the wall- הסרט

The Walrus

New member
אני אכן מתנגד.

הקונספט של דה וול מאוד פשוט - ילד אחד שהחיים שלו רעים באופן לא הגיוני - אבא מת, אישה בוגדת, אמא שמרנית מדי, התעללות בבית הספר, התדרדרות לסמים וכו' (כל זה בלי רגע אחד מאור), עד שהוא נהיה מטורף ואז הוא מתבודד (בונה "חומה" סביבו). בסוף הוא נהיה מנהיג פאשיסטי. דיסק טוב אבל לפלויד היו יציאות הרבה יותר טובות. בדירוג שלי הוא במקום השישי: דארק סייד, אנימלס, וויש יו וור היר, פומפיי, מדל, החומה.

afcon11

New member
אולי בגלל הפשטות שבה אתה בוחר

לראות את הקונספט - אתה פשוט מפספס ובענק. אני לא מסכים עם התיאור שלך. אני חושב שאתה לא ממש הבנת את הסיפור. אני לא אתחיל עכשיו להסביר את זה כי זה די ארוך לעכשיו. מה שכן, הייתי מציע לך להמתין לניתוח השירים שעושים כאן בפורום, לקרוא את הדברים בלב פתוח ומבלי להיות שבוי בדעה שיש לך כעת, אני חושב שזה יאיר את עיניך לגבי כמה וכמה משמעויות של האלבום הזה.

The Walrus

New member
אני יקח חלק פעיל בניתוח של The Wall

כי גם אני מאוד אוהב את היצירה הזאת. אבל בכל זאת הסיפור של האלבום לא מסובך מדי, הוא פשוט מסופר בדרך מעולה. לטעמי החלק החזק ב'חומה' הוא לא הסיפור או הקונספט עצמו אלא הביצוע, שכולל שירים אדירים מבחינה מילולית ומוזיקלית כמו Hey You וCN. אבל הסיפור עצמו הינו סיפור ממוצע, ופסימי באופן לא הגיוני (דבר טוב אחד קרה לו בחיים?). לגבי הסרט - נראה לי שהם כל כך התאמצו לעשות סרט מיוחד (ערבוב של זמנים, פלאשבקים, חוסר דיאלוגים, אנימציות) שהם לגמרי פיספסו את הנקודה ולא העבירו את הסיפור טוב. אני לא אהבתי.

למעלה