The satanic bible.

insomniac

New member
The satanic bible.

שלום... אחרי הרבה הרבה זמן היום של הסתובבות חסרת שחר ברחבי תל-אביב... נתקלתי בחנות ספרים קטנה ומוזרה... בזמן שחיכיתי ממש הרבה זמן לחבר שלי שחיפש כל מיני ספרים מצאתי ספר קטן ושחור: The Satanic Bible / Anton Szandor LaVey ספר קטן ושחור עם הכותרת הזו בלבן ומתחתיו סמל של פנטגרם... בכל מקרה, אחרי דפדוף בתוכן העיניינים ובספר עצמו (באנגלית), הייתי חייב לקנות אותו כי הוא ממש עניין אותי... מישהו מכיר את הספר?

למה?

קנית את הספר? נתתי לך אתר? תקרא שום דבר לא יבוא לך בקלות בחיים... ול זה בדיוק הספר מדבר

GlitterDust

New member
איזה חנות?

איפה בתל אביב? אם היה שם את זה אולי יש עוד ספרים...

Little White

New member
אולי יש שם דברים אחרים

יכול להיות שזוהי חנות טובה, אנשים רוצים לדעת.

L e s t a t

New member
אתה אחד מאלה

שלא יכולים לחכות עד שהם פותחים מתנה אז הם שואלים גם מה יש בתוכה? יש לך את הספר ביד חמודי, תקרא אותו ותבין לבד.

speaking of strange little

books stores.... מישהו מכיר אחת כזו באיזור חיפה? בינימינה? כפר סבא? חדרה? אני אשמח לקבל תשובות חיוביות על פרטים...תודה!

* על = עם *

oopsy-dazzy....

בערך....

אני מזכרון...זכרון יעקב. 10 דקות מבנימינה, אני לומדת באורט השומרון בנימינה אם זה עוזר. אתה מבנימינה?

c o l e

New member
כן...

וגם אני לומד באורט... כיתה ח´ 8 (אני עולה לכיתה הזאת) ואת

אני לא ממש בטוחה...

אתה יודע, מפרקים את כל השכבה ומחלקים מחדש לכיתות... ככה אמרו לי. אבל למדתי ב-ז4... חוץ מזה, אם אנחנו הולכים לומר אחד לשני מי אנחנו אז אני רוצה שלא תגיד לאף אחד שום דבר בקשר אליי, טוב?

dopey_wizard

New member
ממממ...מעניין אותי משהו..

מה היה מחירו? והאם יש שם עוד ספרים בנושא (של אותו המחבר..)? {דוד}

dopey_wizard

New member
אני לא צריך עוד אחד

סתם מעניין אותי אם הוא עולה יותר מהמחיר הרגיל.. וצדקת אני באמת לא שטניסט.. ואני שמח שלא! {דוד}

למעלה