The Weekend Warriors

Blade Of Fire

New member
The Weekend Warriors

אז כרגיל, השאלות: שיר הפאוור של השבוע שלכם: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?

Gaius Octavius

New member
"למה אתה בוכה?""נכנס לי משהו לעין."

"זו לא סיבה לבכות." שיר הפאוור של השבוע שלכם: משהו של אוונטז'יה, או סונטה, או לא יודע מה. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Like a scream but sord of silent... המלצת השבוע: 'קופסה שחורה' של עמוס עוז, ולו רק בגלל המשפט "נכנסנו לספר גינס על המחיר הגבוה ביותר ששולם על דפיקה שלא היתה מעולם." חוויית השבוע: להיבחן 4 שעות למשהו שלא התקבלתי אליו בכלל. הידד! תמונת השבוע: קומפוזיציה! מה אתם שומעים עכשיו? Dream Theater - Voices

Itay Simons

New member
להלה

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Steel Attack- Embraced By Fear ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: My compass has brokan, I'm losing the way, שמעתי אותו והקשבתי טוב טוב למילים, וקלטתי שאני מזדהה איתו ממש קליפ השבוע: אין נראה לי המלצת השבוע: גם אתר השבוע: >< חוויית השבוע: כנס מת גייסים בב"ש אתמול, היה מאגניב ^^ תמונת השבוע: בלאט אין לי כוח XD מה אתם שומעים עכשיו? Symphony X-Sea of Lies

NYMets Man

New member
שלוווום!!!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: מממממממ..................... ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Dream Theater - The Killing Hand כל השיר! קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=ep2vadeM9nY המלצת השבוע: להכנס לקליפ השבוע ולתת לעצמכם שתי סטירות על כך שאי פעם קראתם ללברי סולן גרוע אתר השבוע: לא קיים :X חוויית השבוע: לנהוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונת השבוע: מסתבר שתומר פיקד על טירונות של שיריונרים... אין לי דרך אחרת להסביר למה החייל אומר בדיוק מפליא : "אל תדלייייקקק!!!!" מה אתם שומעים עכשיו? Iron Maiden - The Nomad - יש לזה כזה פזמון מעצבן

let me dance with the dead

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Twilight Guardians - Through the Stars ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: 'תני לי לישון לך בתוך התחתונים, הכניסיני תחת כנפך'
איפה הילד? - בתוך התחתונים, שיר ענק! קליפ השבוע: זה ששניר שם. המלצת השבוע: שמעו משוגע^^ אתר השבוע: http:\\justfuckinggoogleit.com חוויית השבוע: אין ממש. תמונת השבוע: מפלגת ההומואים בכנסת חברה! מה אתם שומעים עכשיו? Axxis - Dance with the Dead

Itay Simons

New member
"הכניסיני תחת כנפך"? ../images/Emo122.gif

אעעעע, מבחן בספרות עוד יומיים, וביאליק רודף אותי :[ ואחלה תמונה XDDD

McBlack

New member
../images/Emo12.gifהייתי בטוחה שרק בבצפר של יודה

ואוריהל דופקים את כולם ועושים את הבגרות בספרות בי"ב...

Mullen2004

New member
אצלנו זה ב יא' אבל

הכיתה שלי נדפקה , בגלל שאנחנו לומדים עם חצי כיתה של ערסים(אלקטרוניקה) ולא מספיקים חומר אז אנחנו עושים השנה גם ספרות וגם תנ"ך . מתברר שאני דווקא טוב בתנ"ך , הוצאתי את הציון הכי גבוהה בכיתה כשלמדתי ספר לא נכון ....

McBlack

New member
XDDD, ובגלל שאנחנו כיתת גיקים אז

בי' היו כאלה עם מערכת מרובעת (=מערכת 5X8) ולא היה זמן לתנ"ך, שנה שעברה הייתה מורה מטומטמת אז עשינו לה צרות, היא שברה את הרגל (אני חושדת שבכוונה) ויצא שלמדנו רק רבעון [= עכשיו יש לנו חומר של שנתיים להשלים...
אז רגע רגע, אתה רוצה להגיד לי שהבן של נוח זיין אותו? ובגלל זה דופקים את השחורים?

Itay Simons

New member
אוי, עם נוח XDDD

אני זוכר שהמורה הסבירה לנו את זה והיינו בהלם XDDD כאילו, פאק, למדנו על נוח בכיתה ב'!! זה כמו שיגידו שטוויטי אוהבת בנות! או משהו..

אם אני לא טועה אז טוויטי במקור היא

זכר. בתרגום לעברית הוא איכשהו הפך לבת. כששמעתי את זה הגבתי די דומה כמו שהגבתי כשסיפרו לי על הפרק האחרון של המומינים.
אהבתי את החתימה איתי

זה שקר, אין הוכחה שהפרק האחרון של

המומינים הוא נכון! אני לא מאמין לזה, לא יכולים לעשות לי את זה. בכל מקרה, הוא אמר שזה כמו שיגידו שטוויטי היא לסבית, לא כמו שיגידו שהיא בת, כי גם הוא כתב 'שטוויטי אוהבת..'

לא נכון

גם בעברית, כשתירגמו את זה, ברוב הפעמים שיצא לי לשים לב, כשטיוויטי דיבר, הוא התייחס אל עצמו כאל זכר. וגם סילבסטר דיבר אליו ככה, אם אני זוכר נכון.

Gaius Octavius

New member
הפרק האחרון של המומינים הוא שקר.

בדקי בפורום המומינים [כן!
] אם את רוצה הוכחה. אוריהל כבר הציק להם פעם

למעלה