This year in baseball awards:

chaiel

New member
לא בטוח לגבי זה.

כי קרשואו שמאלי ויכול להיות שזה רק אצל אוהדי דודג'רס אבל אומרים שהוא אמור להיות כמו סנטנה (נשמע מצחויק...חחחח) בכל מקרה, כן התכוונתי שלדודג'רס יש יותר מה להציע. בכל מקרה, זוכר שהדודג'רס לא הסכימו לוותר על מילר וג'קסון בשביל סוריאנו? ואיזה טעות זאת היתה (בדיעבד כמובן, כי שניהם היו הפיצ'רים הכי טובים במיינורס ואפחד לא ידע שאחד ייפצע ואחד יהיה דפוק) בכל מקרה זה מה שמצחיק, להיות GM צריך יותר מזל משכל!

chaiel

New member
שאלה:

המטינגלי הזה שבא לדודג'רס מהיאנקיס הוא כזה מאמן חובטים טוב? (הוא כזה בכלל?!) כי בפורום של הדודג'רס כולם אומרים שעכשיו קמפ ולוני יהיו יותר טובים בגללו. חוצמזה, מומלץ לשוטט שם בפורום, השטויות שרצים שם יפוצצו אתכם מצחוק! (לפי מה שאומריחם שם כל ההחתמות הגדולות כבר סגרו בכל..חחח)

הוא היה מאמן הספסל ביאנקיז

אחד שלא עושה כלום בתכלס אבל הוא נחשב המחליף אם טורה עף מהמשחק... לא יודע איך הוא בתור מאמן חובטים ואני לא באמת מאמין שזה משנה. מאמן פיצ'רים קצת יותר משנה לדעתי אבל לא יודע...אולי מטינגלי (ידעת שהבן שלו בדודג'רס?) ישפיע יותר כל כמה שחקנים...אני לא מאמין שזה הכי משנה...

תראה...

אולי אולי יש לו את הפוטנציאל להיות סנטנה פעם...אולי (לא "אמור" זה בטוח...אני פשוט לא אוהב שמשווים פרוספקטים לגדולים באמת...אבל כרגע הוא עדיין אחד עם פוטנציאל ענק שסיים שנה טובה מאוד אבל עם בעיות קונטרול די רציניות בשלב A (וקצת AA).לבאקהולץ אולי אין פוטנציאל כזה גבוה, אבל הוא שם שנה פשוט מעולה בשלה יותר גבוה (AA וקצת AAA) ואז עלה למייג'ורס והיה דומיננטי כולל נו היטר...הTRADE VALUE של באקהולץ כרגע יותר גבוה, גם אם בסופו של דבר קרשואו ישים קריירה יותר טובה...רק בגלל שהוא יותר מתקדם...כמו שאמרת ראית איך מילר וג'קסון היו לפני כמה שנים ואיפה הם עכשיו עם כל הפוטנציאל...דווקא סנטנה הגיע באמת משום מקום.

chaiel

New member
תראה..

דווקא לקרשואו לא היו יותר מדי בעיות ואפילו חשבו על לעלות אותו בספטמבר (מזל שלא כי זה סתם ייצור לחץ עליו והוא יותר מדי צעיר וברגע שמעלים אותו הוא לא יירד חזרה והלך הפוטנציאל) באקהולץ פיצ'ר טוב, אבל לא מצוין (עם כל הכבוד לנו-היטר יש הרבה שחקנים הול אוף פיים שלא עשו ויש הרבה לא קרובים להול שעשו) אישית- הייתי משאיר את קרשואו במיינורס גם שנה הבאה ואז מעלה אותו כשהוא מוכן לגמרי. ד"א, למי שעדיין לא הבין, אני בכלל בעד לנסות לקחת אליפות בשנה אחרי הבאה. קנט תעוף מהקבוצה! (הייתי מעיף אותו כי תכל'ס הוא לא שווה כ"כ הרבה, ושונאים אותו בקבוצה+ הוא עוצר את אבריו שאולי לקנט יש התקפה יותר טובה אבל אבריו לא סופר אותו בהגנה,וכן לירון, הוא האמ-אמא של הגולד-גלוב.) וגם גארסיאפרה הנכה יילך לוני קמפ ומרטין יהיו ה-ר-בה יותר טובים ומנוסים. אולי פייר ימות (סתם סתם) אבל סה"כ השנה אין סיכוי לאליפות, שנה אחרי הייתי הולך עלזה. (כל זה אני אומר כשאין לי מושג אם לואו ופני חתומים בכלל, אני מניח שכן)

על סמך מה אתה אומר את זה?../images/Emo6.gif

פיצ'ר מצויין זה לא פיצ'ר שמרשה 5 ווקס בממוצע ל9 אינינגים בשלב A של המיינורס(!). באקהולץ שם שנה יותר טובה מקרשואו בכל מדד, בשלבים יותר גבוהים נגד חובטים יותר טובים כולל כמעט בלי ירידה ביכולת כשעלה לשלב הMLB. הוא נחשב כרגע פרוספקט יותר טוב מקרשואו. להגיד שהוא "פיצ'ר טוב, לא מצויין" זה די מגוחך. דווקא לפי המספרים הייתי קורא לקרשואו הפיצ'ר "הטוב" כי הוא שם שנה טובה מאוד אבל שם הרבה יותר מדי ווקס. באקהולץ לעומת זאת שם שנה מצויינת בלי שום חולשה.

chaiel

New member
אמממ...

מדברים על העליה המטאורית שלו.. נצל"ש (אין לי מושג מזה אומר אבל נראלי שזה השימוש הנכון) מדברים על סוף קריירה לזומיה! מדהים! פה ופה ... ושוב, כמו שכתבתי לפני זה, לפעמים צריך יותר מזל משכל...

אומרים 1B

כשהוא יעבור מ3B...אבל אני יכול לראות אותו חוזר לLF...כמובן שDH היא האופציה העדיפה פשוט.

chaiel

New member
במה בחרת במומנטס?

אני בגלאווין. (למרות שאני שונא מטס) בדיפנס, ישמע מצחיק אבל בקאצ'ר היפני, הוא מדהים (סורי, כל האאוט-פיאלדרים האלה, יש פשוט פוול כאלה)

בונדס...

לא ממש הצבעתי אבל זה מה שהייתי בוחר. בדיפנס הייתי בוחר בטולוויצקי נראה לי...למרות ג'והימה בחירה לא רעה...

chaiel

New member
BLOOPERS:

ע-ל-ו-ב! לא מאמין שאשכרה עשיתי ריפרש כל דקה כדי לראות אתזה מיד שזה עולה, פשוט ע-ל-ו-ב! כל הבלופרס משנה שעברה יותר טובים מההכי מצחיק מהשנה! אווף זה מבאס!

chaiel

New member
טעות שלי:

הבאולינג של פיאלדר לוקח את כולם! חחח לא ייאמן כמה שזה מצחיק, שמן!!!!! חחח איזה זינוק הביא, הייתי מנסה לא הייתי מצליח.

3 הגדולים של הבלופרס:

1. האיש שקיבל את הבירה בפנים חחחחחח 2. הזריקה של רמון הרננדז על בל הפיצ'ר של האוריולס! FUCKING HILLARIOUS. זה נראה כאילו הוא עשה את זה בכוונה! 3. אראמיס רמירז נכנס במאמן הבסיס השלישי
אגב בפליי שם שדנקן מסנט לואיס מעיף ת'מחבט ליציעים, הייתי במשחק הזה. אם אני לא טועה זה ה15-1 של הפייראטס על סנט לואיס, כשישבתי בRF.

לא ממש הבנתי למה הוא שם...

הפליי של דאנקן. חסר מספר פעמים בעונה שעף מחבט ליציע...? קרה שם איזה משהו מיוחד שפספסתי? אני מסכים למרות שהייתי מחליף את ההוא עם הבירה בווילד פיץ' של צ'יקו...ראיתי את זה (ושמתי פה קישור) עוד באפריל אבל זה עדיין משעשע מאוד
גם המהלך של טקסס לא רע...

עכשיו נשאר רק פוסטסיזן מומנט ב12.11

(אגב, גיליתי שמוכרז שבקט לא זכה בסיי יאנג ב13.11! וו-הו
) מעניין מה יהיה...הווק אוף של מני, משהו ממשחק החרקים של היאנקיז-אינדיאנס, הגראנד סלאם של דרו, ה 2 ראן HR של פדרויה, הפיקאוף של הולידיי אולי...משהו מהמשחק ההוא גם. ואני בעד להוסיף גם פשוט סיכום של כל הפתיחות של ג'וש בקט בפוסטסיזן - בית ספר לפיצ'ינג
אה, סביר להניח שיתייחסו לNL
תבחרו אתם... אני הייתי בוחר במקרה כזה בגראנד סלאם של דרו...ההיט הכי גדול בפוסטסיזן ושם באמת האמנתי שנחזור וננצח את הסדרה.

למעלה