The Wall

melancholy man

New member
you think???

סבבה שאהבת, אולי תוסיפי גם איזו מילה??, בסך הכל זה פורם, אנחנו פה בשביל לכתוב לא?

brotos

New member
אלבום מושמץ מאוד ע"י מבקרים.

יש גם מבוגרים רבים שטוענים שהאמירה בו היא מאוד שיטחית ומעוותת- כיאה לנער מתבגר אך לא לאדם בן מעל ל-30 (רוג'ר ווטרס). לדעתי אלבום מדהים.

Boo9ie

New member
מעולם לא סיימתי - ניואנס...

שאני לא בטוחה שבכוחך להבין. _________________ הודעה זאת נכתבה ללא קורטוב של ציניות, עם הערכה רבה לתוכנו המרובה של הפורום.

brotos

New member
זה שאת משתתפת בפורום ספרות

לא אומר שאת יכולה להתחיל להתנשא... מממ.... מה זה ניואנס- זה כאילו אנס חדש?

Boo9ie

New member
אני אגיב בברוטליות,

אני לא אגיב לך בכלל. ולמרות שאתה כותב בפורום אטומיק קיטן, אין צורך להיות מושפל...

בואנה אתם מצחיקים אותי שניכם!

כמו חתול ועכבר! כמו שרון וערפאת! די חלאס!!! תתבגרו!!! טוב בעצם תמשיכו... זה מצחיק! חחחחח

snow goose

New member
דעתי על ה"חומה"

ובכן כנער מתבגר "החומה" עבורי (ועבורם של לא מעט בני נוער) הייתה בעיטה חזקה וכואבת בביצים של הממסד. הסרט הוא חוויה חזותית מדהימה ובצירוף עם הפס-קול היעיל קיבלנו מפינל פלויק ואלן פארקר סרט מצוין.(מעניין הוא שהביקורות קטלו את הסרט משום מה). נחזור לאלבום. אז היה לנו? 1. טקסטים ישירים, לעיתים בוטים על חייו של כוכב רוק מילדות לבגרות. 2. הפקה סאונד מרשימה. אחת הגדולות של הלהקה הפנטסטית הזאת היא הפקות סאונד משובחות, עשירות ובעלות נפח. אולם אני מעדיף את הצליל של "הצד האפל" וwish you were here - בהם הפקת הצליל הייתה אמנם פחות מלוטשת אך ללא ספק הרבה יותר מעניינת. 3. ובהמשך לסעיף 2, למרות שמדובר באלבום קונספטואלי, הלחן , בגדול - דל ולעיתים שטחי, יחסית למה שהורגלנו מפינק פלויד. אם נעקוב אחר כל קטע באלבום נגלה לחנים דלים, מוטיבים מוסיקליים בנאליים (אך יעילים) מה שלא כל כך מתאים ללהקת רוק מתקדם. פינק פלויד באלבומיהם המוקדמים הצליחו להלך על שביל הזהב בין הרוק האמריקאי הבוטה לבין האפלוליות והמרירות הבריטית. ב"החומה" האיזון המוסיקלי העדין נשבר לטובת הדוד סם, אולי בגלל הטסטים הבוטים.

brotos

New member
הסרט

אחד הסרטים הכי גרועים ומשעממים שראיתי בחיי.

yushii

New member
אלבום שלא שורד

יש אלבומים שלא שורדים יפה את המעבר שלנו לבגרות, זה ללא ספק אחד מהם. גם אני כנער מתבגר מאוד אהבתי אותו, או לפחות חלקים ממנו, אבל ניסיתי לשמוע אותו אתמול, את כולו, מההתחלה עד הסוף וזה היה ממש קשה - משעמם, חוזר על עצמו, קטעים רבים שהייתי חותך. מה שהכי הקשה, זו העובדה שיש להם לפחות 5 אלבומים שאני יכול לשמוע במשך יום שלם ולא ימאס לי. אפילו את 'החיתוך האחרון' אני אוהב יותר מ'החומה'.

OzzzzzY

New member
...

גם אני חושב כמו רבים פה שהאלבום הזה משעמם , והעובדה שהוא אלבום כפול רק מקשה על המאזין להקשיב לאלבום בהאנאה מבלי להשתעמם באמצע... לדעתי היה טוב אילו פ"פ היו מחליטים להוציא את האלבום בצורה של דיסק אחד ולא שניים , זה היה הופך את האלבום לפחות משעמם , ככה השירים המשעממים היו נדחקים החוצה , והאלבום היה קצר ולעניין (למרות שהקונספט היה נהרס)...

למעלה