the sorcerer's handbook

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
the sorcerer's handbook

the sorcerer's handbook הוא ספר למתחלים שרוצים להכיר את עולם המאגיה וספר זה עורך הכרות נחמדה, אהבתי את צורת הכתיבה ואת השפה הפשוטה של הסופר כמו כן הספור מכניס 14 תרגלים שיעזרו לכם להתחיל, אולם יש לספר הזה מספר חסרונות בולטים לעין: 1)הספר הוא ספר וויקה וכול מי שלא משתיך לדת מאוד יתפתה להכנס לזה גם אם זה לא מתאים לו\לה. 2)הספר מצפה מהקורה הרבה,בתום ה-14 התרגיל ה-14 הוא יצירת כדור אנרגיה שכול אחד לראות! (???) דבר שאם הוא אפשרי אדם אשר יתחיל עם מאגיה עם הספר הזה לא יצליח לעשות את זה עם הספר. את החשבון אני יתן לכם לעשות לבד. לבסוף הציון שאני נותן לו מתוך 10 כוכביות: **** משום שהספר קצת לא מצאותי ולא שווה להתאמץ בשביל להשיג אותו מחו"ל כאשר יש ספרים אחרים וטובים ממנו.

jbu

New member
בו נעלה ביקורות של ספרים!!

בו נעלה ביקורות של ספרים!! זה סוף שבוע הספר!!!!

L e s t a t

New member
ביקורת על הביקורת

1) ואם הוא ספר וויקאני, הרי שהוא נועד יותר לוויקאנים, אבל גם ספרים וויקאניים הם שימושיים. 2) זה באמת אולי קצת מוגזם... קצת לא מציאותי? מה למשל?

jbu

New member
ביקורת על הביקורת על הביקורת

1) הספר לא נועד לוויקאנים זה מסוג מקורות בידע שנדמה שהכותבתים מנחים שכול מי שעוסק במאגיה הוא וויקאני. אני לא אמרתי שזה הופך את הספר לרע פשוט זה עלול מאד להזיק למתחלים. 2)אחרי שאתה עושה את הכדור האנרגיה שאפשר לראות אותו יש בעמוד הכישופים כישוף ליצירת אשלייה בעזרת ריכוז אנגריה באותה נקודה. למרות ששאר הדברים היו מאוד מציאותים מי יודע אולי לכותב יש יכולת תעול אנרגיה מצוינת שהוא חושב שכולם יכולים לפתח את זה באותה קלות שלו. אם אתה רוצה לסטט אני יכול לשלוח לך את הדף עם הכדור אנרגיה ואתה תגיד לי איך היה.

L e s t a t

New member
יותר מדי ביקורות

1) זאת אומרת, דוגמאת אמבר ק'? 2) שלח, אני אוהב את הדברים האלה.

jbu

New member
זה מה שעושה את זה כול כך מפתה שלא

1)זה מה שעושה את זה כול כך מפתה שלא! הדברים על הוויקה בדר"כ בפרקים משלהם למרות שרואים אותם פו ושם זה פשוט גורם לך לאנין שאם תיהיה ווקאני תיהיה מכשף ענק לכן מי שיותר "מתקדם" אין בעיה לקרוא את הספר אבל הספר הוא למתחלים כך שאין סיבה לקנות אותו (מילכוד). 2)אני צריך את הכתובת שלך.

למעלה