Ophel McNeil
New member
The Witch Is Back!
לעזאזל. גם מלינה וורן, וגל מת´יו קופצים באחת לרשימת הדמויות האהובות עליי ביותר. פרק ענק.... למה בשם האלוהים ראיתי אותו בכזאת איכות גרועה?!
קודם כל, מלינדה. או... מלינדה. מלין.
מכשפה שווה בכל מובן המילה. חכמה, יפה, מתחוכמת... בהתחלה כשהיא צעקה על מת´יו כמו אישה פגועה וכועסת (מה שהיא באמת הייתה), ואז היא שלפה את הקלף האחרון שלה - וכלאה אותו, בכישוף שהוא אחד האהובים עליי בכל הסדרה, בווודאי ובוודאי כמו שמילנדה אומרת אותו. Outside of time Outside of gain Know only sorrow Know only pain השחקנית כל כך נהדרת, כל כך מלאת אופי, כל כך אמינה.... שתחזור להופעת אורח! (שמתם לב שכל הדמויות בשם מלינדה שוות
). ומת´יו.... או מת´יו. בדיוק כמו שמכשף צריך להיות. תאב נקמה, לא חכם במיוחד, חתיך בטירוף ("לא הסכלתי... הרבה.") מצחיק ושנון ("עורכי דין. אף פעם לא משתנים."). והפרק... פרק בדיוק כמו שצריך להיות - רציני, ומצחיק כשצריך. למשל, כשמלינדה מנסה לענות לטלפון ("אני כאן פיבי! פיבי!"), קטע רציני, ועם זאת קורע. ועוד. דריל. דמות משכמה ומעלה. אני אוהבת אותו כל פרק יותר ויותר. חבל שבעונה הרביעית הקטעים שלו לא יותר ארוכים. האחיות שוות כרגיל (פיבי טרום קול, והרגע גם גיליתי שפייפר ואני חושבות אותו הדבר על דם), וליאו.... או ליאו.
ליאו מעצבן. כל פרק הוא נראה פחות ופחות טוב. שונאת אותו. פרק ענק!
רוצה עוד.... מלינדה. מלינדה טובה... Bleese you be, My chiled. The Witch Is Back!
לעזאזל. גם מלינה וורן, וגל מת´יו קופצים באחת לרשימת הדמויות האהובות עליי ביותר. פרק ענק.... למה בשם האלוהים ראיתי אותו בכזאת איכות גרועה?!