Time to liven things up a bit

Janem

New member
אני רוצה 90יס...

טישרטים קרועים בגודל XXXL, ג'ינס גזרה גבוה קרוע... רוק בלי שום סגנון, סמים קלים, קללות כל מילה שנייה... סרטים אמריקאיים זולים על שודות מזויינים... נעליים שלא תוצרת סין...

arkasha

New member
שלי

מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה?סרקתי תמונות מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו?לישון איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]?יום שלישי 26.07.2005 כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך?שבועיים כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת?1001 דברים פרט על אחד מהם,למצוא עבודה מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?8 כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש?2 --אסוציאציות-- יום שישי -בילוי כסף -בנק אפס -אני קיריל -חייל פורום -תעסוקה חופש -גדול Jet Leg -טיול הבא רוסיה -לא קשור אוקראינה - אוזבקיסטאן -טשקנט המולדת http://oloy.uz/ Antidisestablishmentarianism - כאב ראש -אדויל שעון -5 דקות נגעת צפון -רמת הגולן צב -ים צו -פק"ש-פקודת שחרור עד מתי או'ג 02 חרוז -שיר תפוז -צחוקים =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת?שנתיים מאוחר יותר למה?אין מספיק זמן לחיות ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו- המפקד שלי ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו-"לנין" כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? יא אפשר להעריך נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? מאוד כמה כסף יש לך בארנק כעת? 20 שח כמה היית רוצה שיהיה לך? מליון כמה מזה היית תורם לצדקה?50 אלף --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שנישקת? אחותי מהו הדבר האחרון שאכלת? טוסט גבנ'ץ וזיתים ששתית? נס על בסיס חלב מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? השכן ושאתה הכעסת? אימא מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? המפקד --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? דוד מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? יסמין --~The End~--

תשובותתתתתת

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? הייתי במיטה רק התעוררתי מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? הרבה דברים איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]?26.7.2005 איך אני? כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך?שנה ו... כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? פרט על אחד מהם מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון?מה זה טירון? טוב נגיד ש10
כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש?0 אני לא משכרת --אסוציאציות-- יום שישי -יציאה כסף -ארנק אפס - קיריל -דיקטטור פורום -קיריל חופש -ים Jet Leg -? רוסיה -בית אוקראינה -ולן אוזבקיסטאן -חברה שלי נטשה(לא מהפורום) Antidisestablishmentarianism -חחח כאב ראש -אקומול שעון - שעה צפון -חיפה צב - שיריון
צו - לשכת גיוס חרוז - תפוז -ישראל ברוסית =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? למה?מאתיים שנה קודם ניראה לי... סתם בגלל השימלות היפות שהיו אז .. ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו- ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו-יש הרבה כל החברים שלי כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע?חחח פעם אחרונה שהלכתי ברגל לבית הספר היה ביסודי וגם רק בהתחלה...אז לא זוכרת אבל ניראה לי10-15 דקות לפי המרחק נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה?מאושרת עד הגג כמה כסף יש לך בארנק כעת?44 וחצי כמה היית רוצה שיהיה לך? כמה מזה היית תורם לצדקה? --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו?אימא שנישקת?האמת דניאל מאז היום הולדת של נטשה לא נישקתי אף אחד..(לא יצא) שאכלת?ביסלי בלילה ששתית?מים מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך?אימא ושאתה הכעסת? אח שלי
מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת?ההורים כרגיל --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"?חברה שלי(נטשה) ודניאל מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו?מישהו רחוק:( --~The End~--

Janem

New member
חחחחחחחח

אבל בקושי אפשר לנשום בשמלת מחוך כזאת... נשים היו מתעלפות על ימין ועל שמאל...

אני לבשתי כזאת שימלה ברוסיה..

שכרתי לכמה דקות ולא נחנקית היה כייף איתה=) בתקופה הזאת בדיוק לפני שנה הייתי עוד ברוסיה אני מתגעגעת
ועדיין לא סרקתי תמונות בשביל לשים בפורום טוב מתישהו זה יגיע חח

s h u r i k

New member
יא איבנולסה על כל הראש!!!!!!

--החופש-- מה עשית לפני שפנית לקרוא את השרשור הזה? מרחתי ספיד סטיקקקקקקקק מה בא לך לעשות במקום לענות על השאלות הללו? להריח את הספיד סטיק איזה יום היום, כולל תאריך [כדי לבדוק עד כמה החופש זעזע את המערכת]? לא יודע.. אבל הספיד סטיק מריח טוב כמה זמן עבר מתחילתו הרשמית של החופש שלך? 3-4 חודשים כמה דברים עוד נשארו לך לעשות בחופש שעוד לא התחלת? ניחוייה פרט על אחד מהם מסולם של אחד עד עשר כאשר אחד הוא הכי גרוע, כמה טוב קיריל הולך להיות לדעתך בתור טירון? חלום של כל מפקדת כמה פעמים הספקת להשתכר בחופש? ניחוייה --אסוציאציות-- יום שישי - הספיד סטיק מריח ממש אבל ממש טוב כסף - עוד כמה ימים משכורת אפס - 0 קיריל - פוגצ'ובה פורום - היו ימים חופש - סטריפ בר Jet Leg - יאאאא סטריפ בר רוסיה - אווו.... סטריפ בר.RU אוקראינה - שיבוש השפה הרוסית אוזבקיסטאן - אוזבקיסטאן Antidisestablishmentarianism - שונא אנגליסקי בזאר כאב ראש - אנגליסקי בזאר בסרט אמריקאי על צוללת רוסית שעון - אממממ..... אממ.. נווווו, אוי בליא פוחוי צפון - אני מקלל יותר מידי צב - כאילו יותר מידי צו - אה יא איבו חרוז - תפוז תפוז - חרוז =] --אקראי-- מתי היית מעדיף להיוולד אם לא בשנה בה נולדת? אקראי למה? אה כי יא איבוווו ציין איש אחד שהיית מסתדר ללא הקיום שלו. אקראי ואחד שבחיים לא היית יכול בלעדיו. OZZY כמה זמן לקח לך ללכת לבי"ס ברגל בממוצע? חחחחחחח..... כמה שעות ואז הייתי מגיע ומחליט שלא בא לי היום נכון אתה שמח שהזכרתי לך את זה? הידד כמה כסף יש לך בארנק כעת? 400 ומשהו כמה היית רוצה שיהיה לך? לא רק רוצה... אלא גם יהיה כמה מזה היית תורם לצדקה? אמממממ...... חוי על כולם, אני קמצן --האחרון-- מיהו האדם האחרון שדיברת איתו? ווט יא נפומנו שנישקת? פיייייייייייייי מהו הדבר האחרון שאכלת? פלימינה ששתית? מים מזוקקים מיהו האדם האחרון שהכעיס אותך? המנקה בעבודה..... שכל הזמן מאשימה אותי שאני משתין מחוץ לאסלה כשאני בכלל לא עובד בקומה של האסלה הזאת!!!!!!!! ושאתה הכעסת? את המנקה... כי הישתנתי מחוץ לאסלה שבקומה שלי
(הכל בגדר דחקאיייים) מיהו הבן אדם האחרון שתרצה לראות כעת? נינט טייב..... נחוי בכל מקום תוקעים אותה --הראשון-- מיהו האדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים לך "חבר"? הא? מיהו האדם הראשון שאתה רוצה לראות עכשיו? בן דוד שלי צ'ו פסווו???

s h u r i k

New member
לא... זה מהעבודה

5 רוסים כבדים מאוקראינה..... לא צריך להמשיך לפרט!

למעלה