The Voice

efi s8

New member
הפייבוריטים שלי מופיעים במוצאש

אהבתי את הביצוע של ליאונל וגם את הצמד, אבל הם חייבים לתת ביצוע עד הסוף בלי לפחד

moshavnikit

New member
רז, זה פשוט מקסים!

שמה את קטלין שלכם בכיס הקטן.. אין מה להשוות בכלל

Love Music Yoni

New member
הביצוע של רז היה יפהפה.

אבל זה בגלל שהשיר מרגש אותי. בכלל, למרות שאני לא אוהב מוזיקה ארצישראלית ישנה, יש מלא שירים כאלה שמרגשים אותי.

Eurovision Aces

New member
קטלין הרסה לי את Je suis Malade

לא שהיא שרה את זה רע, פשוט.

איך אפשר להתעלות על לשמות שכזאת?!

http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk

Eurovision Aces

New member
בכלל לא זוכר אותו

טוב, הייתי באיזה כיתה ב'-ג' אז אני בקושי זוכר ביצועים משם (חוץ מ"נבראתי לך" של לירון לב
)

Zohar 01

New member
לגבי הצמד (יהל וגיא?)-

הקולות שלהם דווקא לא נשמעים הכי טוב ביחד. אבל הם עדיין מסקרנים. קטלין מעולה, וגם ליאונל, למרות שאני לא אוהבת את השיר הזה ולמרות שהוא התבלבל במילים.

MoRoSH11

New member
טוב, יש כמה ביצועים שאני צריכה להשלים

כמו של הצמד ושל רז (דווקא את שלה לצערי הפסדתי) ושל עידו הזה (שרק בגלל שמושבניקית כתבה עליו פה, זכרתי שהוא בכלל קיים
).

דנה- אז נכון שהיא לא הזמרת הכי מדויקת שם, אבל כמו שאחד המנטורים אמר (מי זה היה- שלומי או רמי?) זיופים קטנים זה אנושי (טוב, אני לא מצטטת במדויק, איתכם הסליחה). ובלי קשר לשירה שלה- היא מקסימה לגמרי, ואני בטוחה שרק על זה מצביעים לה. אין מה לעשות לאישיות יש מקןם חשוב ומשמעותי בהצבעות של הקהל.

לאונל- דווקא היום שמעתי את המבטא שלו יותר מתמיד. לא נפלתי מהביצוע שלו, היו לו כבר יותר טובים. (והוא כזה חמוד)

אור חמרי- לפני הכל- אני אוהבת את השיר שהוא שר
. אני לא מסכימה עם אביב שאמר שהוא צריך ללכת לשירים שהם לא הסגנון שלו. להפך, שישאר בסגנון שלו.

אור (הבת)-האמת- אין לי מושג מה אני חושבת על הביצוע שלה. הוא פשוט עבר לי ליד האוזן.

קייטלין- לא מתה עליה בכלל, אבל היא הייתה טובה היום.

Love Music Yoni

New member
למה דנה המשיכה?

אוי ואבוי! היא פשוט זמרת נוראית! אני ממש לא גזען, אבל אני בטוח שהסיבה היחידה שהצביעו לה זה כי היא ערבייה נטו, ולא משום סיבה מוזיקלית.

אני מעדיף שגיא ויהל ימשיכו.

MoRoSH11

New member
הסיבה היחידה?

לא יכול להיות שאנשים התחברו אליה או שחשבו שהיא טובה. זה בטוח בגלל שהיא ערביה... נו באמת.

למעלה