This is SPARTA!!!!!!!!!

מ י ל ר

New member
הא אה!

נכון, ניר אמר שאי אפשר לעשות איתם כלום פחחח זה לא משנה שמה שסיוון עושה ב-7 דקות אני עשיתי בשעתיים, חחח, אבל הדבר נעשה!! זה היה אדיר, זה לקח לי 400 שיקויים, לקרת הסוף נגמרו לי השיקויים ובמזל היה לי עוד סלוט של 100 שלא ידעתי, הגדרתי אותו במקלדת במהר, לא יכלתי להגדיר ב-Auto HP אפילו..

צ ל י ל 8

New member
מה זה משנה בכמה זמן.. עשית את זה!

ותראה בזה גאווה לעשות סולו גם אם לקח יומיים
אל תשווה את עצמך לאחרים
וכן, שמתי לב להודעות של הצ'אט שמזהירות אותך שנגמרו השיקויים, יש לך מזל גדול

מ י ל ר

New member
בקרוב אצלך!

למרות שאת בטח כבר עכשיו יכולה לעשות סולו, את קשת :)

צ ל י ל 8

New member
אל תהיה כ"כ בטוח ../images/Emo6.gif

האמת היא שניסיתי רק פעם אחת. וכמובן שלא צלחתי את המשימה. זאקום עשה לי 1/1 ועוד לפני שמצמצתי, עף עלי אחד המובים שלו. ואגב, אם זה מעניין אותך, הייתי באמצע הגוף השני כשזה קרה אחרי כמעט שעה בפנים. נכנסתי בספונטניות לגמרי כי עשיתי TELE למישהו מהגיילד שהיה שם ובדיוק סיים, אז אפילו שיקויים של אטק לא היו עלי F7 וכאן נגמרה הקריירה שלו
לא יודעת למה אני לא הולכת אליו. לא אוהבת אותו. כמה אחוז נותנים הידיים שלו? כל הטירחה הזאת של העין והדרך הכ"כ ארוכה אליו ממש מבאסת אותי.

צ ל י ל 8

New member
כשזאקום מוריד את ה-HP וה-MP ל1

כלומר נשאר לך 1HP ו-1MP. גם פאפ עושה את זה. רק שכשפאפ עושה את הקללה הזו, הוא נכנס לקונכיה שלו מיד אחר כך ואפשר להתארגן על שיקוים, או לחלופין החיה ממלאת. בזאקום לעומת זאת, מתעופפים להם כ"כ הרבה מפלצות שהוא מזמן, ואם הוא עושה 1/1 ולא מספיקים לשים שיקוי והחיה לא מספיק מהירה גם כן = מוות

Don Nirtin

New member
הם לא שווים יותר מדי בהשוואה לשאר../images/Emo267.gif

וכבר מזמן אסף ואני הגענו למסקנה שקוסמים הם עם נחות.

miss_t

New member
WOW../images/Emo70.gif אסף, אתה מטורף../images/Emo70.gif

כל הכבוד
הייתה לך הרבה סבלנות! ספר קצת על הלוחמה!!! היה קשה? כמה שיקויים הלכו? היה מלחיץ??

מ י ל ר

New member
היה קשה!

זה היה בערך שעתיים (לא אמורה להיות מגבלת זמן על המפה?) גמר לי משהו כמו 400 שיקויים, אולי יותר. גמרתי בערך 200 אול קיור היה כמה פעמים שהשתמשתי בסקיל שלצעבודה שלישית רק בשביל לנקות מפלצות והיה כיף! לקראת הסוף היה מלחיץ, לא רציתי למות לקראת הסוף. היה ממש כיף, אבל אני לא יעשה את זה בקרוב. אבל לעשות רק ידיים זה כן, זה סבבה.

miss_t

New member
תותח!

אגב, יעשה= אעשה. נשמע מלחיץ! היו דרופים טובים?

מ י ל ר

New member
לא, לא היה דרופים בכלל

נפל SPEER מתחת לממוצע 2 כובעים ו-WAND של זאקום שזרקתי מהתיק... כול פעם שהייתי הולך עם סיוון אני מרים את זה, מתלהב יומיים וזורק כי אני צריך את הסלוט.. חח

מ י ל ר

New member
הייתי עם הראל בסקייפ

בהתחלה היינו אמורים להכנס שניינו, אבל זה אמר לן שהוא עשה 2 זאקום היום. שבפועל הוא עשה רק אחד אז הוא היה איתי בסקייפ לכול אורך הדרך, לא השתעממתי. לקראת הסוף לא כזה דיברתי כי הייתי צריך ריכוז, בסוף זה הכי מסוכן.

רעיון טוב להעביר את הזמן בזאקום...../images/Emo9.gif

הלימיט הוא 2 זאקומים ביום? אני ממש מתה להכנס לזאקום, רק בשביל לראות! אבל קודם אני צריכה לסיים את הפרהקווסטס. בכ"א, כל הכבוד על הסולו!

מ י ל ר

New member
כן אפשר 2 ביום

את יכולה ללכת למפה של זאקום בערוץ 5, ולבקש מאנשים עזרה עם הקווסט הראשון של המפתחות, אחרי זה הקפיצה תעדי לבד ואת השיניי זהב תקני ב-fm (בדרך כלל זה 150k לאחד, ואת צריכה 30) וזהו אז תוכלי להכנס לזאקום. לכו את ואדם אפילו תעשו ביחד,גם הוא צריך.

miss_t

New member
להראל- יש מצב שנכנסת פעם אחת לזאקום

בלי לזמן אותו ויצאת- זה נחשב לפעם אחת בתוך זאקום. זה נכון גם לגבי פאפ.

gate11Maccabi

New member
מדהים אסף, לא כל אחד יכול עם קוסם

קוסמים הם בד''כ לא עבודה שמתאימה לסולו במיוחד לא עד רמה 180+.. יפה מאוד עם הNL שלי לקח לי בין חצי שעה ל40 דקות ברמה 146, אבל NL זאת עבודה לבוסים וזאת המטרה שלה

למעלה