The Voice

אורישקי

New member
זוועת עולמים

עצוב שהנבחרת של אביב הייתה כל כך טובה בהתחלה ולא ידענו מי יגיע רחוק. ובסוף את היחידה שם שהיא בכלל לא טובה אנחנו מוצאים ב3 האחרונים.

יוחזרו סיון/אריאל לאלתר

moshavnikit

New member
דנה, יא זייפנית מעצבנת

הגעת לי כבר עד כאן (מסמנת עם היד מעל הראש), את מעצבנת (סתם, נראה לי שאת חמודה.. אבל כשאני נאלצת לשמוע אותך זה מעצבן אותייייי וגורם לי למשוך אותיות וסימני פיסוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), את זייפנית, את נשארת על חשבון מוכשרים ממך.

למזלך אני לא לחלוטין עצבנית כי אביב השאיר את ליאונל וגם מהצמד קצת נמאס לי, אבל הגעת לי עד כאן, ממש! ואני לא מבינה את הקטע.. אומרים שערבים מתגייסים לטובתה.. מה הם נזכרו עכשיו? היו כ"כ הרבה תכניות שהשתלבו בהם ערבים, עכשיו הם החליטו שהם מצביעים?

אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורישקי

New member
אני מרחם עליה. בחיי

מסכנה, ילדה בת 16 שכל טוקבקיסט אובייקטיבי אומר כמה גרועה היא.
והכל בגלל אביב שתמך בה ככה מראש.

andre93

New member
ותחשוב שהיא יכולה להיות גם בגמר

התקווה היחידה מבחינת הקהל זו רז כי באמת יש לה תמיכה רחבה בעם. לליאונל אין את אותה התמיכה וחבל...

moshavnikit

New member
אף אחד לא אובייקטיבי

ובכל זאת.. זה די ברור שלהצבעה שהעבירה אותה לשלב הבא אין שום קשר לשירה כי שום בן אדם נורמלי שלא קשור אליה באישהי דרך לא יוריד את הביצוע המלא זיופים שלה במטרה "להנות" ממנו
ואם יש כאלה אנשים שנהנו מהביצוע שלה למרות שאין להם קשר משפחתי כלשהו אליה אז הם ממש אחדים. בטח לא בכמות כזו שעוקפת את הצמד חתיכוס ואת ליאונל.

השורד

New member
כן

אני לא מצליח "לשנוא" אותה כי היא כזו חמודה...
האמת שכשהיא עברה אתמול זה אפילו הצחיק אותי, כי אביב שוב נדפק - הוא יאכל עד הסוף את הדייסה שהוא בישל

MoRoSH11

New member
(אני מצטערת שאני צוחקת שאת עצבנית)

אבל הרגת אותי לגמרי.

moshavnikit

New member
זה עוד עצבנות מתונה..

בשבוע הבא, כשזה יהיה ליאונל או רז הולכים הביתה, מה שייצא ממני יהיה ממש לא טוב.. הם הפייבוריטים הכי גדולים שלי מאז האודישנים.. היא תעבור באסמסים ואביב יצטרך לבחור ביניהם. לדעתי מצב גדול שהוא יילך עם ליאונל ולליאונל סיכוי קטן יותר מול דנה.

לעומת זאת ברגע שליאונל יודח מרבית הקולות שלו ילכו לרז ואין מצב שדנה באחד על אחד תעקוף את רז. יהיו יותר מדי ממורמרים שיצביעו פשוט בשביל להצביע "נגד" דנה.

השורד

New member
כן אה? למה הם לא הריצו את פותנה למיליון

לדוגמא?

טוב, שיצביעו לפורמט גרוע ומלוקק כמו The Voice וישאירו פורמטים אחרים בשקט.

kobyz21

New member
אלין המלכה

בכל העונות לא היה מישהו שהגיע לו לזכות כמו שלה, היא הדמות היחידה שרציתי שתזכה ושאהבתי מכל הלב, בחורה זהב, כל כך מיוחדת, מרגשת וכזאת טהורה שאין דברים כאלה!

השורד

New member
...אז אני סימסתי לאלירז

כי פחדתי שהיא תגנוב לו את הכתר.
אלין חמודה והכל (טוב, אותי אישית היא עיצבנה בטירוף עם הקול הילדותי שלה) אבל מזל שהגולם לא קם על יצרו והנצחון שכל-כך הגיע לאלירז לא חמק לו בין האצבעות.

kobyz21

New member
המנצחים זה כבר משהו שנקבע מראש ע"י ההפקה

אז לא היה לך מה לדאוג!
אלין היא נוף כל כך מיוחד, יצא לי גם להיות לידה במציאות, בקהל באיזה משחק כדורסל, לא משנה איך תגדיר את ההתנהגות שלה, ילדותי, לא ילדותי(חוץ מזה היא יותר חכמה ממה שנותנים לה קרדיט) אתה פשוט נכבש ומתמוסס ממנה, ושום דעות קדומות לא משפיעות.
אלירז אני יכול להעריך, אבל משהו מפריע לי ממש לאהוד אותו, איזושהי חוסר צניעות, ניסיון להיות מיסטר פרפקט, בדיוק מה שחסר לרונאלדו כדי להיות מסי!

אורישקי

New member
אלירז ממש לא מנסה להיות

מיסטר פרפקט. בכל אופן אלין ואלירז היו שניהם מדהימים.
והמנצחים לא נקבעו ע"י ההפקה. תפסיקו להאמין לכל השטויות האלה שההפקה קובעת תוצאות כלשהן.

kobyz21

New member
להפקה יש רצונות משלה

והיא אחראית על הרבה קנוניות ומזימות, בכל אופן אני בחיים לא מצביע לתוכניות ריאליטי כי אני לא מאמין שהכל שם ישר ובעל תום לב.

למעלה