THE SUBWAY ושאלת בונוס

THE SUBWAY ושאלת בונוס

ג'ורג' פוגש אישה בתחתית והולך איתה למלון, היא קושרת אותו באזיקים למיטה ולוקחת לו את הבגדים כשהיא מגלה שיש לו רק 8 דולר בארנק. בסוף הפרק ג'ורג' מופיע בדיינר כשהוא לבוש בסדין בשביל לבקש מג'רי את המפתח הרזרבי לדירה שלו. ג'רי אומר לו "Biff, what did you whistle on the elevator?". מה הפירוש של המשפט הזה? ושאלה נוספת: האם יש במהלך הסידרה התייחסות לאחים/אחיות של השחקנים הראשיים? האם מישהו מזכיר אותם במהלך הסידרה או מספר איזה אנקדוטה על אח שלו?

SaintJohn

New member
גם אני בדיוק היום ראיתי את הפרק הזה

בתחילת הפרק כשג'ורג' אומר שיש לו ראיון עבודה, אז ג'רי אומר לו שלא ישרוק במעלית, ואז הוא מסביר (נראה לי שהבנתי את זה נכון) שזה מה שוויל אומר לביף לומן ב"מותו של סוכן", ואז כשג'ורג' מגיע עם הסדין לדיינר ומבינים בבירור שהוא לא השיג את העבודה, אז ג'רי אומר את המשפט הזה. ומאז, אגב, היו עוד כמה פעמים במהלך הסדרה שבהם ג'רי קורא לג'ורג' "ביף", כחלק מתדמית הלוזר שדבקה בדמות של ג'ורג'.

Vdrums

New member
בדיוק ראיתי את הפרק עם

קית' הרננדז שבו ג'רי אומר לג'ורג': so biff wanna get buff...

Wish Master13

New member
בקשר לאחים\אחיות

אין יותר מדי התייחסות לקטע הזה במהלך התוכנית, אני מניח שג'רי וג'ורג' בנים יחידים כי מכירים את המשפחה שלהם טוב ובכל האירועים המשפחתיים לא היה זכר להם. בקשר לאיליין הוזכר שיש לה אחות אבל לא ראו אותה אף פעם (אולי חור בעלילה?) קרמר אני חושב גם בן יחיד אבל לא בטוח בקשר לזה.

SaintJohn

New member
בפרק עם ה-Mutton

ג'רי ואיליין לא אכלו אצל אחותה? או שזו היתה בת-דודה? ואני חושב שג'רי ציין פעם אחת שיש לו אחות, אני חושב שזה היה בפרק של המסעדה הסינית, כשהוא סיפר איזו תגובת שרשרת של טלפונים תתרחש בגלל ההיא שעובדת במשרד של דוד ליאו.

ה-איה

New member
זו היתה בת דודה (הולי)

וגם ג'ורג' אמר פעם שיש לו אח, למרות שזה לא הוזכר שוב בסדרה. זה היה בפרק עם המדיומית שהוא הולך אליה והיא שואלת אותו מי זו פאולין והוא עונה לה שאחיו פעם הכניס להריון בחורה בשם פאולין do you ever think of her? when i hear her name mentioned.... ואיליין מדברת על אחותה בפרק עם ה-nipple. נדמה לי שהיא אפילו מדברת איתה בטלפון (וקוראת לה גייל?) כשהן תוהות לאן נעלם כרטיס הברכה עם הפטמה של איליין, ואיליין מציעה לה לחפש מתחת למזרן של הבן שלה...

clevelandrocks

New member
../images/Emo45.gifאחות של איליין גרה בסיינט לואיס

משם ג'רי ואיליין חזרו בטיסה (הוא במחלקת עסקים והיא בתיירות).

למעלה