים (כמה שאפשר) קחי את זה בקלות האפשרית ותזכרי שזו תקופה שמסתיימת לבסוף, תנסי להנות גם עם המכיות (הייתי אחת כזו חח).. ונראה לי מההודעות שלך כאן שאת גם תצליחי בזה ) ותבקרי מדי פעם... כמובן!
גיוס נעים (כמה שאפשר) קחי את זה בקלות האפשרית ותזכרי שזו תקופה שמסתיימת לבסוף, תנסי להנות גם עם המכיות (הייתי אחת כזו חח).. ונראה לי מההודעות שלך כאן שאת גם תצליחי בזה ) ותבקרי מדי פעם... כמובן!