This is SPARTA!!!!!!!!!

Hasselblad

New member
../images/Emo47.gif

נו אסף אז מתי אתה לוקח אותי לזאקום ראן? אני צריכה כובע עם הסיגנוסית והפיראטית

מ י ל ר

New member
אין שום בעיה, נקח אותך מתי שתרצי

רק תכיני לך איזה קפה או משהו, ותיהי עם הרבה שיקויים (נגיד מיליון שיקויים) וחוץ מהקפה שיהיה לך ארוחה טובה, קינוח, ספר טוב וסרט אקשן. כי זה יקח קצת זמן |סמיילי נזלת|

Don Nirtin

New member
תזכיר לי לבעוט לך בתחת../images/Emo267.gif

כרגע כל הרגשות שלי שליליות.
מזל טוב וזה.

שאלה בקשר לזאקום

ביום שבו אני אוכל לעשות עליו סולו [בעוד 100 שנה. בממוצע.], כשאני עושה עליו סולו, בערוץ מסויים, לבנאדם שגם רוצה להכנס לזאקום בערוץ המסויים שלי, יש אפשרות לעשות את זה?

Hasselblad

New member
לא

בכדי להיכנס לזאקום עליך להיכנס למערה של זאקום ולדבר עם ה NPC שיעביר אותך למפה בו ניתן לזמן את הזאקום. מי שלא איתך ב exped לא יוכל להיכנס. ברגע זמזמנים את הזאקום הדלת למערה שלו נסגרת. מקווה שזה היה חצי ברור אבל בכל מקרה התשובה היא לא אף אחד לא יכול להפריע לך בזאקום אולי יכולים רק לתפוס לך את הערוץ ואז זה באסה שצריך לחכות עד שמי שתפס יסיים.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif אגב, זה בדיוק כמו פאפ

כל עוד הוא לא זומן, ולדעתי גם יצא מהשעון, כל אחד יכול להיכנס. רק אחרי שהוא מופיע, הדלת נסגרת. לכן חשוב לסמן את הכניסה לפני שנכנסים לפאפ. כבר קרה לי שנכנסתי בטעות למקום שמישהו לא סימן ועדיין לא הספיק לזמן אותו והיינו שם שנינו

Hasselblad

New member
זאקום ממש לא כמו פאפ!!!

בזאקום מי שלא איתך ב exped לא יכול להיכנס אם הלידר של ה exped שלך נכנס!

צ ל י ל 8

New member
אה... ../images/Emo3.gif כלומר הלידר צריך להיות ממש זריז

ולתפוס את המפה, ואז בעצם אף אחד לא יכול להיכנס אליה?

מ י ל ר

New member
חחח אז הספקתי לעשות את זה לפני השעון!

למרות שפעם היה שעון ואז נעלם 0:

btekx

New member
ואוו

וחשבתי שרק אני משוגע שנשאר נגד בוס עץ במשך חצי שעה אבל אצלך שעתיים?????? בראבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss_t

New member
איך מגיעים אליו?

ומה הPRE QUESTS שלו בדיוק? אשמח רק למידע כללי ואנסה לחפש מידע מדוייק יותר ב HS או פשוט ללכת ולחפש את משימות הנדרשות

צ ל י ל 8

New member
צריך לסיים את כל המשימות של ULU CITY

ואז את מחבלת מין QUEST ITEM שנראה כמו פטיש נדמה לי. בנוסף לפטיש הזה, צריך איזה דרופ מCAPTAIN LATICA (שאגב ניתן להעברה). כמובן שגם ללטיקה יש משימות לפני זה וניתן לזמן אותו עם בקבוק לבן. לטיקה לא קשה. XREXEL (הבוס עץ) לא קשה בכלל, אי אפשר למות שם, אבל יש לו מלאת'לפים חיים וזה לוקח המוןןןןן זמן

miss_t

New member
אבל....... אני לא מחבלת../images/Emo70.gif../images/Emo198.gif

שאלה- העץ הזה- שווה משהו בכלליות?

צ ל י ל 8

New member
אם להתחשב בזמן שלוקח להרוג אותו, אני לא בטוחה

הרגתי אותו פעמיים ולא קיבלתי משהו שווה
אולי אחרים כן..

מ י ל ר

New member
רק אקס פי.

אם תעשי את הקווסט אין לי בעיה ללכת איתך. לבד זה משעמם מידי. זה יקח בטח שעה אם לא יותר. הוא עושה כול הזמן נעילה מקסם. הוא יבוא עוד מישהו שהוא אטטקר, אז הבוס יעשה גם נעילה מאטטק ואז זב יהיה זריז יותר. מי יודע אולי עידן יעשה בטעות את הקווסט.

למעלה