The Refugee Camp

דור(2?)

New member
מתיימר להיות...

נסה להקשיב למילים

Pace

New member
מה, אתה מקשיב גם למילים?!

וואלה. ברצינות: אני מנסה להיזכר בשיר מהאלבום הראשון שאיכשהו אפשר לקרוא לו גנגסטה ראפ, אבל אני לא מצליח. מה שאני כן זוכר הוא שבאלבום הראשון הם היו הרבה יותר פוליטיים ו"מודעים". אם האלבום הראשון של הפוג'יז הוא גנגסטה ראפ, אז גם פארסייד, טרייב ודה לה סול הם כאלה. במילים אחרות - כולם.

דור(2?)

New member
הוא לא גנגסטא...

אז טעיתי כשאמרתי שהוא כזה...מבחינת ההפקות או הזרימה עצמה זה לא נשמע גנגסטא בכלל...אבל לפי מה שהם מנסים להגיד אני חושב שזה מנסה להיות גנגסטא וסתם לא הולך
זאת הסיבה שהאלבום נכשל, כי הסגנון הזה לגמרי לא מתאים להם. נ.ב. זאת רק דעתי, אם אתה חושב אחרת, אז בכיף

Pace

New member
מסכים עם הכיוון.

אתה טוען גנגסטה, אני טוען סגנון פוליטי. בכל אופן, שנינו מסכימים שהאלבום נכשל בגלל שהסגנון ההוא לא כל כך התאים להם בזמנו (למרות שאני אוהב את האלבום הראשון, האלבום השני מרסק אותו לחתיכות).

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif שוב חיממת אותי על הפוג'יז

לא שאי פעם התקררתי... בכל אופן, אח שלי מחר ייקפוץ לרדיו ויביא לי... אם זה יוצא מחר זה כבר צריך להיות שם... תודה על הדיווח (( אפצ'י)) מאמרים

G Man T

New member
להיות למעלהההה!!

כל הכבוד פר-שים-אסטול!:) רציני לפעמים!!!!! הקפצה!!! אחלה של ביקורת על הפוג'יז , להוסיף למאמרים!

למעלה