Thoughts Of A Dying Atheist

ramoni

New member
הגיטרה הזאת

או בשמה האמיתי Gretsch Synchromatic היא אחת הגיטרות שמאט בקושי ניגן עליהם, וב"חיסול הימי" שלה, הוא פשוט ביטא את מה שהוא חש כלפיהא הלו כן. מאתיו במקרים מסוימים קצת משוגא, אני מודה, יותר מידי כי הגטרה הזאת שווה המון, ואל תשאלו אותי מה זאת הגלגלת הזאתי שהיתה עליה, זה מתאים לאנשים שהטיבו בחיכם לנבור בטכנולוגיה של המוזיקה.

the papercut

New member
את השיר הזה הם רשמו בשביל

ילדים כמוני, יש להקה שנקראת ELP ויש לה המון שירים מלודים ויש שיר אחד שמח כדי שאני אוהב את הדיסק בצורה משולמת נ"ל לגבי מיוז

jordan bellamy

New member
תקשיבו ,ותקשיבו טוב...

אוקיי אז אני מבינה שלכל אדם יש דעה משלו. זה אחלה וסבבה לגמרי,לא כולם חייבים לאהוב את אותם דברים. אבל באשכול הזה ראיתי הרבה דברים שלא מצאו חן בעיניי. S4A זה אחד הקליפים הכי מושקעים והכי יקרים שמיוז אי פעם עשו. ובכלל לאורך כל הקליפים של האלבום השלשי הם השקיעו,ויצרו קליפים יפייפים! אולי טיים איז רננינג לא קליפ כזה יפה לעומת השאר,אבל הוא כ"כ לא בריטני ספירס! ומזה הקישקוש הזה שמיוז הופכים להיות ממוסחרים ופופיים? קודם כל,אם אני מחדשת לכם משהו...מיוז אף פעם לא הגדירו את המוזיקה שלהם. הם לא מטאליסטים,לא פופיים,לא פאנקים ולא טכנו! להיפך הם מנסים לשלב בין כל הסגנונות.(את זה שמעתי מפי מאת'יו בעצמו). וזאת הייחודיות שלהם!!!! זה מה שגורם לי כל פעם מחדש להיות יותר מופתעת,ויותר סקרנית לדעת מה יהיה הלאה...למה בעתיד הם יכולים להגיע. חוץ מזה שמיוז כ"כ התפתחו עם הזמן...עובדה שהם מצליחים לגעת בהרבה שכבות שונות של אנשים. לעזאזל-אפילו אמא שלי מאוד אוהבת אותם! וזהו אין לי יותר מה לחרטט,אבל נורא הפריע לי שיש כאן אנשים שלא מפרגנים....ולומדים לקבל דברים חדשים. מיוז היו וישארו מדהימים ובנוסף אני צופה להם עתיד נורא גדול ומרתק.

A Quiet Cat

New member
נכון!

אני בהחלט מסכימה איתך! אבל חייבים להודות שיש מה לשפר בקליפ של time...

gloria23

New member
אז ככה

בקשר לקליפ של סינג פור אבסולושיין, את הכסף שהם השקיעו בקליפ אפשר היה לעשות מאמצים ולעשות משהו עוד יותר מיוחד,כי מה שהם מראים בשיר, אפוקליפסה...בלה בלה בלה, הם כבר היו ברעיון של מחילה..רק חבל שזה מתפקשש איפשהו באמצע. הקליפ כזה מת...רק יושבים ומסתכלים למצלמה ורק בסוף לשתי שניות יוצאים מהחללית אחרי שמאתיו משחק משחקי מחשב עם האסטרואידים...אבל קחו את זה באיזי, שמתי לב שיש הרבה אלמנטים של חלל בקליפים,במיוחד בשירים (בליס-הדוגמא הכי טובה)אולי זה מאין הגשמת חלום של מאת'יו חחחח. הוא בטח מטורף על הדברים האלה אז למה לא?
סה"כ נחמד..וגם תחשבו על זה ככה, את הקליפ הזה לא אהבתם, אולי הם יפתיעו אותנו פעם הבאה.. ובקשר לטיים..אני אישית אוהבת את הקליפ הזה, וכן זה העלה מאוד את רמת המסחריות שלהם בגלל שהשיר הוא די קליט...אבל עדין לא ראיתי שינוי..חוץ ממני ומעוד כמה ילדים, הם לא מוכרים כל כך.אין מה לעשות- ככה זה בשביל הכסף הגדול, אבל לזכותם יאמר שהם עדין שומרים על היחודיות שלהם, קחו את היסטריה..זה קליפ!אז אי אפשר לדעת מה הם יעשו פעם הבאה. אה ועוד דבר אחד קטן.אתאיסט הוא שיר נחמד..גם קליט מבחינת המוזיקה,אצלי זה יותר המילים מאשר המוזיקה, אבל עדיין לא ברמות של היסטריה למשל..אבל כל אחד והדעה שלו.

gloria23

New member
נו ואני ממשיכה לבלוע משפטים

רק נתקן משהו..חוצממני ומעוד כמה ילדים שמכירים, הם לא מוכרים כל כך בבצפר שלי..

NiKi†a

New member
מוסיפה משו

גם אני חשבתי שהם ממש לא מוכרים בביצפר שלי, להפתעתי גיליתי ש-2 ילדים (אחת מהן חברה שלי ועוד ילד אחד מהכיתה שלי) שהם מכירים את מיוז והוא אפילו יודע את הסינגלים שלהם בע"פ! זה מאוד הפתיע אותי :)

jordan bellamy

New member
מקווה שתחכימו ותלמדו קצת לפני שאתם

http://www.bbc.co.uk/radio1/onemusic/documentaries/muse338p01.shtml

jordan bellamy

New member
זה יתרום קצת לרקע שלכם

באמת באמת שתאזינו לזה. אומנם זה 30 דקות...אבל זה ילמד אתכם דברים מעניינים וגם יש שם קטעים מוזרים ומצחיקים. תהנו....

A Quiet Cat

New member
אוף!

למה זה לא מצליח להשמיע לי??? אני מורידה את זה ואז זה לא רוצה להשמיע!

ramoni

New member
עם הזמן

אחרי שמתבקאים בנושא ספקציפי מסוים כמו הקליפים המרהיבים של מיוז אז בסופו של דבר אותו אחד גם ילמד לשרשר נכון. ודורית אני מסכים אם כל מילה שלך

Dark Muse

New member
תאמתי...

מיוז הצהירו בזמן שהם הכינו את האלבום על זה שיהיו קטעים נסיונים. הם ניסו דברים, הרבה מתרכזים בשירים שנוטים לפופ כמו endlessly ו B&H, אבל שכחו שיר כמו Stockholm syndrome שהוא לדעתי הוא קצת יותר כבד מרוב השירים שמיוז עשו (יש למיוז כמה B SIDES די רועשים אבל לא בסגנון של SS). ככה שאפשר לראות באלבום הזה נסיונות חדשים של מיוז שחלקם לא הכי טובים, וחלקם מצויינים. מה שגם זה נותן לאלבום כולו להיות שנוי במחלוקת.

hallucinative

New member
בסופו של דבר

אני חושב שכולנו ניאלץ לחכות לעוד אלבום כדי לראות מה ייגמר עם כל העסק הזה. איך שאני רואה את זה... הם בדרך להתמסחר בצורה הכי מגעילה שיש, אבל אולי נכונו לי הפתעות. לגבי איך אני מגדיר פופ... אני מנגן את רוב השירים של מיוז ותאמינו לי אפשר להרגיש כמה השקיעו בשיר הזה מבחינת טכניקה או מחשבה או הרכבה של צלילים או כמה רגש אפשר לחוש. עד כמה האווירה בשיר והשיר עצמו לא ממחזרים או משכפלים דברים אחרים. אני למשל הולך לישון עם apocaleapse please בפול ווליום. יש משהו כל כך אמיתי בשיר הזה... מבחינת התחושה שהוא מעביר, קטעי המעבר בשיר... השילוב של דיסטורשן סינטיסייזר עם פסנתר אופרה ואפשר עוד להרחיב על זה. פנו לכם יום שלם ותנסו לשמוע מה נוגע בכם בפנים ולא מה נשמע לכם מגניב או קליט וכאלה... לפעמים השירים הכבדים הלא מובנים שהרוב מעבירים הלאה במערכת הם המוזיקה האמיתית והנוקבת שאומרת את האמת בפרצוף. אל תשכחו שהמוזיקה מטרתה להעביר תחושה בהקשר לטקטס מסוים אז שימו לב גם למילים. זה לא חוכמה כתוב אותם בתור חתימה אישית לפני שאתם יורדים אל תוך משמעותם האמיתית אם זה לגבי עצמכם או לגבי המילים עצמם. תקראו קצת מהמאמרים שלי ותתמקדו בפירוש המילים עפ"י איך שנראה לי לנכון לפרש אותם. לכל אחד הפירוש שלו אבל זה היופי שבעניין.

A Quiet Cat

New member
בדיוק מה שאני אמרתי...

בקשר לזה שהשירים שקשה יותר להבין הם דווקא השירים היותר יפים ויותר משמעותיים...

gloria23

New member
צודק../images/Emo45.gif

אצלי זה מילים יותר ממוזיקה...ויש את השירים האלה שבהתחלה לא מצאתי בהם משהו (כדוגמת אסקייפ ואייט דיז איי לאב יו...) ואז שאני מתחילה להיכנס אלהם ממש רק מהמילים, זה כמו שהגדרת:"המוזיקה האמיתית" אה ואני רוצה להגיד לך שמאוד נהנתי לקרוא את הניתוח שלך על ss, וגם את השאר אבל הכי אתss
ורם אני סופרת את הימים

ramoni

New member
הקטע הזה

בכתיבה פסימית על מנגינה אופטימית וקלילה במיוחד, מזכיר לי את מה שלמדתי על מלחין רוסי(אני והמגמה שלי....) בשם סוטראקוביץ, בתקופת ברית המועצות שלאחר המהפכה הפאשיסטית, הוא נהג לכתוב שירי מולדת למורת רוחם של השלטונות הסוביטים , שהכרחו כל מוזקאי רוסי באשר הוא לכתוב מוזיקה רוסי אחרת סטאלין יבוא ויראה לו את הכרס מלמעלה או משהו. בכל אופן הסוטראקוביץ הזה לא כל כך התחבר לסגנון הרסי אז הוא ניסה לקחת סתםX מוטיבים סוביטים עם Y כבוד והערכה למולדת. התוצאה הסופית היא מוזיקה די מוזרה שסחפה אחריה את כל גל שלם של זאנר ברפטואר הקלאסי כשלעצמו, מדובר בזאנר הסאטירה הארונית. וכן אני מיחד זאת למה שאמתיו עשה בשיר THTDA, הוא ניסה לקחת מילים רציניות שכתב והלביש עליה מוזיקה קלילה בכדי שנרגיש שכאילו הוא בעצם צוחק(בתור סאטירה) על מה שהוא כותב והמשמעות נהיית אחרת לגמרי בכל אופן זו דעתי האנטלקטואלית אני לא ממש חושב שמאתיו הושפע עד כדי כך ממלחינים קלאסים רוסיים כמו שהוא אומר, אבל אני בטוח שיש קשר כזה או אחר

למעלה