the wall- הסרט

the wall- הסרט

ראיתי עכשיו את הסרט המפחיד בעליל, יש כמה קצוות שנותרו פתוחים, אשמח אם תראו לי את הדרך לקשור שוב את הנעליים. מה הקטע שפינק הופך למצביא הגדול, (זה שנראה ממש כמו היטלר) ולמה זה קשור, זה לגבי התחושה שלו שהוא זה שהרג את אביו? באמת בוב גלדוף היה השחקן- לא עבדו עליי?! מתי סיד בארט הפסיק ליצור עבור הפינק? מתי רוג'ר לקח פיקוד?

כמה תשובות

פינק הוזה שהוא הופך לדיקטטור. זה חלק מהביקורת שהיתה לרוג'ר ווטרס על העוצמה הגדולה מדי, לטעמו, שניתנת בידיהם של כוכבי רוק. החשש שלו היה מניצול לרעה של כוח זה, למטרות שליליות, כגון פגיעה במיעוטים - כפי שמודגם בסרט. אביו של פינק נהרג במלחמת העולם השניה, בדיוק כמו אביו של ווטרס. דמותו של פינק היא שילוב של ווטרס וסיד בארט. בסרט לא נרמז שפינק הרג את אביו. בוב גלדוף גילם את פינק בסרט. סיד בארט הועזב מפינק פלויד בחודשים הראשונים של שנת 1968. הוא הוציא עוד שני אלבומי סולו לאחר מכן, בסיוע הפלוידים. הלהקה תפקדה פחות או יותר באופן דמוקרטי במשך כמה שנים, כאשר ווטרס בהדרגה נוטל את חלק הארי בכתיבה, ובמשתמע, בהנהגת הלהקה. בסוף שנות השבעים, הוא היה הדמות הדומיננטית ביותר בלהקה. בארכיון המאמרים שלנו יש מאמר עם קיצור תולדות הפלויד. לינק אליו ישנו בטאגליינס. אני ממליצה לקרוא.

rozgil

New member
ולמה?למה?למה?............-

.........-לא תירגמו - עד היום - את ה-DVD של הסרט "החומה" לעיברית ?

rozgil

New member
נופל חופשי - תודה על המסר !!!

למרות שהגיעו "רק" מילים לשירים של "החומה"(בלי תמונות או סרטונים בנושא) נ.ב. אם יש תמונות/קטעים מוזיקלים שלח אלי לאימייל ב"וואלה": [email protected] בכול אופן תודה רבה . גילי - חדרה

Anuerysm

New member
כל הכבוד

שהצלחת לצלם את התמונה הזאת מהמאיית שניה שהיא הופיעה בה

rozgil

New member
התמונות לא מיצגות את הסרט.....

.....-אבל זה מה שמצאתי .

afcon11

New member
הייתי ממליץ לך

לעבור על האלבום "החומה", שיר אחרי שיר, וכמובן לקרוא את המילים. נראה לי שזו הדרך היחידה להבין באמת את האלבום הענק הזה. הקונספט באלבום ובסרט הוא זהה (למעט כמה שינוים לא ממש מהותיים בסרט), ולפי דעתי - שלא תואמת את הדעה הרווחת בפורום הזה - הוא מורכב ועמוק.

למעלה