This year in baseball awards:

chaiel

New member
This year in baseball awards:

איך אף אחד לא הזכיר אתזה עדיין? (או שכן?!) בכל מקרה האמת היא שאני כל פעם נכנס לבדוק אם הבלופרס עלו כבר (מומלץ לכולם לראות, הם פשוט מצחיקים) אבל ראיתי את הMOMENTS ואני חייב לציין שאין, זאת הסיבה שאני אוהב בייסבול! הכי ריגש אותי היה ההיט 3000 של ביג'יו והווין 300 של גלאווין. משום מה לא התלהבתי מכל ההום-ראנים (סטרואידים?!) אבל אני חייב לציין שאהבתי לראות שוב את הקפיצה של סוסה אחרי ההום-ראן (למי שהיה פעם את המשחק מחשב טריפל פליי 200 בחיים לא ישכח אתזה) ונדלקתי על המוזיקה שהיה באיצטדיון. דבר אחד ששמתי לב הרבה ועכשיו שכנעתי את עצמי סופית: כאחד ששרוף גם על כדורגל בישראל תמיד אמרתי שהשדרנים/פרשנים של הבייסבול לא רואים את של הכדורגל בארץ ממטר, ששמעתי את השדרנים עכשיו השתכנעתי סופית. (זאת הסיבה שגם לשמוע בייסבול ברדיו זה מעולה, ברור שלא כמו לראות)

../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=616&msgid=107665944 אבל מאז התעדכנו קצת...להגנה הייתי בוחר בטולוויצקי. ב"חובט" אין ממש דיון. וב"רגע" לדעתי זה חייב להיות בונדס...למרות שאני לא סומך על האוהדים שיצביעו לזה...אבל כן, הרגעים היו בהחלט מרגשים (חוץ מקלמנס, סתם נדחף...רק סוזאן וולדמן התלהבה ממנו יותר מדי). מחר יוצא הBLOOPER אז יהיה טוב...

chaiel

New member
לא יודע...

הום-ראנים כבר לא מרגשים כמו בעבר... וקלמנס? תכל'ס! מזה לא הבנתי את הקשר! (מילא היה מביא ליאנקיס אליפות אז אפשר להגיד שזאת היתה טורנינג פוינט...)

chaiel

New member
ד"א:

אתה רואה את איי-רוד שובר את השיא של בונדס? (מבחינת יכולת בלי פציעות וגיל וכו' כן, אבל פשוט קשה לי לראות אותו שובר אתזה, חחח במיוחד כי יהיה עליו לחץ...) ועוד דבר, למי שיכנס עכשיו לMLB.COM יש שם תמונה של קבררה מלפני כמה שנים ופשוט הייתי בשוק שראיתי אותה, לא יכול להיות שזה אותו בנדם! הוא נראלי השמין ב100 קילו!

כן...

כתבתי את זה לפני יומיים...הנה: http://vinylisheavy.blogspot.com/2007/06/miguel-cabrera-is-fat.html יש לזה איזה סיבה גם...שמעתי שהוא מכור לאיזה מאכל ונוצאלי (המדינה שלו...)...שמעתי גם עוד כל מיני דברים מוזרים עליו ששכחתי כבר
וכן, נראה לי שמתישהו איירוד יישבור את השיא של בונדס.

chaiel

New member
מי כתב אתזה?

זה בלוג שלך? (עכשיו אני מתחיל לקרוא) וכן, הוא מכור לאיזה מאכל ונצואלני...

chaiel

New member
אווופס...

זה בכלל א בלוג, חסך לי זמן
בכל מקרה, שמן!

כן הכוונה הייתה

שהזכרתי את זה פה (אתה לא צריך לחפש...המילה הכחולה): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=616&msgid=108157552 שמן, שמן אבל מדובר פה בחובט אדיר ברמה של HOF (השחקן הכי דומה לו זה האנק אארון) שחובט ככה כבר כמה שנים והוא רק בן 24. אגב, הדבר המוזר זה שהוא חבר באיזשהי כת או משהו כזה.

chaiel

New member
אכן כן...

הייתי מת שיבוא לדודג'רס! (ועוד הוא שיחק בקבוצה די דפוקה..) בכל מקרה, היתה כתבה עליו בESPN לפני כמה חודשים על הבעיות שלו.. בכל מקרה, נגיד והוא לא יורד במשקל/ממשיך להשמין, הוא יוצא מבסיס שלישי? אם כן לאן? (ד"א לאן שלא יהיה זה לא משנה כי הוא אחד החובטים הטובים במשחק ככה שזה לא כאילו הוא יהיה חואן פייר שלא מתאים לרמה של התקפת הסנטר פיאלדים הממוצעת)

chaiel

New member
חוצמזה..

גמני אוהד דודג'רס...וגמני מאמין בשיטה של להשים את פורקאל ופייר ולתת להם לרוץ, ואני מאמין שהשנה שפורקאל לא פצוע (אלא אם הוא זייף שנה שעברה) אז זה יעבוד הרבה יותר טוב-א-ב-ל, אם לא יביאו פאוור-היטר רציני (וקבררה הוא כזה) חבל על הזמן, אליפות לא תצא מזה. (לוני ל-א יהיה כזה ולא נראלי שקמפ יהיה כזה כבר שנה הבאה)

המחיר הולך להפחיד אותך

השמועות אומרות משהו כמו לארוץ', קרשואו (הפיצ'ינג פרוספקט הכי טוב שיש במיינורס) ואאוטפילדר, אולי מאט קאמפ. בוא נגיד שיש דיווח שלפני כמה חודשים ה-ם אלו שסירבו להצעה שכללה את בילינגסלי, קאמפ ולוני. עכשיו הם בטח היו מקבלים אותה בשמחה, כי המחיר ירד מאז והמחיר של השלושה עלה, אבל הם יירדו יותר מדי מהמחיר (בתכלס הם יורדים מלוני ללארוץ'...כי קרשואו=בילינגסלי פחות או יותר וקאמפ=קאמפ...) אבל זה המחיר ההגיוני והלגיטימי לשחקן כזה. אין הרבה שחקנים ששווים יותר במייג'ורס.

chaiel

New member
וואו!

(לירון אתה פה הרבה הא? איך הספקת כבר להגיב?!) בכל מקרה, אם הם היו לוקחים את לוני קמפ ובילינגסלי הייתי מתאבד! זה חצי קבוצה עם פוטנציאל לאול-סטאר! סתם שתדע, לוני לפני שנה לא היה נחשב ליותר מלה-רוץ' וקירשואו הוא פוטנציאל לפיצ'ר ה-ר-ב-ה יותר טוב מבלינגסלי (איזה שם מסובך..) ועוד הוא שמאלי! אני חושב שאפשר לארגן חבילה של יותר שחקנים אבל פחות טובים.. (יאנג?) בשביל שלושת אלה, וואו ממש לא יודע (מזל שאני לא GM חחח)

חח בדיוק הייתי באמצע הודעה

על הטרייד של לידג', אז ראיתי והגבתי מהר יחסית. וכן לארוץ' נחשב ללא פחות מלוני לפני שנה אבל זה היה בזמן הקיץ כשלוני נחשב ליותר (בעיקר בגלל פציעה של לארוץ' אם אני לא טועה). בילינגסלי פעם נחשב לפרוספקט לא פחות טוב מקרשואו...אני זוכר שהוא דורג שביעי או משהו ב100 הפרוספקטים הכי טובים של BA. קרשואו יקבל אותו דירוג בערך אבל בטח קצת יותר טוב באמת בגלל שהוא צעיר יותר (משבילינגסלי היה אז) ושמאלי. אני מסכים שבסופו של דבר הפוטנציאל של קרשואו יותר גבוה. אתה צריך לזכור שלמרות שזה חצי קבוצה עם פוטנציאל לאולסטאר בעוד שמדובר פה על סופרסטאר בן 24, יותר גדול מהפרוספקטים האלו בחודשים בודדים (הוא יותר צעיר ממארטין!
), שכבר הוכיח את עצמו כחובט מדהים בליגה הזאת... קאמפ, קרשואו או לוני - אחד מהם חייבים להיות בחבילה כזאת. והוא יצטרך להיות מצורף ללארוץ' ועוד כמה מהטובים שלכם...אני גם לא בטוח אם המארלינס יקבלו חבילה שכוללת "רק" אחד מה3 האלו, אבל אני מאמין שכן...

chaiel

New member
תגובה:

יותר מפוטנציאל- אם היה אפשר לשים כסף עלזה שבשנתיים הקרובות לוני וקמפ (לפחות אחד מהם) יהיו באולסטאר הייתי שם, אתה לא? (לדעתי, עם כל הכבוד לקמפ, ושאומרים שהוא אמור להיות מגה-סטאר, אני דווקא יותר עם לוני) סופרסטאר כן, אבל אני בטוח ב100% שהוא היה שווה יותר אם לא היו לו את הבעיות (בעיקר ההשמנה, שמאוד מפחדים ממנה) אני גם לא בטוח אבל מאוד חושב שאם יביאו להם את קרושואו+לה-רוץ'+אלברט+יאנג+ עוד איזה אחד נחמד הם יקחו אתזה. הם לא יקבלו יותר מזה כי היאנקיז בחיים לא יוותרו על יוז או צ'מברליין (יש מצב שהרד-סוקס יהיו במירוץ לירון?!) ואני די בטוח שהם רוצים "להעיף" אותו, הם קמצנים והם רוצים צעירים.

דווקא הייתי אומר קאמפ

רק כי תחשוב על המתחרים של לוני: פוהולס, האוורד, פילדר....עם אוהדי הקאבס גם לי בטח יסיים לפניו. אבל יש מצב שהוא יהיה "בחירת המאמן" או משהו...זה לא אומר שהוא לא יהיה ברמת "אולסטאר" פשוט הוא בטח לא ייבחר לאולסטאר...שנה הבאה לפחות...בשנה הכי טובה שלו או אם אחד מהמתמודדים האחרים בOFF YEAR או נפצע... ההצעה שלך טובה בהחלט...לדעתי הם יחכו ליותר אבל זאת יכולה להיות ההצעה הכי טובה שהם יקבלו. אם היאנקיז רציניים לגבי זה שהם לא יישלחו אף פיצ'ר בטרייד אז הם יכולים לשכוח מזה... הרד סוקס יהיו במירוץ אבל לא נראה לי שהם יתאמצו יותר מדי...אם הם יכניסו את באקהולץ אז נדמה לי שהמארלינס יעדיפו את ההצעה שלנו (לא באקהולץ לבד כמובן)....אבל אם זה לסטר/אלסבורי/עוד...לא יודע האמת. אבל לא נראה לי שנציע את זה אפילו.

chaiel

New member
האמת היא שהתכוונתי יותר רמת אולסטאר.

חוצמזה לא חסרים גם אולסטארים עם שם באאוט-פיאלד. בכל מקרה, לדעתי לדודג'רס יש הצעה הרבה יותר טובה מלרד-סוקס. באקהולץ כזה טוב? (טוב נוו היה לו נו-היטר,סוו וואט!) הם לא יקבלו יותר! והיאנקיס לא יתנו את צ'מבליין אחרי ההיסטוריה שעשו ממנו, האוהדים יהרגו אותם!+כנ"ל יוז...

באקהולץ>=קרשואו

(אל תשכח שOF לוקחים הרבה יותר מ1B...) כששניהם היו במיינורס באקהולץ נחשב לקצת יותר טוב בגלל שהיה יותר מתקדם, קרשואו נחשב לאחד עם קצת יותר פוטנציאל, בסה"כ הם היו שווים. אבל זה שהוא עלה וזרק טוב במייג'ורס כולל נו היטר שחשף אותו לכל העולם, רק עשה את הVALUE שלו קצת יותר מקרשואו. זה תלוי מי יהיה לצד באקהולץ בחבילה אבל בוסטון יכולים להוסיף שחקנים ולהפוך את החבילה שלהם ליותר טובה...אני רק לא רואה אותם עושים את זה. אם הדודג'רס רוצים להוסיף את לוני או קמפ...לבוסטון אין ממש תשובה (אלא אם כן היא תשים כמובן את פפלבון או משהו, מה שלא יקרה כי פפלבון לבד כמעט שווה את קבררה)

למעלה