The Weekend Warriors

McBlack

New member
אתה צוחק?המורה הדתי שלי ואני דיברנו

על סקס בזמן השיעור XD

תזהר

למה אני אבוא אליך עם כובע קרוקר וסכין *האייקון הקשוח שאין לי כח לחפש את הקיצור שלו*

Mullen2004

New member
אתה עוד תראה ...

אני הולך לגדל שפם ולשנות את השם שלי לאולג.... יהיה לי פאטץ' ענק על התיק שכתוב בו "אני אוהב את אלקטרוניקה, אחושרמוטה"

IJohnYI

New member
גם אני עשיתי בי"ב

ובעצם כל הבית ספר שלי גם ספרות זה חרא

genz

New member
...

שיר פאוור: Nocturnal Rites - Awakening (זה מה יש) ציטוט משיר: Lashed to the slave stick!!! קליפ השבוע: Mastodon - The Wolf is Loose המלצת השבוע: אמון אמארת', למרות שאני לא יודע על בנאדם אחד בפורום שאוהב אותם... אתר השבוע: erowid.org חוויית השבוע: כרגע, שיחה מאוד מעניינת שהייתה לי עם מוזרה. בעוד כמה שעות זה ישתנה להופעה של התקווה 6. תמונת השבוע: אין. שומע כרגע: Anthrax - What Doesn't Die (ברצינות, אחד המתופפים הכי טובים במטאל והוא בקושי מקבל קרדיט)

genz

New member
ברור שיש יותר

אבל לא מצאתי להקה שעושה את מה שהם עושים יותר טוב.

genz

New member
איזו הופעה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי, איזה כיף היה!!!! אם יש לכם אפשרות ללכת להופעה שלהם, לכו!!! פשוט גאונים!!! כל כך הרבה כיף לא היה לי בהופעה מאז קריאייטור!!! אני חוזר, אל תוותרו על הזדמנות לראות אותם בהופעה!!!

Mullen2004

New member
הא ?

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Sonata arctica - Shamandalie ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Chase the devil - Max Romeo למרות שחצי מהמילים לא הבנתי ... קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=LkbSZqWnjrg - באקטהד מופיע באמצע הקליפ , כי הוא מלך .... המלצת השבוע: Giant Robot הדיסק הכי טוב שיצא לי לשמוע בחצי שנה האחרונה , ושמעתי הרבה דיסקים . אתר השבוע: http://us.mms.com/us/dark/ נראה מי מצליח יותר ממני ( 30 סרטים ) חוויית השבוע: קמתי היום באמצע הלילה, כל החדר חשוך רק שתי נוריות קטנות דולקות, ומשהו כמו חצי שעה חשבתי שאני ישן בחדר הלא נכון בבית , היה ממש מפחיד , בהתחשב בעובדה שחלמתי ש3 חברים שלי נחטפים ע"י מקצוענים .
תמונת השבוע: לא יודע למה , התמונה הזאת תמיד מצחיקה אותי ... מה אתם שומעים עכשיו? : Bob Marley - Iron Lion Zion

McBlack

New member
חחח אנחנו עושים אותו דבר כמו בתמונה

רק בשק קמח... ולא באותה קונוטציה.

Mullen2004

New member
האמ. ..

רק קריאת הכותרת של התגובה שלך גרמה לי להרים גבה ... אפשר להצטרף ??

למעלה