THE PROM

Evil Spike

New member
הילד הבלונדיני הזה...כנראה ../images/Emo58.gif

שאתם מדברים עליו כל הזמן זה במקרה אנדרו? אח של טאקר? (טאקר לא? ככה קוראים לו נכון?) אוי אנדרו כל-כך חמוד...
7 never leave me 7X09 וגם בעונה השביעית... איזה מותק... הוא וויליוו יכולים להיות ממש חמודים ביחד... איזה חמוד... פחדני כזה... מפחד מווילוו... ואיזה מותק איך הוא צורח שספייק נושך אותו... "אה... אה..." איזה מותק... כבר הזכרתי... איזה מצחיקון... ואניה בכלל איזה מצחיקה היא הייתה... איך היא מאיימת עליו... בכלל אהבתי אותו בפרק הזה... פרק חמוד...
אה כן... ואיך לא... - אהבתי גם את ספייק בפרק...

matara

New member
אני פונה אליכם בתחנונים../images/Emo101.gif

בבקשה... אם מישהו יכול מטוב ליבו
לעזור לי ולהקליט עבורי את איירשוט ביום שישי תמורת כסף או קסטה... מס האיציק שלי הוא:109759410 אני על סף בכי...
בבקשה... שיהייה לכם יום טוב!

Mnementh

New member
כשבאפי אומרת...

YOU DON"T WANT TO BE WITH ME? כן ההרגשה היא ממש ממש קשה. דווקא אנג´ל מרכך את זה "IT´S NOT THAT I" (don´t love you. כל מי שחווה את זה בלי ריכוך כלשהו יודע כמה זה נורא.

Shades Of God

New member
לך יש דז´ה וו ? ../images/Emo7.gif

מזל..פשוט מזל שיש את זאנדר שכל כך מצחיק אותי כל הזמן! ANYA: Fine. Look, I know you find me attractive. I´ve seen you looking at my breasts. XANDER: Nothing personal, but when a guy does that, it just means his eyes are open. ANYA: Whatever. Look, do you wanna go with me or not? חחחח :)

חייבת להגיד-

אחרי יום מאז הפרק הזה הרס אותי.. וואו איזה זכרונות זה כאילו מתוך החיים שלי הקטע שהיא אומרת את הלא רוצה אותי יותר כאילו זה המילים שלי.. וגם האני לא יכולה לנשום... אבל האיך שהוא עשה את זה בשבילה ואיך שהיא קבלה את זה טוב זה לא כמוני:( בכל מקרה המטרה של הודעה חסרת הטקט הזו היא להגיד שזה פרק מדהים- ואםפ כבר קרה לכם שאתם ממש אבל ממש מזדהים עם פרק של באפי דיאולוגים והכול?!

Lady of Buffdom

New member
פרק מדהים../images/Emo70.gif

החלטתי שהעונה השלישית אפילו טובה יותר מהעונה החמישית. טוב, אולי כשאני אראה שוב את העונה החמישית בביפ אני אשנה את דעתי, אבל בינתיים סדר העונות שלי הוא כזה: 1. עונה שנייה 2. עונה שלישית 3. עונה חמישית 4. עונה רביעית 5. עונה ראשונה היו בפרק קטעים כל כך מרגשים... בכיתי בפרידה של באפי ואנג´ל (
), כשג´ונתן הקריא את הנאום והעניק לבאפי את פרס "מגינת השכבה" (זה היה כל כך מרגש!
) וקצת כשאנג´ל הופיע בנשף... אניה מתחילה להיות מצחיקה
אני כבר מתחילה להתגעגע לווילו-אוז (Sorry guys, I prefer Oz than Tara).

idanyd

New member
אנשים,

אני מצטער להרוס לכם את כל הרגשת ה"פרק מצויין, מעולה, מדהים, ענק" וכו´, אבל לדעתי הצנועה, מדובר ב-Filler קלאסי. ואפילו לא טוב במיוחד. אלוהים היה צריך לבנות את העונה הרביעית, אז הוא הראה את ההתפתחויות הצפויות לנו - זאנדר + אניה, באפי - אנג´ל, קורדיליה עוזבת וכו´. העלילה שטותית למדי - שוב אנשים בתחפושת של כלבים רצים ברחובות סאנידייל. כאילו, for god´s sake, תלמיד י"ב נטרף בחנות באמצע העיר, ואין שום חקירה? המשטרה פשוט נותנת לקלטת להיעלם מתחת ידיה? או שג´יילס פשוט בא לשוטר, ביקש ממנו אותה, והשוטר אמר לו "טוב, אתה הספרן של ביה"ס, בטח שאתה יכול לקבל את הראיה החזקה ביותר שלנו..."? לא היה שום מתח עלילתי - היו כלבים. הם שוחררו. באפי תפסה אותם. מישהו כמעט השתין במכנסיים. וואו. אני בשוק, אני בהלם, אני המום. לא פלא שזו הסדרה הטובה בעולם (That was my cynical voice). דווקא מאלוהים לא ציפיתי שיירד לרמות כאלה של קיטש ומלודרמטיות - כל סיום יחסי באפי-אנג´ל, זאנדר קונה לקורדי את השמלה (איזה חמוד), ג´ונתן, החנון של הבי"ס, זה שאף אחד לא מסתכל עליו פעמיים, עומד על הבמה ומעניק לבאפי את "מגנת השכבה", אחרי ששבועיים לפני זה הוא ניסה להתאבד? could you be more predictable? טוב, אלה היו טיפות הארס שלי... אנשים, אני רק מבקש מכם להסתכל על זה בעין ביקורתית, זה הכל. כי באפי היא באמת הסדרה הטובה ביותר כרגע, וזה לא בזכות פרקים כאלה...

buffstar

New member
ז מה קיטש זה כיף לפעמים...

אומנם באמת איך שהם השיגו את הקלטת היה קצת מופרך(אולי קודרי לקחה אותה?)... אבל עדיין בפרק באפי אנג´ל עם סוף מר-מתוק, כמה בדיחות טובות,נשף חביב, קצת אקשן(לה הכל חייב להיות סובב סביב זה)... מספק בהחלט בשבילי:)

matara

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין...../images/Emo9.gif

לי היתה תחושה שבפרק קרו המון דברים בלי הרבה תוכן... פרק מהנה ונחמד אבל לא כל כך מדהים... הקטע היחיד שלדעתי כן היה מדהים זה הריקוד של באפי ואנג´ל בסוף. ולא משום שאני מתלהבת מבאפי ואנג´ל בכלליות אלא מכיוון הפרצופים שלהם בזמן הריקוד... שניהם יודעים שזה הסוף ומקבלים את זה, אבל בכל זאת הם כל כך רוצים להיות ביחד. בנוסף לשיר המושלם...(ביצוע הרבה יותר יפה משל הסטונז אבל זו דעתי..) ודרך אגב idanyd אמרו לך פעם שהקול הסרקסטי שלך נשמע בדיוק כמו הרגיל..?
והפעם אני מבקשת בפעם האחרונה... אם מישהו מוכן לעזור לי ולהקליט עבורי את איירשוט ביום שישי? have a nich day!!

ד י י ז י

New member
אני חושבת...

שהיה קשה לשים לב לזה (בעיקר לסטאר קרוסים) כי באפי ואנג´ל נפרדו. וזה היה הרעיון של הפרק. כולם היו עסוקים מדיי בלבכות או סתם להיות עצובים כדי לשים לב. ואני מסכימה בקשר לכלבי השאול.. הם היו ממש דפוקים.. היה להם בערך כוח של ערפד או משהו כזה? זה כמו שיגידו "אוי לא! שלושה ערפדים מתכוונים להרוס את הנשף!" אבל הכל נסלח.. בגלל כל הסצינות באפי\אנג´ל היפות שהיו שם. אצלי , הוא אחד הפרקים האהובים בשלישית.

מה לעשות אבל -

הפרק לא מדהים הקטעים של אנג´ל-באפי מדהימים למרות שגם הפרק יחסית טוב מאוד בעיני.. כאילו אחרי שהפרק מתעסק בפרידה של אנג´ל ובאפי מי צריך עוד?! אחרי שהוא אמר I DON´T כבר כל העולם לא היה חשוב לי יותר *סניף-סניף* אנג´ל למה??? ו*** למה???

למעלה