משנת 1974
זה אכן נשמע פרוג, ובאמת אנשי הפורום הזה והפורום האח שמכירים את הלהקה לא מצליחים להתחבר לאלבומים שיצאו מהשנה הזאת ואילך. הכוונה היא לHero&Heroine ל Ghosts ואלה הפחות מוכרים שבאו אחר-כך. אני חולה, ולכן אני אוהב את אלה לא פחות מהקודמים אבל מי שכמוך לא אוהב את הצליל הבומבאסטי משהו של השנים האלה באמת עלול לסבול מאלבומים כמו אלה שהזכרתי. אני לא רוצה להיות טחני יתר על המידה ולבלבל את המוח למי שלא רוצה. אם כולם היו אוהבים את הלהקה הזו כמוני הרי שהיא מזמן הייתה יוצאת מהנישה שאליה הכנסנו אותה - האירי, אני ועוד כמה פסיכים: "הלהקה הלא מוכרת הטובה ביותר בעולם", וזוכה למעמד של אחת מענקיות הרוק של שנות השבעים. העובדה היא שהיא לא כזו לכן אלה שלא אוהבים, נמצאים בצד הנכון של המפה. עם זאת, אם תהיה מוכן לתת צ'אנס לאלבומים המוקדמים (הST הנהדר, שהוא פולק פסיכדלי פופולארי, from the witchwood ששרידי הפסיכדליה עדיין ניכרים בו קצת יותר מניצני הפרוג שנובטים כבר כאן, וכמובן Grave new world שלמרות אוקיאנוס המלוטרונים, הוא הרבה יותר פולקי מאשר פרוגי - אולי בכל זאת תצליח לחבר אותם למחנה המוזיקאלי שעליו נמנות הלהקות שאתה אוהב. יקי