זה לא היה חכם מצידך
עכשיו אני אאלץ לקחת את הפורום למחוזות בלתי פרוגרסיביים בעליל. אבל מה איכפת: ארשום כאן חמישה לעת עתה, שלעניות דעתי הם נקות מוצא טובה: 1. Steeleye Span - Below the salt 1973 פולק-רוק אקוסטי-אלקטרי, בלי תופים, עם קול הפעמונים של מדי פריור והכינור המופלא של טים הארט. כולל את הביצוע הטוב ביותר (לדעתי) לשיר העם הנודע John Barleycorn. 2.Fairport Convention - Liege and Lief 1969 אישית אני חושב שאלבום הבכורה שלהם הוא הטוב ביותר שלהם אבל הוא גובל יותר בפסיכדליה מאשר בפולק. כאלבום פולק רוק, האלבום שציינתי הוא הקלאסיקה ובעיני רבים מוגדר כאלבום הפולק רוק הבריטי הטוב בכל הזמנים. 3.Crosby, Stills, Nash & Young לא צריך לשכוח את אמריקה כי מהפכת הפולק הבריטית גם היא הגיע מהמולדת החדשה. Deja vou הוא כמובן המאסטר פיס שלהם והיחיד שלהם כרביעייה. הוא מ 1971 4. 1971 Strawbs - From the Witchwood אין טעם לומר דבר. לוקח אחריות מלאה על ההנאה המובטחת 5. The Incredible string - The Hangman's Beautiful Daughter 1968 מאבות המזון של הפולק הפסיכדלי או הAcid folk. הלהקה שקומוס ודומותיה חבות להן את הרעיון. אלה חמישה. אם תרצי, יש לי עוד 500 להציע לך... יקי