The Silent Weekend

אהא D:

אני רק צריכה לאזור אומץ להתקשר למורה (שונאת טלפונים
אולי אני אעשה את זה במייל וזהו), לברר מחיר, לקוות שאבאמא יסכימו ולקבוע שיעור. :]

60, בתור מחויבות אישית.

זו מחויבות אישית מעפנה, לא תורמת לאף אחד. ~_~ אבל לא מצאתי משהו יותר טוב לעשות. התחלתי אתמול, זה 5 שעות כל מפגש, 12 מפגשים.

../images/Emo183.gifהבנתי..

5 שעות?! אני אחרי 4 מתה ~.~ אני עושה של 44 שעות, קורס מע"רים [משיגי עזרה ראשונה].. למה לא תורמת לאף אחד? זה מאוד מאוד שימושי.

../images/Emo183.gifקטע באמצע את ההודעה ../images/Emo12.gif

5 שעות?! אני אחרי 4 מתה ~.~ אני עושה של 44 שעות, קורס מע"רים [משיגי עזרה ראשונה].. למה לא תורמת לאף אחד? זה מאוד מאוד שימושי. ~בעצם תלוי למי. נגיד לי, מאוד שימושי בתור מדריכת טיולים..~ לא מזיק לדעת

שימושי

אבל אני לא יודעת אם אני באמת אשתמש בזה. אני לא הולכת להתנדב במד"א, לכי תדעי אם אני אפילו אעבור את הקורס. P:

EK007

New member
השאלון השבועי [=

שיר/י השבוע של ווית'ין:Angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: התקווה 6 - גאידמק אלבום השבוע: Lacuna coil - Karmacode מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lacuna coil - Our truth דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי שהולך להיות לי ממוצע של מעל 90 בתעודה במתמטיקה [= דבר רע שקרה השבוע: מישהי ]= משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני לא אשמין מהסופגניות בחנוכה :) אתר השבוע: www.walla.co.il מאכל השבוע: קרמבו (חורף!!!) ספר השבוע:רודף העפיפונים - חאלד חוסייני (כבר כמה שבועות. חבל שאין לי הרבה זמן לקרוא, ואני לא קורא אותו בצורה רציפה) סרט/סדרת השבוע: עובר כל גבול, פשוט נקרע כל פעם מחדש! תמונת השבוע: אין

Fairywitch

New member
שוב הצפתי../images/Emo9.gif*רוקדת במעגל*

שיר/י השבוע של ווית'ין: It's The Fear שיר/י השבוע לא של ווית'ין: השיר של מולדובה (אאל"ט) מהאירוויזיון האחרון - Fight. שיר מומלץ
אלבום השבוע: The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: חצות וחצי ויש שכנים. כלומר כלום... דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי מתנה ליום הולדת את הדיסק CD LIVE של עברי
דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:|סדגש |חנוכה
אתר השבוע: עדיין פייסבוק... מאכל השבוע: לזניה ספר השבוע: עדיין עם "משחקי הכס" של ג'ורג' מרטין... סרט/סדרת השבוע: עדיין "אבודים". תמונת השבוע:
הרקע הנוכחי שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני גם אוהבת את פייט הזה. ^^

שיר נחמד. D: אם אני זוכרת נכון הקליפ שלו היה זה עם הכינורות והסירה וכל זה, לא? XD

בו.

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- FantasMic אלבום השבוע: Nightwish-Wishmaster מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הכרתי אנשים נחמדים ^_^ דבר רע שקרה השבוע: אה בוחן במתמטיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה ביום ראשון ^__^ אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פרינגלס *_* ספר השבוע: יש ילדים זיגזג סרט/סדרת השבוע: הפרקליטים, יריחו[נגמר!
אבל צריך להיות המשך :{ ] תמונת השבוע: אין P:

למעלה