The Weekend Warriors

האא

שיר הפאוור של השבוע שלכם: sonata arctica-letter to dana
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:"היא בלונדינית טבעית אז דבר לאט,גם אם היא תעמיד פנים זה לא באמת נקלט" קליפ השבוע:חהחהחהחה לא. המלצת השבוע:אם יש לכם מבחן בהסטוריה-תבריזו! אתר השבוע:ממממ אין לי :X חוויית השבוע:כתיבת שיר חדש,והרדמות פעמיים תוך כדי למידה למבחן :S תמונת השבוע:חחחחחחחחההההה מה אתם שומעים עכשיו? את התוכי של השכנים,הוא עושה לי פאקינג חור בראש! *בום*!

Dark Agony

New member
אני

והנה התשובות שיר הפאוור של השבוע שלכם:symphony x-the odyssey ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא יודע =/ קליפ השבוע: הדיוידי של בלינד נחשב?=] המלצת השבוע: להישאר עם מישהי עד הזריחה על ספסל ליד הבצפר היסודי שלכם=] אתר השבוע: לא יודע...תפוז? חוויית השבוע:לנשק אותה עם טעם של וניל בפה=] (שווה ביותר) תמונת השבוע:שלי?(סתם שלא תתעלפו חח ) מתישהו אני ישים מה אתם שומעים עכשיו? Judas priest - Night Crawler

dralan

New member
תורי

שיר הפאוור של השבוע שלכם: sonata arctica - peacemaker ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין קליפ השבוע: אין המלצת השבוע: אין אתר השבוע: אין חוויית השבוע: תרגיל אש של צה"ל - נחמד ביותר תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו? draconian - silent winter

ש נ י1

New member
טוב

שיר הפאוור של השבוע שלכם: helloween - keeper of the seven keys ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין לי כל כך... קליפ השבוע: - המלצת השבוע: תאכלו הרבה קרמבו אתר השבוע: - חוויית השבוע: שעור נהיגה ראשון
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Children Of Bodom - Follow The Reaper

למעלה