Time to liven things up a bit

חחחחחחחחחחחחח

מצד אחד אתה רוצה לנשק אותה מצד שני לא בא לך לראות אותה חחחחח מעניין

../images/Emo6.gif

פעם אחת השתכרת??? מה זה היה רק ביום ראשון??? לא מאמינה

SpyKid

New member
זה מה שהוא ניסה לכתוב,

אבל היה אי-דיוק של דקה... :]

הקיובה

New member
תשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה?ראיתי השיר שלנו מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? לא יודעת איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]?יום שני ה 25 ליולי כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך?חודש בערך כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? לעבור דירה אני עוברת או באמצע אוגוסט או ספטמבר פרט על אחד מהם מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? 8 כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? אני לא משתכרת אף פעם --אסוציאציות-- יום שישי -ניפגשת עם חברים כסף - שיהיה לי תמיד אפס - באסה קיריל - מנהל פורום פורום -אנשים נחמדים ומפגשים חופש -נחמד Jet Leg - רוסיה -בלט מדהים
אוקראינה - לא יודעת כלום עליה אוזבקיסטאן - Antidisestablishmentarianism -מה זה? כאב ראש -מעצבן שעון -מראה את השעה חח צפון - מקום יפה צב -חיה צו - באסה חרוז - נחמד תפוז - פרי =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? הייתי רוצה להוולד במאה ה-19 למה? ביגלל הבגדים ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו דרור ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו החברים שלי כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? אני נוסעת בשתי אוטובוסים נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? לא אכפת לי כמה כסף יש לך בארנק כעת? 27 וחצי ש"ח כמה היית רוצה שיהיה לך? 10.000 דולר כמה מזה היית תורם לצדקה?5000 דולר --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו?עם חברה שלי שנישקת? לפני כמה חודשים מהו הדבר האחרון שאכלת? כריך שסבתא הכינה
ששתית? מיץ מנגו מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? ידיד שלי ושאתה הכעסת? לפני כמה ימים מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? את אור מישהו מפגר מהשיכבה שלי --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? נעמי מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? עופר ידיד ממש טוב שלי

Mr MAG

New member
המממ

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? כתבתי הודעה בשרשור קבלת הפנים שלי
מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? להיות בחוץ ולהשתולל קצת איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? עכשיו כבר יום שלישי ה 26 ליולי כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? לא ממש ספרתי כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? המון :( פרט על אחד מהם: רציתי להתחיל לבנות גיטרות.. אבל אין תקציב בנתיים מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? לא יודע עדיין לא מכיר אותו מספיק
כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? אפס
--אסוציאציות-- יום שישי - לקבל אפנדיציט ולעוף למיון... כסף - מה שחסר לי אפס - אממ.. אני ? קיריל - דיקטטור פורום - תפוז חופש - כיף Jet Leg - זה אמור להיות LAG.
רוסיה - הפורום הזה אוקראינה - ארץ אוזבקיסטאן - גם כזו Antidisestablishmentarianism -כאב ראש כאב ראש - חח משעשע שזה בא דווקא עכשיו...ממ..מיגרנה שעון - שלי נקרע צפון - בטח קריר שם וכיף צב - צב צבים צבי הנינג'ה ! צו - פספסתי כבר 2 כאלה חרוז - ראה למטה תפוז - ראה למעלה =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? הו, ב1968 למה? כי אז הייתי מגיע לגיל שלי בדיקו בשיא תקופת הת'ראש של שנות ה80 הנפלאות. בהנחה שהייתי נולד בארה"ב. ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו - איזה ערס אחד שאני מתעב ספיישל ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו - אמא (אוכל
) כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? בין 15 ל 25 דקות נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? לא מפריע לי כמה כסף יש לך בארנק כעת? 5 שקל כמה היית רוצה שיהיה לך? צ'ק על סך 10 מליון דולר כמה מזה היית תורם לצדקה? 10 אלף דולר --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי, משהו סטייל "לך לישון כבר" שנישקת? הו, אני לא בדיוק זוכר
מהו הדבר האחרון שאכלת? שוקולד ממש טעים מרוסיה ששתית? וודקה פינלנדיה מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? אמא ..... ושאתה הכעסת? כנ"ל
מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? את עצמי. איכס.... --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? נושא רגיש.... מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? במצבי הנוכחי אף אחד... ~The End~-- ואי מקווה שעניתי על הדברים נכון ולא יצאתי מעפן :-O

../images/Emo47.gif

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה?|כתבתי ביקורת ל"מלחמת העולמות" מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו?לראות סרט איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]?יום שני ה=25.7 כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך?חודש כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת?להלשים חומר לשנה הבאה מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?10 כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש?כל יום מהשבוע השני של החופש --אסוציאציות-- יום שישי -פארק כסף -ירוק אפס -לבן קיריל -םחכעהש פורום -פורים חופש -יונה לבנה אוקראינה -קובי אוזבקיסטאן -חום Antidisestablishmentarianism -מרי פופינס --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת?בשנת 65 למה?כי אז הייתי בת 15 בשנות ה-80 וזו התקופה עם המוזיקה הכי טובה כמה כסף יש לך בארנק כעת?אפס כמה היית רוצה שיהיה לך?הרבה כדי שאני אוכל כבר לעוף מפה --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו?אחותי שנישקת?_______ מהו הדבר האחרון שאכלת?חביטע'חת ששתית?קולה מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך?אחותי ושאתה הכעסת?אחותי --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"?הכלב "חבר" מארתור מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו?אף אחד

AeroSlash

New member
סוא'נה אנחנו מושפעים ברמות...

כל מי שרוצה הלוולד בדנות ה-60 יש לו בול את אותו ההסבר

למעלה