There´s a heaven above you baby

There´s a heaven above you baby

יש לי את האקורדים של Don´t Cry של גאנס.. הוא די קל (5 אקורדים נראה לי) עכשיו.. באינטרו בהתחלה, יש פריטה נחמדה כזאת, ואני לא בטוחה אם מה שאני עושה נכון. אני פורטת ככה: (האקורדים הם: Am, Dm, G, C) --------0--------------3------------1-------------1-------- E ------1---1----------0---0--------3---3---------2---2------ B ----0-------0--0---0-------0----2---------2---2---------2-- G ------------------------------0-----------0---------------- D --3------------3----------------------------0-----------0-- A -----------------3---------3------------------------------- E מקווה שזה הצליח.. אז מי שיודע..

untitled

New member
אני לא מסתדר עם זה

אבל אני יודע את הפריטה אני ארשום את האקורד ואז את רצף המיתרים אוקיי? Am 5, 4, 1, 2, 3 Dm 4, 3, 1, 2, 3 G 6, 5, 4, 1, 2, 3 C שלוש פעמים מנגנים: 5, 4, 3, 5, 4, 3, ואז על מיתר 5, מנגנים C, B, A ופעם אחת מנגנים על מיתר 6 F דיאז, G, G דיאז, A מקוה שעזרתי

our song

New member
מממ.. ../images/Emo5.gif

מה ז"א כל הקטע הזה: "ואז על מיתר 5, מנגנים C, B, A ופעם אחת מנגנים על מיתר 6 F דיאז, G, G דיאז, A" סורי, אני קצת (הרבה) קשה..

untitled

New member
זה באמת לא מובן

כמעט כמו ההודעה המקורית... בכל אופן זה אומר שתשמע איך זה הולך יש לך הרי בית, שמורכב מארבעה משפטים סוף של השלושה הראשונים הוא אותו דבר והאחרון לפני הפזמון הוא טיפה שונה

למעלה