The Silent Weekend

taroboy

New member
XDDD איזה דיון פתחנו כאן

בכל מקרה,גם אם מכשפה של זה אמיתי(ולפני מה שאני זוכר זה כן אמיתי) לא חסרים סיפורים דומים על כל הרדיפה של המכשפות++(ולא כולן/ם היו בעלי יכולת כישוף P:)

Fairywitch

New member
הוא לא אמיתי...../images/Emo10.gif יש בסוף הספר הפניה לאתר

שלה, ובאתר נאמר בפירוש שהוא לא. גם אני התאכזבתי קצת. אבל זה עדיין ספר מצויין.

יש לי את הדיוידי של ME!! ../images/Emo13.gif

סופסוף! שיר/י השבוע של ווית'ין: see who i am
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:,arch enemy-ravenous , blood on your hands nightwish-GLS, TPATP, DCOW אלבום השבוע: TSF לגמרי
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אוקי זה ממש לא קורה הרבה אז אל תתלהבו, אבל CMWYS
דבר טוב שקרה השבוע: הממ הדיוידי של ME
דבר רע שקרה השבוע: לא חשוב. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ לא יודע.. כל מיני דברים טובים חח אתר השבוע: יוטוב
מאכל השבוע: הממ שום דבר מיוחד ספר השבוע: כנ"ל סרט/סדרת השבוע: אבודים!! סופסוף ראיתי את העונה השלישית! סופ"ש נעים לכולם!

הממ עוד לא הספקתי לראות כמעט..

אבל חוץ מההופעה יש את הקליפים של דה דאנס, אייס קווין ומאת'ר ארת', מאחורי הקלעים מכל מיני פסטיבלים, המייקינג של האלבום ושל הקאבר, המייקינג של הקליפ של ME, ועוד כמה ראיונות שלהם
לא עמוס כמו של TSF אבל הוא עדיין די אחלה מבחינת התוספות

מדיסק סנטר ב-80 ../images/Emo9.gif

אמנם זאת לא הגרסת דלוקס שיש במטאל שופ יחד עם הדיסק אודיו, אבל למי אכפת בכלל מהדיסק אודיו?

אזירפאל

New member
לי אכפת!

יש לי את הדלוקס של ה-DVD של TSF ואני ממש אוהב את זה. כנראה שאאלץ לשלם 200 ש"ח.

אזירפאל

New member
הרבה ../images/Emo3.gif

סתם, נו, זה חלק מהטמטום שלי- אם אני קונה משהו אני חייב שזה יהיה הטוב ביותר, גם אם זה אומר לשלם יותר (בד"כ אני מרוצה מזה, אבל זה היה מפגר שקניתי את הלימיטד של DPP. אני לא באמת צריך את זה, וגם נייטוויש זה לא ווית'ין או משהו; אני לא עד כדי כך אוהב אותם
).

דווקא גם אני קניתי את הלימיטד של DPP,

(הייתה לי הנחה של 50 שקל במטאל שופ
למרות שעשר דקות אח"כ איבדתי 50 שקל אחרים ככה שיצא ששילמתי מחיר מלא אררג ><) ואני ממש מרוצה מזה
האלבום האינסטרומנטלי הרבה יותר יפה מהגרסה הרגילה לדעתי

taroboy

New member
גם לייש את הדלוקס,ושמועים הרבה את האודיו++

זה אצלי במדיה פלייר

מה?! אני רק בעונה השנייה../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

כבר יש עונה שלישית?
אני לא בקצב... D:

למעלה