The Weekend Warriors

טלוב

New member
Buga

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Kamelot-Temples of Gold ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: erm.. קליפ השבוע: Muse - Hullabaloo Live au Zenith de Paris צרפתים אוכלי בגטים
/הזה של האופניים
רר המלצת השבוע: תפתיעו, זה כיף P: אתר השבוע: תפוז(?) חוויית השבוע: דיני
תמונת השבוע: האופניים שלי D: מה אתם שומעים עכשיו? Rolling stones - Angie

באיחור מה אבל רק בגלל המטוס../images/Emo3.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: dream evil- the book of heavy metal ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין ציטוט, סתם שיר מגניב.. קליפ השבוע: kelly klarckson- since you've been gone (הקליפ היחיד שראיתי השבוע שהיה נחמד וראוי לציון) המלצת השבוע: אל תשרפו בני אדם? אתר השבוע: אושוויץ? חוויית השבוע: מסע? תמונת השבוע: סתם משהו משעשע..
מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת.. אני צריכה ללכת לסדר את החדר..

NYMets Man

New member
ממש לא XD

בחופש ראיתי פשוט מלא והפולנים האלה אין להם אלוהים... או שפשוט הם לא חייבים לעצור כאשר מישהו עובר במעבר חציה... אבל תכלס, להדרס ע"י למד זה די עלוב :|

StaffordshirE

New member
לא נראה לי שלמד יכול לדרוס

הוא יחטוף ברקס לפני שהוא יתקרב לבנאדם.. אני אוהב להתעלל בלמד בכביש

Amir Noy

New member
אניאניאניאני

=] שיר הפאוור של השבוע שלכם: Nightwish - Higher Than Hope ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: The hopes were high The choirs were vast Now my dreams are left to live through you Red sun rising Drown without inhaling Within, the dark holds hard Red sun rising Curtain falling Higher than hope my cure lies =] קליפ השבוע: NIRVANA - smells like teen spirit המלצת השבוע: Rammstein - Reise Reise אתר השבוע: YouTube חוויית השבוע: 56-לשון P: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Metallica - Nothing Else Matters =]

avico441

New member
שלי!

שיר הפאוור: Aina - Flight Of Torek ציטוט: "Must it take a life for hateful eyes To glisten once again Cause we find ourselves in the same old mess Singin' drunken lullabies" זה של Flogging Molly! להקה ממש חמודה קליפ השבוע: The Fratellis - Henrietta http://www.youtube.com/watch?v=8CrnouijcOI&search=fratellis המצלת השבוע: סנדוויצ' עוף של ארומה אתר השבוע: youtube.com חוויית השבוע: סנדוויצ' עוף של ארומה (משעמם לי בצבא P=) תמונת השבוע: בן דוד של חברה שלי אוכל סופלה שוקולד, איזה חמוד =] http://img217.imageshack.us/img217/8949/arieluy3.jpg מה אני שומע? Diablo - The Preacher

T h a n a t o s

New member
יאללה, שאלון!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Turns to me - Savatage ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא זוכר... מתוך השיר I am של savatage קליפ השבוע: לא רואה קליפים המלצת השבוע: אם יש משהו שאתם קולטים שלא טוב לכם, תחתכו מיד אתר השבוע: happytreefreinds.com חוויית השבוע: שכחתי כמה האתר הזה ענק

רקלאס

New member
באיחור קל,

שי הפאוור של השבוע שלכם: Blind Guardian - Nightfall ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ,As the guards march me out to the courtyard ,"Someone calls from a cell "God be with you ?If there's a God, why has he let me goooo קליפ השבוע: Nymphetamine של Cradle of Filth. קליפ סגרירי-משהו, מאוד חשוך, משרה רוח קרירה-קרירה. חווית השבוע: אולי אם הייתי בבית מתישהו ב-16 הימים האחרונים, היו לי חוויות לחלוק. מה אתם שומעים עכשיו? Metallica - Fade to Black אגב, מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא חולצות של סונטה? חיפשתי אתמול במטאלשופ, בתומר (בדיזינגוף) ובנוקס, ואף אחת מהחנויות הללו לא מצאה להואיל ידי.

רקלאס

New member
תכל'ס, השיר היחידי

של קריידל שאני באמת אוהב. יש להם המון שירים נחמדים, כמו Gilded Cunt, Swansong for a Raven, כל הקאברים המשובחים של Iron Maiden ועוד רבים אחרים, אבל אף אחד מהם לא באמת שיר, איך לומר, חוצב-להבות.

Reut E

New member
כנ"ל..

גם אני חושבת כמוך, נימפטמין הכי טוב שלהם.. וחוץ מזה אני אישית לא אהבתי שום דבר חוץ מקטע ממש יפה שמCASTLEVANIA [מהופעה, בטח אתה מכיר, נגינה כזאת יפה בלי מילים..]

רקלאס

New member
בוודאי שאני מכיר.

וזה אחד מהדברים שמייחדים את קריידל: השילוב בין ה-death grunts האינסופיים של דני, לבין המנגינה החצי-קלאסית חצי-מלודית ברקע, יחד עם נגיעות של גיטרה חשמלית. דווקא בהופעות של קריידל לא הזדמן לי לצפות יותר מדי. את ההופעה בפאריז אני מניח שאת מכירה, אבל חוץ מזו, לא זכורות לי הופעות נוספות בהן צפיתי לאחרונה.

למעלה