This is SPARTA!!!!!!!!! הלכתי לעשות ידיים לזאקום בשביל הכיף!!!!!!!!!
G Guid New member 25/5/11 #7 ../images/Emo2.gif סולו זאקום?! איזה אדיר!!! זה אמנם לקח לך שעתיים, וזה ים זמן, אבל למי אכפת?! סולו זאקום!!! סחתיין!! פעם הבאה תקרא לי, זה אחלה EXP...
../images/Emo2.gif סולו זאקום?! איזה אדיר!!! זה אמנם לקח לך שעתיים, וזה ים זמן, אבל למי אכפת?! סולו זאקום!!! סחתיין!! פעם הבאה תקרא לי, זה אחלה EXP...
מ מ י ל ר New member 25/5/11 #6 כן בהתחשב לעבודה שאני לא אמור בכלל לעשות סולו על זאקום? אגב חרא EXP התחלתי מ-17%, ועכשיו אני 22% חחח
S sapir aloud555 New member 25/5/11 #32 מזכיר לי שאמרת שסיון מקבלת 2% מזאקום וזה אחוזים טובים לרמה שלה.. מזל טוב, גרנדל בטח גאה! (This. Is. ELLINIA!)
מזכיר לי שאמרת שסיון מקבלת 2% מזאקום וזה אחוזים טובים לרמה שלה.. מזל טוב, גרנדל בטח גאה! (This. Is. ELLINIA!)
מ מ י ל ר New member 26/5/11 #50 חחח חזק גנדל היה שמח והוא הכין קפה טורקי, ישבנו על כיסא (של nlc) וסיפרתי לן חוויות. הוא היה מאושר ועשה לי פיים.
חחח חזק גנדל היה שמח והוא הכין קפה טורקי, ישבנו על כיסא (של nlc) וסיפרתי לן חוויות. הוא היה מאושר ועשה לי פיים.
S spongbob New member 25/5/11 #10 ../images/Emo110.gifואו../images/Emo2.gif אתה קופץ עם שיפט, איך אתה עושה את זה?!
מ מ י ל ר New member 26/5/11 #51 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif
צ צ ל י ל 8 New member 25/5/11 #12 כל הכבוד מלך ../images/Emo47.gif ומי אמר שקוסמי קרח לא שווים כלום? (ניר??? )