The Wish

IDOffryn

New member
The Wish

וכמובן פרק מ-ד-ה-י-ם! קודם כל לפני הכל וילו רעה!
אלי פשוט משחקת את זה מדהים זה נחמד לראות שהיא מסוגלת ליותר מוילו החנונית.. ועוד כמה דבר חשוב: אניה מישהו בכלל חשב שהיא תמשיך בסדרה אחר כך? ועוד כשחקנית קבועה??? אוקי קרודילה נראתה ממש טוב בפרק ועכשיו נעבור ליקום המקביל! א.קודם כל הנה עוד הוכחה שעולם בלי באפי(הדמות ובסדרה) הוא עולם מסריח(נו טוב לפחות יש את וילו..) ב. מסטאר רוז??? מה הקטע? זה השם המלא שלו? השם שלו?? ג. אוקיי באפי ענדב את השרשרת של הצלב שאנג´ל נתן לה.. איך זה היגע אלייה אם היא אף פעם לא נפגשה איתו? ד. פעם ראשונה שאניה מדברת על זאנדר והיא רק אומרת כמה שפל הוא(כמובן שבנסיון למשאלה..) כמה אירוני שבסוף הם ביחד. ה. גם הפגישה הראשונה של ג´יילס ואניה.. מי שבסוך הם ינהלו חנות ביחד?? ו. זאנדר לא כל כך משהו בתור ערפד.. ז.שמתם לב לתרגום כשבגיילס אמר לקרודילה "בבקשה תשכבי" אז הפ פירשו את זה "בבקשה תשקרי". הם בכלל שמים לב למה שקורה בפרק?????????? וזהו אחד הפרקים הטובים בסדרה!!!! וילו!!!!

IDOffryn

New member
ועוד משהו!!

השחקנית ששחקה את ננסי(הבת היחידה מהכובעים הלבנים) הייתה נורא מוכרת אז בררתי והיא גם שחקה בפרק השני של מכושפות אבל יותר מידי מוכרת כדי שאני אזכור אותה מפרק שראיתי לפני איזה שנה או שנתיים.. אה והיא גם שיחקה באיזה סרט together and alone וקראו לה שם.. באפי!!

B a n j o

New member
../images/Emo93.gif ooooooh Crap !

לא ראיתי. יש בטברנה וזכות הוטו שלי בבית נעלמה לתהום הנשייה אבל מישהו מוכן להזכיר לי איך ג´יילס עולה בסוף על זה שזה לא העולם הנכון ? ועוד נקודה מוזרה: לפי הסוף של העונה השנייה אנג´ל עוקב אחרי באפי כדי לעזור לה. אז מה לכל הרוחות הוא עושה בסאנידייל ? ואיזה חמודה אניה, מעניין אם מתישהו יסיברו איך היא איבדה נקודות IQ במהלך העונה

taz512

New member
תשובות

ג´יילס עלה על העניין בגלל מה שקורדי אמרה לו על זה שבאפי צריכה להגיע, וזה שהיא הביאה משאלה ושכל העולם לא צריך להיות ככה. ושאחרי שהיא מתה הוא רואה את השרשרת שלה (של אניה) אנג´ל, ראה אותה בלוס אנג´לס, ואז הוא חיכה לה בסאנידייל, את זה עוד אומרים בעונה הראשונה, וגם רואים את זה בסוף העונה השניה בפלאשבק. ובנוגע לצלב של באפי, זה לא הצלב שאנג´ל נתן לה, אנג´ל נתן לבאפי צלב פשוט וכסוף בלי עיטורים, הצלב הזה מלא בעיטורים ובמין יהלומים כאלה. ובנג´ו למה איבדה נקודות IQ? על מה אתה מדבר? טאז, השד והתשובות

B a n j o

New member
טאז !!!!!!

מה קרה? למה כבר לא רואים אותך הרבה ? איך העבודה? לא עונה למסרים הא ? טוב, בקשר לIQ, שים לב שהיא מתנהגת די נורמלית בעונה הזו ומהעונה הרביעית והלאה כשהדמות שלה די מתבססת היא נהיית די...... איך אני אגיד את זה...... לא חכמה במיוחד. אתה יודע מה, לא עיניין של חכמה, עיניין של התנהגות, היא מתנהגת פחות נורמלי לאט לאט

taz512

New member
קודם כל היא אנושית

דבר שני בעונה הזאת כנעט ולא רואים אותה. בעונה הרבעית היא מתרגלת לאנושיות שלה, וזה לא ירידה בIQ זה פשוט החוסר טאקט שלה שמאוד בולט. תבין שהיא שדה כבר הרבה מאוד שנים. ולהתרגל חזרה לחוקים של בני האנוש זה קשה מאוד, רואים את זה טוב מאוד בעונה החמישית בפרק "הגופה" היא לא יודעת מה לומר, היא מאוד דומה לקורדי בקטע הזה, שהיא אומרת מה שהיא חושבת. (ראה הפרק שבאפי שומעת את המחשבות של האנשים) זה מאוד קשה לה רכל הקטע הזה והיא מסתגלת. תשים לב שעם התקדמות העונות היא יותר ויותר מסתגלת לחיים האמיתים. ובלי החוסר טאקט של אניה היה משעמם
וד"א אני לא עונה למסרים כי אני לא יכול לראות אותם, יש לי בעיה במסרים שלי. טאז, השד והתבונות

רינת4

New member
בקשר לאניה-

נכון,בפרק הזה היא מתנהגת בצורה נורמלית,אבל זה רק בגלל שהיא ניסתה להיות כזאת-היא הייתה צריכה לגרום לקורדי לבטוח בה,אז היא חיקתה את ההתנהגות האנושית. אבל תראו שבסוף הפרק-ברגע שלוקחים את הכוחות שלה,הפרצוף שהיא עושה ברגע שהיא מגלה שאין לה יותר כוחות- הוא כבר מן פרצוף האניה שאנחנו מכירים. ברגע שאין לה כוחות,היא צריכה להסתגל לעולם הזה,מה שלא כל כך הולך לה כי היא לא מבינה את כל החוקים ה"דבילים" ולא יודעת איך להתנהג כבת אנוש. והתנהג כאחת ליום-יומיים זה בסדר,אבל לאורך זמן היא כבר מתחילה להתבלבל. וד"א-כבר לקראת סוף העונה אנחנו רואים מי היא באמת,איך היא-כשהיא משמינה את זאנדר למסיבת סיום,אז איך שהיא מדברת-זו כבר האניה שכולנו מכירים. ואני חושבת שג´וס כן תיכנן להחזיר אותה.הרי היא הייתה גם בעוד פרק-כשהיא ניסתה להחזיר לעצמה את הכוחות.ולא סתם הוא עשה אותו.כי כזה הוא ג´וס-תמיד משאיר לעצמו את האפשרויות להחזיר אנשים ולצרפם לקאסט.

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif 6x16 ומעלה

בפרק אתמול אניה התנהגה כמו כל שד אחר, בלי שום טיפה של התנהגות אנושית. אפילו כשהיא היתה בביה"ס והתנהגה כמו תלמידה היה בה משהו שונה כזה, עצור. לעומת זאת כשהיא חוזרת להיות שדה אחרי החתונה היא ממשיכה להתנהג כמו בנאדם, עובדה שאף אחד לא יודע שהיא הפכה לשדה. אפשר לתרץ את זה בכך שהיא היתה הרבה זמן (יחסית) אנושית אז היא התרגלה לזה, אבל זה טיפה מוזר לטעמי.

Marsha Figg

New member
ממש אחלה פרק../images/Emo45.gif

אז ככה: ווילו הרעה חתיכה ביותר. מגניב מאוד
. אני ידעתי שאניה תמשיך, כי ראיתי את העונה החמישית לפני זאתי, אבל זה היה מאוד מפתיע לראות אותה פתאום פה! אמרו לי שהיא רק מהעונה הרביעית, אז התפלאתי לראות אותה פה. הייתה לה אישיות שונה ממה שיש לה בעונה 5, אבל אישיות נחמדה דווקא, רגילה כזאתי, לא אניאתית.. וכזה נקרעתי כשהיא ירדה על זאנדר... אילו היא הייתה יודעת
. וקטע שלה עם פני השד שנכנס אח"כ לפתיח... איזה...איך זה היה בסוף, עם אנג´ל שמת, שהיה כזה אירוע גדול בחלום של באפי בעונה 2, וזה היה רק חלום, ואז הורגים בכזאת קלות את ווילו וזאנדר, וכמובן באפי... לא לגמרי הבנתי את כל העניין של "הכובעים הלבנים"- החבורה הזאתי של ג´יילס. מה לאוז ולו? מה לשטנית ההיא ולו? ואם הגדול ההוא שברח לי השם שלו? היה נחמד ביותר.
.
רחלי

taz512

New member
פשוט מאוד

במציאות הזאת, באפי לא הגיעה לסנאידייל, ככה שאנשים היו צריכים להגן על עצמם. אז בא ג´יילס שהגיע לסאנידייל בשביל לחכות לבאפי, ובא אוז שמססתבר שרד, ועוד הברונטית ועוד הבחור הגדול, שזכור לטובה מאני לא בטוח איזה פרק, אבל הוא התגלה שם כהומוסקסואל. והתהגדו בשביל להגן על אנשים, כמו A-TEAM (צוות לעניין). היי אפילו יש להם מסחרית והכל, חסר להם רק את מורדוק. טאז, השד ומורדוק

B a n j o

New member
קוראים לו

לארי, הוא התגלה כהומו בפרק שבו גילו שאוז הוא איש זאב והוא מת בסוף העונה השלישית כשערפד הורג אותו

taz512

New member
טוב הזיכרון שלי הוא לא מה שהיה פעם

ואת זה אפשר לראות בחתימה שלי. טאז, השד והסנליות

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gifbored now....

לעונה 6 פרק 20.... מישהו שם לב לקישור הגאוני כאשר ווילו נהיית EVIL WILLOW זה כנראה משפט די נפוץ אצלה כשהיא רעה.......BORED NOW... צמרמורת.... אם כי בבעונה 6 היא עושה את זה יותר טוב...

14מתן

New member
נכון... ../images/Emo58.gif 6

זה מן כזה סגירת מעגל כי בthe wish היא אומרת את זה שהיא ערפד רשע וכאן היא אומרת את זה שהיא וילו מעוצבנת (בשלב הזה היא לא רעה עוד...) וזה מוכיח שכן נשאר מהאישיות של האדם באשיות של הערפד עוד משו, שוילו אומרת שהיא נראת לסבית בתור ערפדה אז זה לא נכון בעקרון כי היא הייתה עם זאנדר..

resputin

New member
../images/Emo2.gif מורדוק? מישהו קרא לי? ../images/Emo2.gif

נו טוב, אז אני לא מורדוק, אבל קרוב

Buffy1

New member
פרק מעולה בהחלט../images/Emo70.gif

הפרק פשוט גאוני! רק עדיין לא הבנתי אם היקום נוצר בעקבות המשאלה של קורדי או שהוא תמיד היה קיים, וכשהיא ביקשה שבאפי לא תגיע לסאנידייל היא פשוט עברה אליו? באפי די מזכירה את קנדרה בעולם המשאלה, לא? החיים שלה מבוססים רק על הקטילה, בלי חברים, אולי אפילו בלי משפחה... באמת היה מאוד אירוני שאניה אמרה על זאנדר כמה שהוא אפסי... ועוד שאלה: איך באמת יצא שבאפי תגיע לסאנידייל? הרי היא ואמא שלה רצו לעבור מלוס אנג´לס אחרי שבאפי שרפה את אולם ההתעמלות בבי"ס שלה. איך יצא שהם יעברו דווקא לסאנידייל מכל הערים? ושג´יילס ואנג´ל יחכו לה? ההסבר הכי הגיוני שנראה לי הוא שה-Powers that be או כוח עליון כלשהו גרמו לכך שבאפי תעבור דווקא לסאנידייל, וג´יילס איכשהו ידע את זה. אנג´ל ידע מוויסלר, שהוא כנראה יכול לדעת את העתיד. מה דעתכם?

WillowFreak

New member
הם באמת גרמו לזה אבל...

בעקרון באפי עברה לשם בגלל העבודה החדשה של אמא שלה בגלריה.

hospital_food

New member
בתור

אחד שממש לא מבין במדע בדיוני וכו.. למה שקרה בפרק קוראים מציאות חלופית נכון?

למעלה