the spear of destiny

זה לא

רק משחק מחשב
זהו אחד המיתוסים בנצרות - החנית בא השתמשו כדי לדקור את ישו הצלוב (הפצע החמישי). קישור נמצא כאן.

simba00

New member
יש...

לי אותה בבית... סתם לא... אבל נאמר שהיטלר והנאצים אהבו חפצים בעלי היסטוריה והיה להם אותה...

ושוב...

לזרוק סתם משפטים זה ממש לא לעניין. אם אתה רוצה, אתה מוזמן להרחיב בנושא הזה. גם אני קראתי שהיא הייתה בידי היטלר ולאחר שנלקחה ממנו הוא התאבד. אבל, ושוב אבל, הדברים האלה לא מבוססים היסטורית כלל וכלל. בהתחשב זה קרה לא כל כך מזמן, קשה לי להאמין שהעדויות פשוט אבדו.

simba00

New member
תשמע...

רוב העדויות אז היום מפה לאוזן ועל נייר לאנשים יש תכונה לשתוק שהם מפחדים למות ולנייר יש תכונה להישרף... ורוב הדור של אז מת אז שוב בגלל זהאין עדויות לדעתי...

the dark ooze

New member
אם אני זורק המשפטים אז אני מצטער

ובכן, רק התחלתי לקרוא את הספר הזה בעיקרון.. הוא מדבר על חנית שנתקעה בישו, ורבים הם המנהיגים שניסו להשיגה.. אם זה היטלר.. ואם זה נפולאון.. ועוד ועוד, שמוזר לי שאת שמם אני לא זוכר ברגע זה, כשאזכר אשתדל לכתובם.. בכל מקרה, מי שאחז בחנית, היה מחזיק את גורל העולם על גבי כתפיו. כך היטלר ידע איך לנצל את חולשות העם הגרמני ולגרום למוות של מליוני בניאדם - דבר שכמובן השב לו משהו.. אני לא בטוח בדיוק מה, אני עדיין בהתחלה כמו שאמרתי.. אבל בתכלס זה היה אחד מהפרוייקטים הדארק-מג´יק של ידידנו הטוב אדולף.

למעלה