Third Job

Third Job../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גם לי מותר לפתוח שרשור בשבילי?
אין לי הרבה תמונות כמו של ניר, אבל- אחעןקחאעןםקחעאןםרקחאיעןרםיחםןקרחןםקאעחםכעהחגע395או359אאני מייג' סוף סוף! היי שכחתי לקחת את המדליה של עבודה שלישית.
לא משנה. בכ"מ, כמו שחלק ממכם אולי יודעים-עבר עליי יום מזעזע בטירוף ובכיתי ובלהבלהבלה. ולא חשבתי שאני אעלה היום רמה, ומחר אין לי אפשרות. ואז רועי עודד אותי ועליתי מ60% ל91% בלי דאבל. :) ואז היה לי דאבל ל9% האחרונים. D: עליתי ל70 וזה, ועשיתי באיטיות רבה -מאוד- כל מה שצריך [וסליחה אם אני נורא נובית רועי
] הבעיה הכי גדולה הייתה האבן ששואלת שאלות-טעות פעם אחת, ובפעם השניה הצלחתי בהכל [בזכות רועי D:] אבל מאבדים מלא חיים ולקוסמים אין ממש חיים. XD בסוף ניר ורועי היו בחדר של העבודה שלישית ועליתי [אבל לא לקחתי תמונה בגלל לאגים, לא נורא], ואני ממש ממש שמחה. זה הדבר היחיד שגרם לי לחייך היום. :) ו-תודה ענקית לרועי שעזר לי מלא
המטרה הבאה-עבודה רביעית. בעוד שנה+

Guid

New member
לוטןןןןןןןןןןןןן!!! D:

וואו, אני כ"כ שמח בשבילך!! D: עכשיו סקילים!! ^__________^

Guid

New member
לצורך תיקון:

לא התכוונתי שעכשיו תשיגי סקילים, התכוונתי שעכשיו יש לך סקילים...
אני עייף. עזבו.
תודה רועי~

Macbook

New member
מזל טובבבבבבב ../images/Emo23.gif

סליחה על הטעות הראשונה שנגמרה בגללי. >: יאללללה 120!!!!

icy woman

New member
מזל טוב לוטן../images/Emo140.gif

זה כיף לעלות בעבודה סקילים ממש טובים וחידוש במפות שיהיה לך בכיף

Hasselblad

New member
לוטן

מזל טוב, תהני מהסקילים החדשים, מהמפות החדשות, ושוב מזל טוב!!!!

../images/Emo49.gif לוטן מתוקהההההה../images/Emo24.gif

איי כמה שזה מגניב
תאמיני לי שעכשיו את הולכת מזה להינות, תצטרכי קצת סבלנות עד שהאייס סטרייק יתחזק מעט, אבל ברגע שהוא יהיה חזק זה מזה כיף לחסל איתו מפלצות בכמויות ולא אחת אחת
אם את רוצה טיפ ממני, שווה לך להתאמן על הווינדריידרס, הם מביאים אחלה אקספי (800) וזה פשוט כיף להרוג אותם
אני נמצאת במפה שלהם ונדמה לי שגם בתאלה שם, אז אם תרצי את יכולה להשתגר לאחת מאיתנו
ותהני

Macbook

New member
../images/Emo12.gif יש לי שאלה..

איך אתן בדיוק מסתדרות שם?
. כשאני רציתי ללכת לשם ברמה 70-71 עם האייס סטרייק הדנדש שלי, פשוט לקח זמן רב מדיי להרוג אותם והעדפתי לחזור לMP3

נכון, זה לוקח זמן...

אני לא אומרת שאני הורגת אותם עם 2 מכות, אבל עדיין, אחרי 10 רמות בערך ב-MP3 זה כבר ממש ממשששששש נמאס
וסה"כ עד שהאייס סטרייק מתחזק זה ממש לא בעיה להקפיא אותם עם הקרח של עבודה 2...

ידיד שלי הציע לי לבוא לשם ולהתאמן,

אני אלך לנסות קצת, סביר להניח שאני אחזור לMP3 ווודוס מהר אבל נראה.

deisy

New member
מזל טוב לוטן!!! ../images/Emo140.gif

שמחה בשבילך! תהני המון מכל הסקילים החדשים! המפות החדשות! והמטרה הבאה - עבודה רביעית

yonVata

New member
וואו! מזל טוב!!!!!...

אני מניח שס שעכשיו החשש שלך שאני בעבור אותך ברמות ירד קצת F3, המון מזל טוב!.. ממש שמח שחזרת עם מוטיבציה!... וכמו שאני תמיד אומר.. שקרוב אצלינו! :p (כן, ``רק`` 13 רמות) יאללה... עכשיו בפול ראבק לעבודה 4!!!

תודה לכולם.../images/Emo23.gif

[אואמג'י הElemental Wand 3 שלי כ"כ משפר לי את הדמג'!!!11
רק עוד קצת MATK והוא מושלם] שאלה על WR-ידיד מהBL אמר לי שצריך לעשות JQ מסוים בשביל להגיע לשם. מישהו יכול להדריך אותי לJQ או לומר לי איך מגיעים אליו ואם יש דרך מסוימת להצליח בו במיוחד? [הידיד מהBL גם אמר לי שאם אני נופלת/משהו אחר ששכחתי-מתים ומאבדים EXP]

Guid

New member
ידיד שלך צודק~

צריך לעבור JQ לא קצר כדי להגיע לLower Ascent (המפה של הווינדריידרס), ואם נופלים או שפשוט לא נזהרים בJQ הזה, אפשר למות בו בקלות. (יש שם עמודים שזזים כל הזמן ומורידים איזה 5809849K דמג'... מעצבנים.) קצת קשה לי להסביר איך להגיע לשם, האמת, אבל בעיקרון זה הולך ככה: -ללכת ימינה במפה של הבית הרדוף ולהיכנס לפורטל. -לעלות לפורטל שממש מעלייך. -הגעת למפה עם כמה NPC, לכי לפורטל הימני מתוך השלושה שאת תראי -עכשיו את צריכה ללכת עד הפורטל הקיצוני מימין בשורה הענקית הזו של הפורטלים, -ואז ללכת עד הפורטל האחד לפני השמאלי ביותר במפה. -עכשיו את רק צריכה לעלות לפורטל שמעלייך, שזה נשמע קל אבל יש שם פווווווווווווווווווול מפלצות חזקות ואני מתתי שם פעמיים היום. נאחס.
אחרי שנכנסת לפורטל את אמורה להיות בJQ. אמורה...
זה מקום אימון ממש מעולה (800 EXP למפלצת אחת!), ואני ממליץ לך לקחת הרבה שיקויים עלייך כדי שלא תצטרכי לחזור מהר לעיר.. אגב, יש אפשרות לעשות קווסט כלשהו שייתן לך חפץ מסויים שיאפשר לך לדלג על הJQ ברגע שאת מגיעה למפה שלו, אבל צריך להיות ברמה גבוהה מאוד בשביל לעשות אותו...

או פשוט מישהו מהמשפחה שנמצא באיזור

ולהשתגר אליו... (מה שאני עושה בדרך כלל
)

לוטן ובתאלה../images/Emo27.gif

בתאלה, את עדיין בטירה לא
לוטן יכולה להשתגר אלייך, וגם אני צריכה להשתגר אלייך בחזרה לשם... לוטן, גם בטירה יש ווינדריידרס וסטורמברייקרס, ואפילו יותר נחמד להתאמן שם מאשר במערה. דרך אגב לוטן, אי אפשר להישאר שם לנצח, לפעמים צריך לצאת משם למקומות אחרים ואז עלול להיות קשה למצוא למי להשתגר בחזרה, כי גם אני לא שם באופן קבוע, אז אם יש מישהו ברמה מספיק גבוהה שיכול לעזור לך לעשות את הקווסטים שצריך כדי לדלג על ה-JQ הזה, הייתי ממליצה לך לנסות.

למעלה