The Weekend Warriors

Mullen2004

New member
אהאהאהאהא !!!!!

א.עכשיו נזכרתי אחרי אלפי שנים בשיר של ריינג'ר ווקר , נוסטלגיה . ב.זה לא עצוב , זה היה אפילו מצחיק . ג.הוא תמיד היה קופץ על אנשים מגגות וחונק אותם עד שהם מאבדים הכרה . ד.זה היום הכי מסריח בחיים שלי . נפל לי התופסן של הדיבורית שנייה לפני שבאתי לעלות על האוטובוס והוא נאבד לי :( .

genz

New member
הם אף פעם לא מאבדים הכרה

הם ישר מתים. והשיר של ווקר זה שיר גדול. איך אהבתי אותו כשהייתי קטן... זה לא עצוב עכשיו, אבל אם תפגוש את צ'אק נוריס בסמטה חשוכה ותגיד לו "בבקשה אל תחנוק אותי", נראה אם תצחק
.

Mullen2004

New member
אני לא אספיק לצחוק

אני אהיה המום מהזקן ומהשריף השחור שתמיד עומד מאחוריו ....

genz

New member
ברור שתהיה המום מהזקן

יש מתחתו עוד אגרוף... ולא לצחוק על תרבד! הוא הבנאדם היחיד שהיה ראוי מספיק בעיני צ'אק נוריס להיות השותף שלו!

Mullen2004

New member
באסה לו

לא משנה איפה שהוא ישחק , הוא תמיד יזכר כהשותף של ווקר .

NecroSight

New member
אהמ..

שיר הפאוור של השבוע שלכם:DragonForce - Valley Of The Damned ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:The Coming of....Soon!!!! קליפ השבוע:משו מצחיק של הלאווין עם איש דלעת המלצת השבוע:שמעו!!...עבד! אתר השבוע:דאכרגחאדח חוויית השבוע:ההופעה שלשום תמונת השבוע:עוד שניה..נחשו של מי הבוקסר ונחשו מי מופיע עליו.. מה אתם שומעים עכשיו? Abed - The Coming Of Soond

Musta Susi

New member
Because Vodka is what we need../images/Emo79.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Dreamtale - Fool's Gold
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Essen ist gutes, trinken ist fin קליפ השבוע: Different World - Iron Maiden המלצת השבוע: אין אתר השבוע: Youtube חוויית השבוע: שיעור נהיגה ראשון!
תמונת השבוע: לא מצאתי מה אתם שומעים עכשיו? משהו של Equilibrium (השירים לא מסודרים אצלי ואני מתעצל לבדוק בM-A...)

McBlack

New member
מממ.

שיר הפאוור של השבוע: Sonata Arctica - Tallulah ציטוט השבוע: one look in her lusting eyes...
המלצת השבוע: לא למות. לעשות סקס עד אור הבוקר. לרוץ קבוע לא בגדר שיעורי חנ"ג. חוויית השבוע: ע"ע המלצת השבוע. תמונת השבוע: למצבי כפית בלבד
שומעים עכשיו: Arwen - Between Love And Pain

למעלה