THE STRAWBS

giloni

New member
זרמה הרבה פסולת רדיו אקטיבית בקישון

מאז שהסטרובס היו בסיס לדיון כל-כך ארוך בפורום. אני לא יודע אם לזה התכוון המשורר, אבל זה מאד מחמיא להם... יקי

AeroTom

New member
אה! אני לא שומע ביטלס. אני חושב שהוכחנו את

הבנת הגיוון בפורום. אפשר לסיים את הדיון הזה
אבל אני בכל זאת אחזק את התגובות, אין פה כזה דבר "אתם". באמת אחד הדברים היפים פה הוא הגיוון הגדול וההכרה השונה והידע השונה שיש פה לכל אחד. הדבר האחרון שאפשר להגיד זה שאנשים פה שומעים ואוהבים בדיוק את אותם הדברים. היה פה נורא משעמם אם זה היה נכון... כל אחד ואחד פה, בלי קשר לגיל, צבע עור, גובה, משקל או אהבה מוזרה לחבורת מוזיקאים היפים עכשוויים מג'ורג'יה - מוסיף לפורום. כי לכל אחד תמיד יהיו אמנים שיכתוב עליהם שיהיו חדשים למישהו אחר (בנוסף לדיבורים על הדברים הקלאסים המוכרים יותר שתמיד נמצאים בסביבה גם כן).

Aeroguy

New member
hear haer!

Although, funny enough I think that there still is not a thing which Tomer and I are really divided on regarding musical taste. It's quite scary. When I hear something, i can tell exactly what Tomer will feel about it, and vica versa!
But this is just a freaky coincidense...

Aeroguy

New member
re: Disco

I can't stand disco, but some of its roots - I just dig. I'm specifically talking about George Clinton. I'm really digging in to some Funkadelic recently. that's some goooooooooode shite! UNCLE JAM WANTS YOU!

nik19864

New member
או קיי

אז לגבי PART OF THE UNION, שיר גדול ! מת עליו ! ולגבי האלבומים, מעניין באלו חנויות באיזור המרכז ניתן למצוא אותם...?

melancholy man

New member
כל חנות שהיא לא טאוור או צליל וכאלה

כלומר, קצת אחרת, האוזן, התו השמיני וכו'.. לא ממש בעיה להשיג היום את האלבומים היותר "חשובים" של הסטרובס, אבל באמת כדאי לשמוע קודם ולהתרשם.

giloni

New member
גם בצליל אפשר למצוא

שניים שלושה. מכיוון שהליקון מיבאים אותם, לא תוכל למצוא אותם בטאוור עד כמה שאני מבין בדברים האלה. האירי יודע יותר ממני. אם אתה רוצה וינילים - לך לראשון. אני הפקדתי שם אחד לפחות ואולי עוד לא נמכר יקי

LEATHER REBEL

New member
בחנויות אינטרנט אפשר למצוא הכוווול

כולל האלבום של הסטרובס עם סנדי דני שהוקלט ראשון אבל לא יצא בזמן אמת.

למעלה