The voice -מי רואה?

MoRoSH11

New member
אה, נכון

ועוד עניתי לזוהר על זה. אין, הזיכרון שלי זה משהו.

shirblabla96

New member
אני אהבתי את

זאתי ששרה הללויה את מתיה את איברי את צחי הלוי וזאתי ששרה את סוף העולם. לאביב יש פשוט נבחרת מעולה!

kobyz21

New member
הזאת ששרה הללויה

הרגה אותי, נורא אהבתי את הביצוע!

Guy M1

New member
הפייבוריטים שלי בינתיים:

רז שמואלי (!!!) אריאל בנואש קטלין רייטר יוסף בוכניק ואולי גם אימרי זיו לגבי התוכנית של אתמול: עוד סיפור אישי עצוב/מרגש אחד ואני מתפחלץ! די! כמה אפשר!! ובית כנסת ופייטנים וחוזרים בשאלה ושיגעתם אותי כבר... בכל אופן, כולם שרים נחמד וטוב אבל זה לא זה. חסר להם משהו. חוץ מאריאל בנואש. שיש לה את זה.

Zohar 01

New member
תכלס חפרו עם הקטע הדתי

ובית כנסת ופייטנים וחוזרים בשאלה...- ממש נכון.

כן, לגמרי

איזה כיף שיש עוד אנשים שמעריכים מוזיקה מזרחית אמיתית, ולא שומעים רק פרץ ופרץ מצד אחד, או מוקיעים כל סלסול מהצד השני.

Just Neta1

New member
למה אתם שמחים שיש לאביב נבחרת טובה?

זה איום ונורא, זה אומר שכל המתחרים הטובים (ויש לו באמת את כל המתחרים הטובים) עומדים להתחרות אחד בשני, בזמן שהמעפנים של שרית חדד יעלו להם בכיף. אגב, זה שיש לו מתחרים טובים זה ממש לא בזכותו כי הוא מסתובב בערך לכל מי שהאחרים מסתובבים לו, זה בזכות זה שהמתחרים הטובים יותר (לטעמי) נוטים לבחור בו. אתמול ממש אהבתי את אוראל! והיא מצטרפת לאהוביי מהפרקים הקודמים- רז, לאוניל, סיון טלמור.. מי עוד היה? פתאום שכחתי את כולם... אה, גם הבחור ההוא של רמי קליינשטיין (שכולם חשבו שהוא בת) ממש טוב. אה, וגם ענבל הייתה סבבה. משום מה אני זוכרת רק את המתחרים מהפרק הראשון והאחרון, שכחתי את כל מי שהיה באמצע.. באופן כללי, כמנטור בינתיים אני הכי אוהבת את רמי קליינשטיין, הוא הכי אובייקטיבי והוא חמוד.

MoRoSH11

New member
תכלס את צודקת, לא חשבתי על זה בצורה הזו

שכחתי שהם גם אמורים להתחרות אחד בשני בעצם. נקווה שהם לא יעופו מהר
לדעתי, זה לא משנה מאיזו סיבה יש לו את המתחרים האלה, אלא העובדה שאכן יש לו את המתחרים הטובים. תקשיבי, אני אוהבת את הטעם שלך במתחרים
, זו גם ממש הרשימה שלי. רק שענבל הייתה יותר מסבבה! מה אוראל שרה?

Just Neta1

New member
בטח שזה משנה

כי נותנים לו את הקרדיט על זה וזה ממש לא בצדק, כי הוא מסתובב בערך לכל מתמודד ומתחנן לפניו שיהיה אצלו ובסוף כל המזרחיים בוחרים בשרית/שלומי, כל המשעממים ברמי והטובים הולכים אליו, אבל זה לא שזה בזכותו, זה יותר המוניטין שלו. לדעתי עם ענבל זה היה יותר השיר מאשר הביצוע, אבל נחכה ונראה
אז אולי באמת תזכירי לי מי היה בין פרקים 1 ל-4? אני לא מצליחה להיזכר באף אחד (חוץ מחנן שאותו אני זוכרת שלא אהבת), וזכור לי שהיו שם כמה שאהבתי.

MoRoSH11

New member
לא יודעת לגבי אחרים, אבל אני לא נותנת

את הקרדיט לאביב על הנבחרת שלו, אלא רק מציינת שיש בה את מי שאני אוהבת. יכול להיות, באמת נחכה ונראה. מצאת לך את מי לשאול
. אני ממש לא זוכרת את מי ומה שהיה.

Zohar 01

New member
גם אני מאוד אהבתי אותו.

אבל האמת היא שאהבתי הרבה מתמודדים, יש שם הרבה כשרונות.

Zohar 01

New member
ענבל??!?

זו ששרה את "מאחלת לך"? היא הייתה הכי גרועה שם.

MoRoSH11

New member
אבל ענבל שרה את הללויה של לאונרד כהן

וממש לא הייתה גרועה.

Zohar 01

New member
לא, אז התכוונתי לענבל או ענבר ישראל

זו שרקדה ריקודי בטן. היא הייתה ממש גרועה. איזה כיף ששרו את Easy! שיר גדול.

למעלה