Time to liven things up a bit

E K O

New member
Time to liven things up a bit

אם אף אחד לא הולך ליצור סקר, אני אצור סקר =] כי איזו דרך טובה יותר להעביר 10 דקות מאשר לענות על שאלות מציקות ומעצבנות
מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחיות
--החופש--
מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה?
מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו?
איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]?
כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך?
כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת?
פרט על אחד מהם
מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?
כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? --אסוציאציות--
יום שישי -
כסף -
אפס -
קיריל -
פורום -
חופש -
Jet Leg -
רוסיה -
אוקראינה -
אוזבקיסטאן -
Antidisestablishmentarianism -
כאב ראש -
שעון -
צפון -
צב -
צו -
חרוז -
תפוז - =] --אקראי--
מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת?
למה?
ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו
ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו
כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע?
נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה?
כמה כסף יש לך בארנק כעת?
כמה היית רוצה שיהיה לך?
כמה מזה היית תורם לצדקה? --האחרון--
מיהו האדם האחרון שדיברת איתו?
שנישקת?
מהו הדבר האחרון שאכלת?
ששתית?
מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך?
ושאתה הכעסת?
מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? --הראשון--
מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"?
מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? --~The End~--

DeAth ScrEaM

New member
=]

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? שמתי מחזק על הציפורניים.. מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? להיות עם מישו ספיישל
איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? יום שני... 25.07.05 כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? כמעט חודש כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? יותר מדי.... פרט על אחד מהם: לעשות מבחן מעבר בכימיה בתקווה לעבור אותו.. מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?
אני לא רוצה להגיד כלום מחשש לחסימה כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? נו מה אני סופרת? --אסוציאציות-- יום שישי - יאי =] כסף - בדרך כלל אני חושבת "פאק אינלי" אבל הפעם זה "יאי יש לי" אפס - אני קיריל - אוקראיני פורום - ישראל ברוסית חופש - לוקח זמן להתרגל אבל נחמד Jet Leg - אה? רוסיה - בית אוקראינה - בית מס' 2 אוזבקיסטאן - לינה שלי =] Antidisestablishmentarianism - אינלי זין לקרוא את זה כאב ראש - כימיה שעון - לא נותן לישון. אינלי כזה בחדר.. צפון - כיף <חזרתי משם יום שישי =] > צב - שריון צו - אבא חרוז - ילדות תפוז - כתום =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? לא איכפת לי.. אני די מרוצה מהשנה.. למה? ככה ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו: זה מפחיד... אבל אבא :| כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? לנסוע אתם מתכוונים.... 40 דקות.. נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? מאוד.. זה היה כיף.. אני אוהבת אוטובוסים.. כמה כסף יש לך בארנק כעת? 203 ש"ח וכמה אגורות.. כמה היית רוצה שיהיה לך? יותר כמה מזה היית תורם לצדקה? a ya ebu? --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? לינה.. בטלפון.. שנישקת? בת דודה שלי?
בלחי.. מהו הדבר האחרון שאכלת? קורנלפקס בבוקר.. מה שמזכיר לי.. =/ ששתית? מים. מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? לא זוכרת ולא רוצה לזכור. ושאתה הכעסת? כנ"ל
מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? אני אשתוק.... מי יודע אולי הוא קורא סמוי?
--הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? לינה מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? חחחחחחח זאת שאלה רטורית
--~The End~--

Janem

New member
מאגניב... 0.0

פששש, נראה לי אני מכור לפורום... ובדיוק ראיתי סרט על זוהר ארגוב... נו טוב... --החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? ראיתי סרט על זוהר ארגוב. מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? לראות עוד סרט, לא על זוהר ארגוב... איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? 25 ל7... זה היה כתוב בפורום... כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? חודש, בול. כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? וועעע... פרט על אחד מהם: רציתי לקנות גיטרה + מגבר רציתי להתחיל לעבוד על הפרוייקט סיום שלי רציתי להכיר כמה חברות... רציתי לעשות רשיון... רציתי לעבוד... רציתי בוכטה של דברים... ועד עכשיו אני פעור. מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? מי טוב בתור טירון? כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? 1. עם דוד שלי, כמה ימים אחרי זה הוא קיבל התקף לב... אירוניה... --אסוציאציות-- יום שישי - טיילת!!!!! כסף - חוסר כוח. אפס - שלוש חמש עשרים עשרים... קיריל - נשיאוקארינה פורום - 979... 8195... חופש - סטלה פטלה... Jet Leg - אילת... ==> כרישים... רוסיה - מוסקבה, איך אני מתגעגע... אוקראינה - hohlandiya אוזבקיסטאן - מסגדים, מריחואנה ב20 סנט... Antidisestablishmentarianism - הלהקה העתידית של אופיר... כאב ראש - עזבו תי באמא שלכם (בקול של נרקומן)... שעון - מכני, ששכחתי בים... .((( צפון - פינים... צב - נינג'ה... צו - נינג'ה... חרוז - שבוז תפוז - בלוז... =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? 1950 למה? אז הייתי ממציא את המטאל ב69... ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו: הייתי אומר עראפאת, אבל עראפאת קאפוט... ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו? למה דווקא איש? אישה... כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? 35 דק'... נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? דווקא זה היה החלק הכי יפה ביום... כמה כסף יש לך בארנק כעת? 150 ש"ח... (אמא). כמה היית רוצה שיהיה לך? 900 לפחות. כמה מזה היית תורם לצדקה? 0... עזוב צדקה, מי יתן לי צדקה? --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? חבר. שנישקת? ידידה... מהו הדבר האחרון שאכלת? עוף... ששתית? תה... מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? אמא שלי... ושאתה הכעסת? אמא... מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? מישהו שאני חייב לו 270 ש"ח... --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? חבר ילדות... מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? סבא שלי...

GallaxY

New member
אללללהה סקקררר

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? התקלחתי, חזרתי מאימון מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? לייבש תשיער :) איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? אין לי שמץ של מושג כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? חצי שנה? כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? הכללל פרט על אחד מהם - ליסוע לקפריסיייןן מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעתתת כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש?האמת לא הרבה =\ --אסוציאציות-- יום שישי - וודקה כסף - וודקה אפס - כסף קיריל - מנהל פורום - קיריל חופש - חם Jet Leg - הא? רוסיה - מקום אוקראינה - מולדת אוזבקיסטאן - סתם ארץ Antidisestablishmentarianism - spermatablyadskayaprepizdayobishe כאב ראש - עכשיו שעון - שעה צפון - דרום צב - ולרי צו - צבא חרוז - תפוז תפוז - חרוז =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? 2570 למה? לא יודעת .. חח ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו> הורים לייק דה? ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו> יש יותר מידי כאלה כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? שניה נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? חחח כן כמה כסף יש לך בארנק כעת? 0 ש"ח כמה היית רוצה שיהיה לך? חחחחח... כמה שיותר כמה מזה היית תורם לצדקה? רבע? --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? אימא, הרגע שנישקת? עמית מהו הדבר האחרון שאכלת? שניצל ששתית? מים מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? מרב ושאתה הכעסת? לא מכעיסה :) מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? =\ --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? ולרי מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? יש הרבה!!

Janem

New member
spermatablyadskayaprepizdayobishe

וואי... ואני חשבתי ש- trimudablyadskoepizdaproyobishe הכי ארוך... הפרש של 3 אותית...

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה ששמעתי את זה צחקתי איזה כמה דקות טובות ואז ביקשתי נראה לי מפשה שיחזור על זה עוד איזה 50 פעמים

AeroSlash

New member
תשובוצתי :))

מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? כתבתי משהו למישהו באייסיקיו..
מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? להיות בים
איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? יום שני, ה-25.7.2005
.
כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? מאז ה-28 ליוני אני בחופש
.
כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? ללמוד נהיגה/פסיכומטרי/לנסוע למלא מקומות שתכננתי. אבל לא מתכננת כלום יותר - תמיד נהרס.
פרט על אחד מהם - ללמוד פסיכומטרי - יש מה לפרט?
מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? 8-
כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? לא ספרתי.. מה שמזכיר לי... --אסוציאציות--
יום שישי - מוי כיף..
כסף - איכס
אפס - תחום הגדרה :|
קיריל - היה לנו 10 חודשים אתמול :)) הגיע הזמן להתגרש
פורום - Dead
חופש - חם
Jet Leg - ...
רוסיה -
אוקראינה - קיריל אוזבקיסטאן - כלום Antidisestablishmentarianism - אופיר כאב ראש - אדוויל שעון - נזכרתי שאני צריכה לתקן את שלי.. צפון - חיפה
צב - אממממ... צו - 3 לאוגוסט
חרוז - תפוז תפוז - חרוז =] --אקראי--
מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? 1965
!!!
למה? כי, הייתי חיה את כל שנות ה-70 וגדלה על מוזיקה מרתרת ואז בדיוק בתחילת שנות ה-80 הייתי בת 15, מה שאומר שכל הנעורים שלי הייתי חיה בתקופה הכי שולטת בהיסטוריה. ואם לא ב-'65 אז ב-'55 כי אז הייתי בת 15 בשנת 1970.
ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו - ברכה אני מניחה.. [לא שאני מאחלת לה את זה]
ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו - מאשה, ריטה, לנה
כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? 10 דקות
נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? דיי.. גרם לי אפילו להתגעגע [וואי באמת הייתי חשופה היום לשמש יותר מדי]
כמה כסף יש לך בארנק כעת? עכשיו אין אבל ברגע שאני אסיים את מה שאני עובדת עליו יהיו הרבההההה
כמה היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת.. לא יותר מדי..
כמה מזה היית תורם לצדקה? אם הייתה לי היכולת הייתי תורמת המוווון --האחרון--
מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? לנה
שנישקת? קיריל..
מהו הדבר האחרון שאכלת? עגבניה :]
ששתית? מים
מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? לנה
ושאתה הכעסת? לנה?
מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? לנה!? --הראשון--
מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? לנה, מאשה, ריטה.. אנחנו כמו ישות אחת אז זה אותו דבר..
מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? :}

SpyKid

New member
../images/Emo27.gif

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה?סעודה משפחתית לכבוד יום ההולדת
מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו?לקרוא את הארי פוטר ה-6 שקיבלתי במתנה!!!!!!!!
איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? חחחחחחחחחחחחחחח 25.7, יום שני
כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? אממממ... חודש?
כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת?הרבה
פרט על אחד מהם טוב, כאלה שלא התחלתי בכלל אין הרבה, רק עבודה באנגלית וקריאת 2 ספרים באנגלית... אבל יש מלא דברים שאני באמצע שלהם - למידת מילים לפסיכו, עבודה במתמטיקה וכו'... מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?
!!! 10,
כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש?כמו בכל החיים - 0!
--אסוציאציות-- יום שישי - הפוך כסף - קניות אפס - אלף קיריל - מנהל פורום - חברה' חופש - גדול Jet Leg - .... רוסיה - מולדת אוקראינה - דינמו קייב
אוזבקיסטאן -
Antidisestablishmentarianism - פוביה
כאב ראש - סחרחורת שעון - מתנה צפון - מצפן צב - ים צו - ראשון חרוז - שיר תפוז - מיץ =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? 2345 למה? לראות את העתיד... [של התקופה הנוכחית] ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו המורה ללשון
ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו אבא כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? 20 דקות נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? מאוד
כמה כסף יש לך בארנק כעת? בערך 7 ש"ח, הכל במטבעות של 10 אגורות
כמה היית רוצה שיהיה לך? 1,000,000 כמה מזה היית תורם לצדקה?מתוך המיליון?
נו, 50,000...
--האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? אמא... שנישקת? אמממ... שאלה מצויינת... מהו הדבר האחרון שאכלת? עוגה
ששתית? חלב מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? נעזוב את זה
ושאתה הכעסת? אמממ... מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת?חחחחח לא יודעת --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? מישהו שהוא חבר טוב שלי....... מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו?מריה... --~The End~--

Mr MAG

New member
הארי פוטר ה6 זה טוב !

בדיוק לפני כמה ימים סיימתי לקרוא אותו, בגרסה האנגלית. אחלה ספר.

SpyKid

New member
יאאאאאאאאא

וכמובן שבאנגלית, הרי הוא עדיין לא תורגם

../images/Emo71.gif

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? דיברתי עם אדריאן ואכלתי ארוחת צהריים.. מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? להיות עם מישהי.. איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? 25 ליולי.. כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? כמה חודשים.. (אבל תכלס עוד לא הרגשתי את החופש, אולי למעט ימים בודדים פה ושם..) כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? הרבה.. פרט על אחד מהם למצוא עבודה?.. מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? 5 כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? פעם או פעמיים, וגם זה לא רציני.. --אסוציאציות-- יום שישי - בע כסף - הרבה! אפס - לא טוב קיריל - VK69 פורום - ישראל ברוסית חופש - בע Jet Leg - בעע רוסיה - מוסקבה אוקראינה - מולדת! אוזבקיסטאן - אחלה Antidisestablishmentarianism - מישהו שלא רצה להיות יצירתי והמציא מילה מאד קצרה... כאב ראש - בעע שעון - זמן צפון - דרום צב - שריון צו - 8 חרוז - שיר תפוז - פורום =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? או מוקדם יותר ב20 שנה, או מאוחר יותר ב20 שנה מיום הולדתי.. למה? כי נולדתי בחרא של תקופה.. ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו מעל ל6 מיליארד אנשים, 99% מאוכלוסית העולם... ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו לא יודע כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? רבע שעה (אבל זה בהליכת טיל..) נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? מאד... כמה כסף יש לך בארנק כעת? אין לי ארנק.. כמה היית רוצה שיהיה לך? 100000000000000000000000000000000000000 $ כמה מזה היית תורם לצדקה? 1% --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שנישקת? שהייתי רוצה לנשק*... מהו הדבר האחרון שאכלת? פרות יער ששתית? אורנג' מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? אמא ושאתה הכעסת? רחל מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? אותה אחת שהייתי רוצה לנשק... --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? אותה אחת...

../images/Emo122.gif

מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? לא יודע, אבל בטח לא מה שכתבתי!!! (חשבתי מי הבן אדם שארצה לראות עכשיו...)

למעלה