The Silent Weekend

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica - Chasing the Dragon אלבום השבוע: Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: המחשב שלי חזר מהתיקון D: דבר רע שקרה השבוע: כל השאר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא יהרסו לי את החופש. ושהארי פוטר יגיע *___* אתר השבוע: אין מאכל השבוע: קציצותסבתא ספר השבוע: הארי פוטר השישי סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה תמונת השבוע: עוד נסיון לצייר את שארון X:

../images/Emo183.gifאמגד../images/Emo99.gif

זה ממש יפה
~רק הציורשארון שלי יצא מזעזע ;;~ [איזה צומי
]

הופה היי.../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven, Wish You were Here שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - The Last Song I'm Wasting On You, Avenged Sevenfold - Scream
אלבום השבוע: Breaking Benjamin - Phobia מה את/ה שומע/ת עכשיו: Avanged Sevenfold - Brompton Cocktail דבר טוב שקרה השבוע: שביתה. דבר רע שקרה השבוע: אבא ואמא חזרו מחו"ל |: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הארי פוטר
. אתר השבוע: ... מאכל השבוע: טבעות בצל של בורגוס. יאמי. ספר השבוע: ניל גיימן-אלים אמריקאים. סרט/סדרת השבוע: דקסטר, מחשבות פליליות, האנטומיה של גריי, חותכי הורידים (
!). תמונת השבוע: --->

כן כולם מגיבים ככה כשהם מגלים את זה../images/Emo6.gif

אבל למען האמת לא קשה כל כך להבחין שזה לא הקול של שרון. בכלל
(שלא נדבר על זה שהוא גם ממש שונה מהסגנון שלהם
)

אני יודעת, הוא ממש שונה...../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

סתם חשבתי...שהקול שלה שם נשמע אחרתXDD אז, של מי השיר הזה?

אז למה לעזאזל כתוב שזה ווית'ין?!../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif

+
הAres הזה ממש מעצבן אותי
. ועכשיו הוא גם איטי.

A t a s h i

New member
ואפילו לא באיחור הפעם. D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere, A Dangerous Mind. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Trisomy - All Alone. אלבום השבוע: Paramore - Riot!. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Three Days Grace - Time of Dying. דבר טוב שקרה השבוע: 9 דיסקים חדשים, היו אצלי חברים איזה מיליון פעמים והיה ממש כיף, והיינו אתמול במופע של שלום אסייג וגם היה נחמד... ובכללי, היה שבוע ממש סבבה. :] דבר רע שקרה השבוע: אין לי את הדיסק של טאריה עדיין ><, הדייט היה לא משהו, והחברים הרשעים שלי נסעו למקס ברנר בלעדיי, כי לא יכולתי לבוא. שמנים.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אע. אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: Lion!~
ספר השבוע: הארי פוטר. כנכן, עדיין לא סיימתי.
סרט/סדרת השבוע: האוס, כנראה. :] תמונת השבוע: פעע.

למעלה