תשובותתתתתת
--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? הייתי במיטה רק התעוררתי מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? הרבה דברים איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]?26.7.2005 איך אני? כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך?שנה ו... כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? פרט על אחד מהם מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?מה זה טירון? טוב נגיד ש10
כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש?0 אני לא משכרת --אסוציאציות-- יום שישי -יציאה כסף -ארנק אפס - קיריל -דיקטטור פורום -קיריל חופש -ים Jet Leg -? רוסיה -בית אוקראינה -ולן אוזבקיסטאן -חברה שלי נטשה(לא מהפורום) Antidisestablishmentarianism -חחח כאב ראש -אקומול שעון - שעה צפון -חיפה צב - שיריון
צו - לשכת גיוס חרוז - תפוז -ישראל ברוסית =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? למה?מאתיים שנה קודם ניראה לי... סתם בגלל השימלות היפות שהיו אז .. ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו- ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו-יש הרבה כל החברים שלי כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע?חחח פעם אחרונה שהלכתי ברגל לבית הספר היה ביסודי וגם רק בהתחלה...אז לא זוכרת אבל ניראה לי10-15 דקות לפי המרחק נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה?מאושרת עד הגג כמה כסף יש לך בארנק כעת?44 וחצי כמה היית רוצה שיהיה לך? כמה מזה היית תורם לצדקה? --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו?אימא שנישקת?האמת דניאל מאז היום הולדת של נטשה לא נישקתי אף אחד..(לא יצא) שאכלת?ביסלי בלילה ששתית?מים מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך?אימא ושאתה הכעסת? אח שלי
מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת?ההורים כרגיל --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"?חברה שלי(נטשה) ודניאל מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו?מישהו רחוק

--~The End~--