THE PROM

THE PROM

וואו איזה פרק.. בעונה ה3 יש הכי הרבה פרקים שווים.. טוב ככה יש לי דה זווה (מקווה שכותבים ככה) ענקי מהחיים שלי- מצטערת על ההששתפתפחות- הזריקה המסיבה האנג´ל המצב של באפי הכול.. כל הפרק בכיתי *סניף סניף* והעינים אדומות... וואו איזה פרק! אין זה הפרק הכי עצוב (חוץ מהכמובן הפרק סיום עונה) שיש בכלל אוי למה עושים לנו את זה?! הם כל כך מושלמים מי רוצה ילדים בכלל?!?!?! אוף אנג´ל כזה חמוד כי האו רוצה מה שטוב לה בעצם אבל מצד שני הוא רע.. גרר ארג למה למה למה?! ובאפי איזה אישה הא!? איך היא קבלה את זה בהבנה!? אין כמה... והבכי של אני לא יכולה לנשום היה קורע לבבות (פלאש באק מהעבר שלי) וווילו המקסימה ששם בשבילה ואוז שהיה חמוד כמו תמיד וזאנדר עם השמלה לקורדי שיו הם כאלה מתאימים וקורדי עם הכול כזאת יפה והיא מתבגרת עם הפרקים.. ווסלי החרמן היה ממש מקסים הפעם ולא נגס.. גיילס היה מקסים עם - זה מצב לגלידה. ואניה הנגסית שכמובן היתה חמודה- אבל לראות אברים מתפוצצים היה נפוץ בתקופת המגפה השחורה:) והפרס של באפי- איזה שכבה!? גם אני רוצה.. בכל מקרה פרק אדיר אני יותר מדי רגשנית וזהו:)

Randy Giles

New member
באמת פרק ענק!

אני מת על הפרק הזה!! פשוט חולה עליו!!!!! הכלבי שאול מדהימים!!!!! ואהבתי נורא שהם התמקדו יותר בפרום ומה שקורה בין הזוגות בפרק והיה קצת אקשן בפרק (מבחינת דקות) זה נתן מיוחדות קלה לפרק וזה לא שיעמם! באפי בחיים לא תיהיה משעמם כנראה, גם בלי אקשן:) וזה באמת מרגש, מצד אחד אני לא הולך לבכות אבל מצד שני עור ברווז זה מספקי כדי לעשות ת´עבודה...

רינת4

New member
באמת פרק יפה!

עצוב ומרגש כאחד. עצוב,כי... אנג´ל ובאפי...אתם יודעים. ומרגש כי...אנג´ל ובאפי...אתם יודעים. ולמרות שזה יכול להיות רגע אמריקאי נדוש, הפכו את הפרום למרגש מאוד: ה"זכייה" של באפי בתור המגינה השכבתית באמת בא בהפתעה. עד הפרק הזה היינו בטוחים שאנשים כאילו שוכחים כל מה שקורה,את כל הדברים המוזרים. עכשיו הבנו שלא-הם מדחיקים את זה,אבל הם גם זוכרים.פשוט מנסים לחיות חיים נורמלים ככל האפשר. הבכי של באפי אכן היה קורע לבבות. לשרה יש דרך כזאת,שכל פעם שבאפי בוכה גם אני מתחילה לבכות. יש לה פני בובה כזאת שפשוט אי אפשר להתעלם. ואנג´ל-טוב,תראו,יש לו סדרה ללכת אליה. אני בטוחה שאם ג´וש היה רואה עתיד ליחסים שלהם הוא לא היה מסיים את זה עדיין,ואנג´ל לא היה הולך לעיר הגדולה ומקבל סדרה משלו. אבל מה לעשות, אנחנו חייבים להודות שאין להם סיכוי יחד, כמה שזה עצוב. אבל כשהוא בא לנשף-אם הוא לא היה מגיע,אני בטוחה שכולם היו מאכזבים. אבל תמיד אפשר לסמוך על ג´וש-הוא לא יאכזב אותנו(במה שאפשר, לפחות). מה אני אעשה,תגידו לי? עד מרץ,אני לא אראה את אנג´ל??? איך אני אעבור את זה,תגידו לי?

A lot of weird stuff happens here..

Student: Zombies! Student: Hyena people! Student: Snyder!
הקטע של ווילו ובאפי באמת היה מרגש ויפה- Buffy: I think horrible is still coming. Right now, it´s worse. Right now, I´m just trying to keep from dying. Willow: Oh Buffy. Buffy: I can´t breathe Will. I feel like I can´t breathe. ואל.

ד י י ז י

New member
זאת היתה הפעם המי יודע כמה..

שראיתי את הפרק. ועדיין , הוא מאוד מרגש. ותמר - גם אצלי הטישויים נגמרו במהירות.. אבל תמיד אמרתי שאני יותר מדי רגשנית , damn it , בכיתי אפילו בסרט על איזה כלב בוויאטנם (don´t ask) אני כל כך אוהבת את ההתחלה! זה מזכיר את הבאפי ואנג´ל של עונה 2.. ציפיתי אולי הפעם אולי ג´ויס (גררררר...) לא תבוא , אולי אנג´ל יקבל קצת שכל , אולי לפחות ברגע האחרון הוא יחליט לא לעזוב אותה , אבל כלום. נאדה. נשאר אותו דבר. *סניף* ומרטי נוקסון לא כתבה את הפרק? הייתי בטוחה שכן.. ודווקא את הכלבי השאול לא אהבתי.. זה מה שהביאו?! אז נכון שהם התרכזו בבאפי ואנג´ל , ובנשף שהיה , אבל הכלבים האלה?! באמת.. דיי עלובים.. ואם הם היו כל כך חזקים שלבאפי היה קצת קשה בהתחלה לגבור עליהם - למה לעזאזל הם היו בכלובי פלסטיק? ואוז דיבר דיי הרבה היום. שמתם לב? נראה לי יותר מהרגיל. בכלל , הוא ווילו היו חמודים ביחד.

לנצח1

New member
קצת אירוני לא?? ../images/Emo58.gif שישית

זה קצת אירוני שהבן אדם שמביא לבאפי את הפרס שהיא מצילה הרבה פעמים את המצב הוא בעצם הבן אדם שירקום אחריי זה מזימות נגדה....................... מאוד מאוד אירוני.

לא מדויק ../images/Emo58.gif 6

הוא היה ההכי פחות פעיל בTrio. כלומר, הוא זה שלא לקח את זה ברצינות כמו השניים האחרים.. והוא לא היה מגיע אף פעם עד כדי רצח. הוא די ילד של אמא. אבל בכלל באשר לג´ונתן- לדעתי מחזרו את הדמות שלו יותר מדי פעמים.. הוא היה בשלישית, וברביעית, וגם קיבל תפקיד נכבד בשישית, והדמות שלו די מיצתה את עצמה אחרי superstar ברביעית. בסוף הפרק הזה היה נראה שלא יחזירו אותו יותר, וכשהוא שוב הופיע בשישית זאת לא היתה הפתעה כ"כ נעימה. ואל.

לנצח1

New member
למה../images/Emo58.gif מיני ../images/Emo58.gif ליתר דיוק

ג´ונתן הוא דמות דיי מצחיקה... באמת. גם הבלונדיני הזה... חחחחחחחחח איזה קטעים שהוא בסיאינג רד שהוא בא לעוף משם עם הדבר הזה ואז הוא נתקע בתקרה!!!! חחחחח זה היה קטע כל כך מצחיייקקקקק!!!!! ובקשר לאירוניה- אז מה אם הוא לא היה עד כדי כך חלק פעיל מכל העניין עדיין הוא ניסה אחריי כמה זמן לחסל אותה... או לא יודעת מה הם ניסו בהתחלה לעשות. וזה די אירוני. את חושבת שהם עשו את זה בכוונה? (התסרטיאים?) נקודה למחשבה...

../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

מסכימה לגבי מתי שהוא עף :). הוא לא ניסה לחסל אותה אף פעם.. הוא נמשך אחרי כל הדיבורים של החברים שלו על כוח . אבל הוא אף פעם לא חשב להשתמש בו בצורה כל כך דרסטית. לא נראה לי שהם חשבו על זה אז.. מי יודע. ואל.

*סניף-סניף*

לא התגברתי מהפרק.. שגעתי לכולם פה את המוח עם הפרק:) נכון שזה אחד ההכי הכי!? כאילו בין הטופ 5?

buffstar

New member
Die Joyce die!../images/Emo41.gif

אף פעם לא חיבבתי אותה יותה מידי, ובמיוחד אחרי התערבות המכוערת שלה ביחסים של באפי ואנגל
אל תרגישו רע, גם אני בכיתי הרבה בפרק הזה (אני רגשנית אז מה?...) ציטוטים נבחרים: Xander: Well, I just wanted to say that your impersonation of an inanimate object is really coming along. Buffy: Thanks. Everything´s been taken away because Daddy made a little mistake on his taxes. For the last *twelve* years. Anya: Xander! Xander: Well, hey, it´s demon Anya, punisher of evil males. Still haven´t got your powers back? (serious) You haven´t right? וכל הדיאלוג הזה בכלל... תחילתו של סיפור אהבה

buffstar

New member
למה זו הסיסמא של אחוות מעריצים

שנוסדה בימי העונה השנייה בערך...

smgfan

New member
נכון!../images/Emo13.gif פרק מדהים!!!

אתם יודעים מה אני אהבתי?
שישית: ס פ ו י ל ר שאת הילד הבלונדיני הזה, שזימן את כלבי השאול... בעונה השישית אף אחד לא זיהה אותו (who the hell are you?)
קרעו אותי הקטעים האלה, גם באפי, גם וויךו וגם זאנדר, אף אחד פשוט לא ידע מיהו!! והקטע הוא שגם אני לא ידעתי מיהו ושאלתי את עצמי אותן שאלות כמוהם! still crying though
בשביל באפי ואנג´ל It would NEVER be the same without you...

melatonin

New member
../images/Emo58.gif לדעתי זה היה די מאולץ

כשהרכיבו את ה Trio דבר ראשון חשבו על וורן, שהוא הרע האמיתי וגם עשה דברים רעים בעבר ובלה בלה. הבעיה היתה שהם רצו עוש שני סיידקיקס, והם בחרו את ג´ונתן כי יש לו נסיון בכישוף (מועט מאוד, אגב. רק הפרק סופרסטאר) אבל הוא אף פעם לא היה רע, מה שתואם את האופי שלו בעונה השישית. אבל הקטע עם אנדרו הכי מאולץ. אני בטוח שישבו על זה הרבה מאוד זמן בלי דמות שלישית ובדקו מי מהעבר של הסקוביס היה רע לפרק אחד לפחות, ויש לו רקע לא טכנולוגי ולא כישופי. ואז הם נזכרו שהיה את הפרק עם הכלבי שאול, והחליטו ליצור להוא מהפרק אח (למה אח? למה לא הוא עצמו? מוזר). מה גם שהיכולת לזימון שדים היא די עקומה. הוא פשוט קורא לשדים. זה כל מה שהוא עושה. צריך ממש להתמקצע בזה? אני חושב שכל מכשף יכול לעשות את זה... אבל היו לו לא מעט אתנחתות קומיותף אז בסדר

כן ../images/Emo58.gif 6

האתנחתיות הקומיות ה-geekיות שלו היו נחמדות.. לי הוא פשוט הרבה יותר עדיף מג´ונתן. חוצמזה, הכל עובר במשפחה.. ואל.

buffstar

New member
../images/Emo58.gif6 את עדיין לא זוכרת את השם

שלו? ילד בלונדי=אנדרו, דווקא די חיבבתי אותו , היה לו כזה קראש על וורן(ימח שמו!)...

למעלה