The Witch Is Back!

Ophel McNeil

New member
The Witch Is Back!

לעזאזל. גם מלינה וורן, וגל מת´יו קופצים באחת לרשימת הדמויות האהובות עליי ביותר. פרק ענק.... למה בשם האלוהים ראיתי אותו בכזאת איכות גרועה?!
קודם כל, מלינדה. או... מלינדה. מלין.
מכשפה שווה בכל מובן המילה. חכמה, יפה, מתחוכמת... בהתחלה כשהיא צעקה על מת´יו כמו אישה פגועה וכועסת (מה שהיא באמת הייתה), ואז היא שלפה את הקלף האחרון שלה - וכלאה אותו, בכישוף שהוא אחד האהובים עליי בכל הסדרה, בווודאי ובוודאי כמו שמילנדה אומרת אותו. Outside of time Outside of gain Know only sorrow Know only pain השחקנית כל כך נהדרת, כל כך מלאת אופי, כל כך אמינה.... שתחזור להופעת אורח! (שמתם לב שכל הדמויות בשם מלינדה שוות
). ומת´יו.... או מת´יו. בדיוק כמו שמכשף צריך להיות. תאב נקמה, לא חכם במיוחד, חתיך בטירוף ("לא הסכלתי... הרבה.") מצחיק ושנון ("עורכי דין. אף פעם לא משתנים."). והפרק... פרק בדיוק כמו שצריך להיות - רציני, ומצחיק כשצריך. למשל, כשמלינדה מנסה לענות לטלפון ("אני כאן פיבי! פיבי!"), קטע רציני, ועם זאת קורע. ועוד. דריל. דמות משכמה ומעלה. אני אוהבת אותו כל פרק יותר ויותר. חבל שבעונה הרביעית הקטעים שלו לא יותר ארוכים. האחיות שוות כרגיל (פיבי טרום קול, והרגע גם גיליתי שפייפר ואני חושבות אותו הדבר על דם), וליאו.... או ליאו.
ליאו מעצבן. כל פרק הוא נראה פחות ופחות טוב. שונאת אותו. פרק ענק!
רוצה עוד.... מלינדה. מלינדה טובה... Bleese you be, My chiled. The Witch Is Back!

SaberTooth

New member
באמת אחד הפרקים היותר טובים...

אם הייתי צריך להכין רשימה של הפרקים האהובים עלי, הפרק הזה בודאי היה בשלישיה הפותחת. מלינדה היא רחת מהמכשפות-אורחות הכי טובות ומשכנאות בסידרה. אבל מת´יו מעצבן אותי, לא יודע למה, הוא פשוט מעצבן אותי. כמו קול...

Ophel McNeil

New member
ושחכתי לציין....

שימו לב שלהבדיל מפיבס, מלינדה לא מתנשמת כשהיא מקבלת חזיונות. זה נחמד שלראות שבאמת בגלל שיש לה יותר ניסיון, הכוח שלה יותר מפותח. אגב, ראיתי את 2X05 וזה כזה פרק חולה...
כלומר, קורע מצחוק (או... פרו בתור בן...
התאהבתי במני. רולז!), אבל חולה... יש לצפות שאם שאנן (
) תרצה לפרוש אחרי פרק, זה יהיה הפרק הזה....
אבל יש לו את אחד הסיומים הכי שמחים, מאושרים וטובים שהיה אי פעם לפרק במכושפות (מתחקה צמוד ל 4X22).
ודן חתיך. שונאת את זה, אבל הוא באמת חתיך. ואגב, שימו לב, שהקשר של פיבי עם המכשפה ההיא נחזק - בהתחלה היא מתקשרת איתה רק בחלומות, אח"כ גם כשהיא ערה, אבל היא מקבלת מזה סחרחורת (בערך), ואז היא גם יכולה לדבר בזמן הקשר, ולבסוף היא מצליחה אפילו לשלוח מסרים. אהבתי. ואוי. פרק ענק. איזה פרק ענק. וזה רק גורם לי לתעב יותר ויותר את העונה הלישית. פרקים שולתים, שניהם!!!

SaberTooth

New member
בעונה השלישית פיבי לא מתנשמת...

בעונה השלישית פיבי לא מתנשמת כשהיא מקבלת חזיונות. חוץ מבפרק בו היא מקושרת עם בו, אבל אז היה לה פצע יריה בגוף וגופה היה חלש, אז אפשר להבין את זה...

Ophel McNeil

New member
למיטב זכרוני, היא כן.

ובעונה הרביעית היא בטוח מתנשמת, לא חזק כמו בעונה השניה והראשונה, אבל מתנשמת גם מתנשמת.

Woogyman

New member
אופל, שמת לב לפאשלה עם פרו

שאמרתי לך? ומה עם הכוח של מת´יו? לא כוח שולת? אני מתפלא שאף שד, ואפילו המקור, לא ניסו להשיג אותו.

Ophel McNeil

New member
שמתי לב לפאשלה

(איך אפשר שלא..), והכוח של מת´יו שולת!!1 ורק שאלה - למה אתה חושב שלא ניסו להשיג אותו?

Woogyman

New member
בחלק שמת´יו תוקף את פרו במשרד שלה

המצלמה מצלמת אותה מקדימה והיא עם יד על הבטן, ושניה אחר כך המצלמה מצלמת אותה מאחורה והיא עם ידיים בצצדים. אחר כך שוב מקדימה ושוב על הבטן, ושוב מאחורה ושוב בצדדים וכו´.

למעלה