The Voice

MoRoSH11

New member
אני אשלים ביום שבת את הפרק

השורד

New member
לדעתי הוא חייך בגלל ש-

א. חיוך אירוני כי הוא צפה את זה מראש
ב. הוא צחק על כל אלו שירדו עליו כשהוא העדיף אותה על פני אריאל (למרות שכולנו יודעים מה הסיבה האמיתית שדנה עברה)

MrHyde1

New member
רז

הכי טובה, הלוואי שהיא תגיע לגמר מהנבחרת של אביב.. ותזכה. למרות שהסיכויים לא גבוהים, דנה לדעתי מובילה ב-SMSים (היא עקפה את רז פעם קודמת, והיום לא גילו לנו מי הייתה ראשונה ומי שנייה). ומכלל התחרות, אם יובל דיין מגיעה לגמר די צפוי שהיא לוקחת אותו (אגב, היא לא רעה בעיניי, בהתחלה לא אהבתי אותה בכלל, אבל היא נחמדה סה"כ, פשוט עושים ממנה משהו הרבה יותר גדול ממה שהיא). בכל מקרה, גם לכם נראה שהתחרות האמיתית היא בין הבנות?

עוד בנוגע לפרק ששודר הערב - אחרי הדואט של אור וקורל, ולמרות שהעדפתי שקורל תעלה (פספוס ענק), החלטתי לתת הזדמנות לאור, כי באמת היה לה ביצוע טוב. אבל בהופעות החיות היא פתאום הפכה לעציץ, ברוך שפטרנו מעוד מתמודדת מיותרת בנבחרת המיותרת של שרית המיותרת..
אני לא מת על ליאונל, האודישן היה ממש טוב, אבל כל שאר הביצועים שלו מעיקים ולא מגוונים.
השיר של הנבחרת של אביב היה כיף אחד גדול, ככה עושים דה וויס

אורישקי

New member
אני חושב שזו פעם ראשונה

שאני נותן
לכל ההודעה שלך.
קתלין,רז,יובל דיין. אין לי ספק שזו התחרות.
דנה לא תגיע לשם בסוף לדעתי.

השורד

New member
המנחה אמר שדנה קיבלה הכי הרבה קולות

ואי אפשר להגיד על הנבחרת של שרית מיותרת כשקטלין האדירה שם.

efi s8

New member
כן הוא אמר

למרות שלפני זה הוא טען שהסדר הוא אקראי, נפלט לו

MrHyde1

New member
מי שם לב שנעמה כהן הייתה בקהל?

היא הגיעה לתמוך בגיא ויהל, לא ברור מה הקשר, חוץ מזה שהם מופיעים איתה.. (נעשה גוגל)

Guy M1

New member

אני אתחיל דווקא בפחות חשוב לי - הביצוע של דנה ל-One היה לא פחות מגאוני! (וכנ"ל של ליאונל)
זה לא אומר שאני סולח לאביב על ההדחה של אריאל, אבל הופתעתי לטובה.
אני אמשיך ואגיד שקטלין הייתה גדולה מהחיים כרגיל, ושרז כל כך צריכה לזכות שזה טירוף. באמת שאין עליה.
ונסיים בזה שהדרך של גיא ויהל כבר סלולה, אז אין מה לדאוג.

shoham95

New member
טוב, הנבחרת של אביב פשוט מעולה

הצמד היו מצוינים, רז הייתה מדהימה, ליאונל מצמרר כתמיד, ואפילו דנה, שבד"כ אני לא אוהבת אותה, הייתה טובה אתמול. הופתעתי לטובה.
ובכל זאת- לדעתי לא הגיע לה להמשיך על חשבון הצמד. לדעתי הם הרבה הרבה הרבה יותר טובים ממנה וחבל לי שלא נראה עוד ביצועים שלהם.

בנבחרת של שרית רק קטלין טובה. והיא הייתה מעולה אתמול.

shoham95

New member
ועוד משהו

שמחתי שליאונל לא עף, כי אם זה או הצמד או ליאונל- אני מעדיפה את ליאונל.
הוא משהו מיוחד והוא שר הרבה יותר יפה מכולם (המתמודדים של כל הנבחרות). הוא צריך לקחת את הגמר הזה.

וידאו-צ'אט עם דנה, רז וסיון טלמור הערב

היי לכם

בשעה 18:00 ייערך "Hangout" בגוגל-פלוס עם דנה, רז וסיון.
זה סוג של וידאו-צ'אט המוני לפי מה שהבנתי...
לפי ההודעה חלקים מהצ'אט ישודרו ב"לפני הקול", אבל אני לא יודע
אם הצילום יהיה של כל המשתתפים או רק של המתמודדות...

אם אתם מעוניינים להשתתף, תשלחו לי מסר בבקשה

ניר.

kobyz21

New member
הביצוע של דנה

וואי קיבלתי ממנו בחילה, מעדיף לא להרחיב בדיבור!
גם לא מבין ההתלהבות מהביצוע של קטלין, אחד הפחות טובים ששמעתי לשיר הזה, חוץ שליטה ווקאלית וקול גדול(שלטעמי לא מאוד יפה) היא לא הביאה כלום, זה שיר שדורש השתפכות הנפש ואת זה היא לא הצליחה להביע בשום צורה.

kobyz21

New member
ולגבי המודחים

הצמד - כשלעצמו לא אבידה גדולה, הם יודעים לעשות מוזיקה טובה, אבל מבחינת קול ושירה הם לא שוס וזה מה שבעיקר קובע.
אור אדי - חבל לי עליה, לא באמת יכול לבוא בטענות על ההדחה אפילו שאני מת על התכונות והנתונים שיש בה וחושב שעם הזמן תוכל להפוך לזמרת יוצאת מן הכלל אבל יש לה עוד דרך לעבור, העניין הוא שהיה חסר לה לאורך התוכנית הביטחון, הרגיש שהיא עצורה ולא מספיק משוחררת ובכך זה מנע ממנה לטרוף ולשלוט בשיר ברמה אחרת, ולמרות הכל עדיין אתמול זה היה יותר יפה ומעניין מביצועים אחרים בנבחרת החלשה של שרית.

למעלה