The voice -מי רואה?

Zohar 01

New member
פיספסתי קטע באמצע, ממישהו שאמר

שאמא שלו נפטרה ועד אחרי שמישהי בשם לורן שרה. מישהו זוכר מה הם שרו?

Love Music Yoni

New member
אהבתי עד עכשיו את:

זה שהיה עכשיו (איך אפחד לא הסתובב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), מתיה וענבל. למנטורים אין טעם בשיט!!! לכל מיני משעממים הם מסתובבים ולאיתי הזה לא?!

Love Music Yoni

New member
אריאל שרה יפה.

מיי הייתה הרבה יותר טובה עם השיר הזה כמובן. בכל זאת, ביצוע כל הזמנים של כוכב נולד זה לא בא ברגל.

מישהי שרה את חופשיה?

עקרונית אין דברים כאלה (בערבון מוגבל - אחרי ששחר כרמי לקחה על עצמה את ההשמדה של "כשאת עצובה", ותמר העזה לשיר את "בדידות" בלי טיפת רגש...)

אה רגע, שכחתי

אתה יותר אוהב את הביצוע ל"סוף העולם"... בכללי שניהם ביצועים מדהימים. לא ממש בא לי לראות את זה כי עוד מעט המבחנים ואני לא רוצה להיסחף.

shoham95

New member
הכי אהבתי את

אריאל (סוף העולם) ולורן (נשקי אותי). גם ארז היה אחלה.

Mikey Weiss

New member
סוף סוף השלמתי פערים.

ראיתי רק אודישנים של אנשים שעברו, ובלי דיבורים. את לורן מאד מאד אהבתי, מאריאל לא כזה התלהבתי. את ארז אני לא זוכרת.

MoRoSH11

New member
אני חושבת שלאביב יש את הנבחרת הכי טובה

יש בה את המתמודדים שאני הכי אוהבת כרגע. ממש קיוויתי שענבל תבחר באביב, ואני שמחה שהיא בחרה. אהבתי היום, בינתיים, את ענבל (והשיר שהיא שרה מדהים
), מתיה- סוף סוף מישהו שבאמת צריך לשיר באנגלית
. וגם את אליעד איפרגן וצחי הלוי,שבכנות לא חשבתי שאני אוהב, ומסתבר שכן. לגבי אור ולורן- אני עדיין מתלבטת מה דעתי עליהם. מה אסף מתנה שר?

efi s8

New member
מתיה

וגם אריאל היתה מדהימה אהבתי עוד כמה אבל אני לא זוכרת שמות, אה וגם את האחרון שהלך לרמי

MoRoSH11

New member
שלום לך

את חיה?
עזבי אותך מדה וייס, איך הייתה ההופעה בזאפה הרצליה?

efi s8

New member
היה מדהים כרגיל

כל פעם שהוא אמר 'שירו איתי' לקהל, הוא הסתכל עלינו

shoham95

New member
אויש מתיה פשוט חמוד!

לא ממש אהבתי את השירה שלו, אבל הוא כזה חמוד!

Mikey Weiss

New member
הוא באמת חמוד אבל בינוני לגמרי.

בואי נגיד שלקנדיאן איידול הוא לא היה מצליח להיכנס...

Mikey Weiss

New member
הממ, אז ככה:

כאמור, מתיה בינוני. ענבל נחמדה אבל לא הבנתי את ההתלהבות, אפילו שמסתבר שאיכשהו כל החברים שלי מירושלים מכירים אותה ומקדמים אותה בטירוף. אליעד מקבל אצלי נקודות רק על זה שהוא שר שיר מיוונית וגם שר אותו יפה אבל לא זכור לי שנפלתי. מה צחי שר?

MoRoSH11

New member
לא התלהבת מאף אחד

אין לי מושג מה הוא שר, אני לא זוכרת.

Mikey Weiss

New member
למה, אהבתי את לורן

ומאד אהבתי את הקול של זאתי ששרה Someone Like You, נועה משהו. פשוט עשיתי את הטעות שאני עושה בכוכב נולד, לקרוא דעות של אנשים פה ובפייסבוק לפני שאני רואה, ואנשים קצת מתלהבים לא בפרופורציה לפעמים...

למעלה