Thoughts Of A Dying Atheist

A Quiet Cat

New member
Thoughts Of A Dying Atheist

מה דעתכם על השיר הזה? אתמול בלילה שכבתי במיטה ולא הצלחתי להירדם (זה קורה הרבה, יש לי בעיות, תתעלמו...) ופתאום התחלתי לחשוב על השיר הזה. הגעתי למסקנה שלא ייחסתי לה חשיבות לפני כן: השיר הזה שמח מדי! המוזיקה לפחות... תשכחו שנייה מהמילים (שוב, כתיבה גאונית!) ותחשבו על הקצב של השיר. הוא פשוט כל כך לא MUSE! אני לא אגזים בתיאור "מוזיקת פופ" כמובן... אבל זה גורם לי לחשוב על מה שעלול לקרות בעתיד ללהקה האהובה... אבל אני חייבת לציין ששוב הכישון הבלתי יאומן של חברי הלהקה עולה פה: איך אפשר לשלב מילים פסימיות כמו: it scares the hell out of me and the end is all i can see למנגינה כל כך שמחה ועדיין לגרום לזה להישמע (בפעמים הראשונות, כמובן) כאילו הכל בסדר...? תנו דעתכם בנושא!

A Quiet Cat

New member
חחח

אני רואה אף אחד לא מגיב על זה... כנראה לא מסכימים איתי, לא נורא

NiKi†a

New member
דעתי

השיר מאוד מתאים למיוז לדעתי, זה אחד השירים הכי אהובים עלי בדיסק..פשוט שיר מהמם, אני חושבת שהם יכלו לסיים אותו קצת יותר יפה. אל דאגה, לא יקרה להם כלום, הם בחיים לא יהפכו להיות פופ. והיחודיות של השיר זה בגלל כל הנקודות שאמרת, המוזיקה והמילים..זה מה שכל כך יפה בו.

gloria23

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

המוזיקה מיוחדת...והכותרת של השיר....חחח"מחשבות של אתאיסט גוסס"(שד"א היה השם המקורי למגלומניה)אז אני משמיעה את השיר לאחותי ואז אני אומרת"קוראים לזה"מחשבות של..." ואחותי מסתכלת עלי ככה...נו טוב

hallucinative

New member
האמת...

שאני וחברים שלי קוראים לזה שיר של חמש דקות, כי סה"כ הוא פשוט וזה נשמע כאילו הם עבדו עליו חמש דקות בקושי... בקשר למוזיקה שלא מתערבבת עם המילים, תחשבי על הניגודיות של הנושא של אתאיסט שעומד למות ופתאום אלוהים כאילו נגלה אליו והוא כולו מת מפחד. זה מעין אירוניה שלטקסט כזה יש מוזיקה כזאת שמחה. ולדעתי רק הפזמון הוא כזה "שמח". בקשר להאם מיוז בדרך לפופ... צר לי להגיד (כיוון שמיוז הם בין הלהקות האהובות עליי) אבל הם כבר מראים סימנים של פופ והתמסחרות: time is running out יצא לי לנגן אותו עם חברים ותסלחו לי השיר פשוט פופ טהור, מעין מטאל MTV כזה... sing for absolution מה זה הקליפ בריטני ספירס הזה? ורמות הדביקות שיש ב falling away with U רק להקיא... כל השאר מיוז טהור ואיכותי... אבל עדיין...

NiKi†a

New member
falling Away With You

שיר ענק. חחחח...והרגת אותי לגבי sing for absolution

hallucinative

New member
כל אחד והטעם שלו

אבל אם מיוז לא יבואו ביציאה פסיכודלית כמו אוריג'ין ויעשו איזה שיחזור עלוב כדי למכור עוד אלבום... אז אני אתבאס... כי סה"כ הם בין הלהקות שמשפיעות על הלהקה שלי...

ramoni

New member
קודם כל ברוך שובך

באמת תהיתי לאן "איש המאמרים" נעלם כך פתאום. הלהקה באמת עשתה שינוי- צורה מאוריגין לאבשלושןותאמין לי הם אותתו על כונות לפרוץ למינסטרים עוד בתקופת אוריגין, יש מספיק קליפים של מאתיו נופל או מתעטף ברסיסים ביגרמו לך להבין שממש לא כיף להיות בשוליים, למרות כל היחודיות ומחתרתיות התמונה בך. אנחנו חיים בעידן של שואוביז אין מה לעשות והיום כל להקה שמרצדצת על המרקע בMTV נכלל בהגדרה הזאת, מנגד שבאלבומם הראשון "שואוביז" הם בשם הזהם כדי להציג אותה בצורה אחרת שיתחברו למילים של השיר, בUno הם "רצו לניות מספר אחד" בלי שום קשר למצעדים, כל גם באסלמיוזאום שמאתיו נשאל באיזה רעיון אם השיר מדבר על מצעדים ועולם השואוביז, הוא הכחיש ואמר שמדובר במשהו אחר(כמו שדורית כתבה, שכחתי כבר על מה..) עם מה שאני מנסה להגיד, זה שעם יש תקופה שמיוז הפכו להיות אחרים לגמרי לפחות מבחינהת הכרה בינלאומית, זה תקופת המעבר בין שואוביז לאוריגין. בהסתמך על דבריך שבאלבשלושן מיוז "מתקו" יותר מידי את הסגנון שלהם, תכיר בזאת שהם דומים יותר לאוריגין מאשר לשואוביז, תאמין לי שמשואוביז את גבול התחכום והווקלאליות שיחדה אותו, אך אחד לא יכול לקחת, אבל שאני רואה את אבשלושן אני מניח על הכף שהוא לקח המון מוטיבים מאוריגין, והפכו אותם ליותר קליטים, אני יכול אפילו לשים את ספייקדמנטיה את רולד ביי סקרטי באותו משפט אם תרצה, או אפילו סיטיזן ארליסד מול B&H, זה עדין יראה שמיוז לא השתנו יותר מידי, לעומת איך שהם השתנו בתקופת המעבר של שני האלבומים הראשונים.

A Quiet Cat

New member
ואו!

כשאמרתי "אני לא אגזים בתיאור מוזיקת פופ" התכוונתי שהם לא פופ! הכוונה הייתה שזה יהיה מוגזם לכנות אותם "פופ"... אני ממש לא מסכימה איתך לגבי time is running out. השיר מאוד יפה ומוזיקה טובה וממש ללא השפעות פופ!!! הקליפ, לעומת זאת, באמת קצת מושפע... אם לא היו מוסיפים את כל החשפניות והגברים האלה בסוף זה היה מושלם! בקשר ל sing for absolution: למה לעזאזל "בריטני ספירס"??? אני ממש אהבתי את הקליפ ולדעתי אתה מגזים!

hallucinative

New member
חוסר קשר למציאות

וחוסר קשר מוחלט בין הנושא של השיר שלטעמי הוא יפהפה לבין הקליפ שהוא מעאפן... הדוגמאות הכי טובות לקליפים טובים של מיוז (ואני לא ממש אוהב קליפים) bliss hysteria feeling good ועוד... ב sing for רואים שאין שום השקעת מחשבה ביצירה של הקליפ... בואו נעשה כמה אפקטים, נטיס אותם בחלל... נפוצץ את כדוה"א ובדרך ניקח את הג'ובות מMTV לדעתי מוזיקה צריכה להישמע ולא להיראות. נכון שזה בלתי אפשרי במצב של היום כי צריך להתפרסם אבל בכל זאת אם כבר אז שיהיה קליפ מושקע ועם מחשבה והכל.

A Quiet Cat

New member
מה???

אתה רוצה לומר לי שהקליפים של bliss ושל feeling good יותר מושקעים משל sing for absolution??? אתה רציני?!?! מה כבר קורה בbliss? הוא נופל בתוך חור במשך 4 דקות?? ובfeeling good? הם שרים ומנגנים בתוך חדר אדום?? אני ממש לא מסכימה איתך בנושא הזה!

positive energy

New member
הקליפ מושקע מבחינת התקציב

אבל דוגרי הוא באמת דיי דפוק ומעצבן, וגם מעצבנים אותי האפקטים הקוליים שהם הכניסו, הוא התכוון להגיד שהקליפ מושקע כולו בשביל רווח מאנשים שיתלהבו מהקליפ אגב בהייפר מיוזיק הם מנגנים בחדר אדום, בפילינג גוד נוספו לזה גם אנשים מעוותים

positive energy

New member
צודק ברוב

למרות שאני אוהב את אתאיסט עד כמה שאני אוהב את מיוז, סביר להניח שהאלבום הבא שלהם יהיה כבר ממוסחר לגמרי ומגעיל, ויסתמך בעיקר על מעריצים שרופים שכבר אוהבים אוטומטית כל מה שהם עושים

A Quiet Cat

New member
אוף!

הורדתי משהו ממש חמוד של מיוז אבל הקובץ גדול מדי ואני לא יכולה לשלוח אותו דרך הפורום! באסה!!! אז אני אתאר אותו: זו הופעה על במה כלשהי ויש בסביבה מים (כנראה זה ים). בקיצור, הם שרים שם את showbiz וזה ממש חמוד!!! הקטע בסוף כל כך עצוב, אבל כל כך מצחיק! הם מתחילים להתפרע בהדרגתיות וממש בסוף מאט זורק את הגיטרה היפה שלו לים!!!
(זה למה זה עצוב...) עכשיו, זה מצחיק כי זה פשוט היה ממש לא פרוע... זה היה כמו ניסיון עלוב להתפרעות מאסיבית על הבמה אבל עם כישלון מוחץ... זה היה נראה כאילו הם מנסים לשבור את הכלים אבל פשוט לא מצליחים כי הם לא חזקים מספיק (אהמ אהמ מאט שחיף!) אז בסוף פשוט מוותרים וזורקים הכל לים! חי חי חי חה חה חה
אבל זה בסדר מאט, אנחנו אוהבים אותך בכל מקרה! לא משנה עד כמה חלשלוש אתה...

NiKi†a

New member
מכירההההה! :)

הופעה מהממממת! מת'יו לבוש מצחיק
הוא מדהים...הסוף שולט ביותר..זה ממש מצחיק... חבל על הגיטרה ^^

A Quiet Cat

New member
לא נכון!

הוא דווקא לא לבוש מצחיק. הוא לבוש ממש חמוד! אולי אנחנו לא מדברות על אותו הדבר? זה כשהוא לבוש בחולצה לבנה עם פסים אדומים, יש לו כובע שחור גדול כזה, מכנסיים שחורות ויש לו גיטה כחולה?

A Quiet Cat

New member
נווו...

אז הוא לא לבוש מצחיק... זה דווקא די מגניב! בכל מקרה... אהבתי את איך שדום בסוף יוצא כזה לבד מהבמה... זה עלוב... גם אהבתי שאחרי שמאט זורק הכל לים אז הוא מוריד את הכובע וקד קידה, זה כל כך חמוד!!!

NiKi†a

New member
חחח.....כן..

עדין, הוא לבוש ממש מצחיק. ולדעתי הם נתנו שם אחלה הופעה

למעלה