the one that gut away

Sith Master

New member
ובכן....../images/Emo19.gif

דיסקים הם אכן עסק יקר לי לכן בתקליטייה יש לי מקוריים רק את זפלין 4 שקיבלתי לפסח. את כל הדיסקים של הצ'ילי פפרז חוץ מהגרוע. אופס, אני מתכוון החדש. 3 של גריןדיי ואחד REM. אתם אבל צריכים להבין שאני די חדש בעסק בגלל זה יש לי גריןדיי (על שאני עדיין אוהב אותם). כשאני מתכוון העסק הזה: מוזיקה אמיתית ואיכותית. לכן אני אני גא להכריז שהאוסף שלי התחיל בלד זפלין 4. הדיסק הבא: live killers של queen. אבל לחדשות הטובות. לאחר דיבור קצר עם אמא שלי מסתבר לי שיש לנו כמה תקליטי ויניל איכותיים שמחכים שאני אוציא אותם מהבוידעם. איאיאי, מחר יהיה יום מצוין.

ThePiper

New member
אני דווקא

הייתי ממליצה לך קודם את לילה באופרה של קווין.

SickAgain

New member
מה שחשוב זה מה שיש ולא מה שאין |חיב

הקטע הוא שאני יודע שמה שיש לי זה עולם ומלואו כבר אז לפעמים זה נכון שאני רודף אחרי אלבומים שאין לי וכביכול אני חייב שיהייו לי..אבל זה לווא דווקה בריא תמיד לעשות את זה... תתענגו על מה שיש לכם, חברים! :))

ThePiper

New member
אתה צודק...

אבל (תמיד יש אבל) יש איזה דיסק שאני רודפת אחריו ואני לא אפסיק לרדוף אחריו לעולם live at california jam\ deep prple אני מחפשת אותו משהו כמו שנתיים כבר ועדיין לא מצאתי :((( עוד משהו חובה שאין לי זה ראש מכונה גם כן של הסגולים הכהים, לאחרונה השגתי את דיפסט פרפל אבל משומה אני לא מצליחה לכסות את כל האלבומים שלהם.

SickAgain

New member
ואם אני אומר לך איפה את יכולה למצוא

את הדיסק הזה? :)) לפי דעתי ראיתי אותו לפני פחות מחודש ב"טאוור רקורדס" במגדל האופרה בת"א..אם איזה מעריץ עדיין לא חטף אותו מה שלא נראה לי הוא עדיין שוכב לו שם בשקט על מדף בחנות..אבל חוץ מזה אם אני מחפש משהו ספציפי, לא יותר קל להזמין אותו בקליק אחד על המחשב? :)) ד"א, הכוונה לאלבום של ההרב עם קוברדייל מ74 שם את מבצעים את burn ו mistreated, נכון?

ThePiper

New member
תודה

אוף, חבל שלא נסעתי אתמול אם אבא שלי לת"א :(((

avi real

New member
אם לסקול אז אני מעדיף בחלוקי נחל..

קודם כל נתחיל עם תרוצים :) אני שומע בסכל הכל משהו כמו שנה אולי אפילו פחות רוק והייתי צריך חהתחיל מאפס ללמוד הכל לבד כי אין לי שם קרוב משפחה ששומע רוק ועכשיו למה שאין לי (אין לי אומר שלא קניתי אלבום שלהם אבל יש להקות שיש לי אלבומים שלהם על המחשב וברגע שיהיה לי כסף אני יקנה אותם) אין לי בכלל קלפטון אין לי בכלל ביטלס אין לי בכלל ג'ימי הנדריקס והכי גרוע לטעמי אין לי את-Uriah Heep - Demons And Wizard ככה שאם אני מחשיב את מה שיש לי על המחשב יש לי 21 אלבומים מתוך ה100 אם לא אז יש לי הרבה פחות...

SickAgain

New member
אם יש פה עוד מישהו כזה שיעמוד../images/Emo153.gif

יש פה עוד מישהו בלי עותק של Demonds and Wizards/Uriah Heep בבית ? :))

חולוני

New member
אני לא מתבייש בזה..

אבל אני רוצה שיהיה לי אוסף של אנשי הכפר בבית..

giloni

New member
אחת השאלות הלא הוגנות ביותר שנשאלתי

איך אתה עושה לי את זה? אמנם, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל טורח רב טרחתי בשנתיים וחצי האחרונות (מאז ההופעה של Jethro Tull בחיפה, שהחזירה אותי לעבר - Living in the Past תרתי משמע) לחדש את התקליטיה האבודה שלי משלהי שנות השבעים, ונא לא לשאול מדוע היא אבודה כי יש דברים שלא מדברים עליהם, בודאי שלא בבית התלוי. האמת, אני חושב שעשיתי זאת לא רע בכלל. נכון להיום מאופסנים בארוניות, כונניות, שולחנות ומגרות 817 דיסקים. ועל-כן, שאלתך, מנכ"ל יקר, גורמת לי להתבלבל. ראשית, אין לי ספק שחסרים לי עוד 817 דיסקים. אני גם בטוח שאשיג אותם, כמו שהשגתי כמה דברים שלא האמנתי שאצליח להשיג כמו Peter&the wolf במהדורת פיוז'ן מדהימה עם כל גדולי הפרוג והפיוז'ן של הסבנטיז (ברופורד, פאוול, קולינס, גארי מור, גארי ברוקר, ועוד כל כך רבים וטובים אחרים) שהגיע לידי אחרי דרך חתחתים, או דיסק של להקה בשם Filds שלמעשה לא יצא אף פעם על דיסק (עם גרהאם פילד, מייסדה של הלהקה Rear Bird הזכור עם ההמנון Sympathy, זוכרים???), או כל מני עלומים אחרים. אבל, להפתעתי ולא במעט בזכות הפורום הזה, התברר לי לבושתי כמה קלאסיקות חסרות לי על המדף. מתוך רשימת המאה, יש לי 67 (נוספו עוד כמה עם הסגר הרשימה). 37 דיסקים חסרים לי! חלק מהם, לא אהבתי אז ואין סיבה שאוהב היום, אבל חלק יהיו חייבים להגיע איך שהוא לאוסף - שיהיה מה להוריש לילדים (אני רק מקווה שהם יתייחסו לירושה אחרת מכפי שאני התייחסתי לאוסף הבולים שאבי, עליו השלום, טרח עליו כל ימי חייו!!!). אלה שאין לי הם בושה וחרפה לחובב רוק קלאסי שכמוני. לא אפרט כאן מפאת הבושה, אבל אתן לכם רק כמה רמזים: בלונד על בלונד של הדילן (למרות שיש לי אלבום של להקת פרוג מוקדמת בשם זה, שמן הסתם יש לעוד כמה אנשים שיכולים להספר על כף אחת, מקסימום שתיים); Tapestry של קארלי סימון, שיה לי בתקליט ויניל ב -70 ועכשיו לא הגעתי אליו בסדר העדיפויות וזה מביש. אבל אלבום שבאמת הייתי רוצה ולא השגתי הוא האלבום של Leo Sayer שאת שמו שכחתי הכולל את Moonlighting האגדי. זה ועוד 817000 אחרים! יקי

giloni

New member
טוב שני השמות מתחילים בק' לא?

האמת שגם אני לא יודע מה עובר עלי בזמן האחרון ואני עוד מתפרנס מהיכולת שלי לזכור שמות. אוי ואבוי. תודה על תשומת הלב יקי

giloni

New member
פטר והזאב

זו גירסא מיוחדת שעל הפקתה עמול שניים: Robin Lumley&Jack Lancaster העקרון היה דומה ליצירה המקורית, הכרות לילדים עם כלי התזמורת באמצעות סיפור. אלא שכאן הכלים הם, איך לומר, מחנכים אחרת. הנה רשימת המשתתפים: Jack Lancaster (sax, lyricon, clarinet, violin) (role: grandfather) Robin Lumley (keyboards) + Gary Moore (guitar) (role: duck) John Goodsall (guitar, from Brand X) Alvin Lee (guitar, from Ten Years After) Chris Spedding (guitar) (role: duck) Pete Haywood (steel guitar) Percy Jones (bass, from Brand X) Dave Markee (bass) Andy Pyle (bass) Brian Eno (keyboards, from Roxy Music and 801) (role: wolf) Gary Brooker (keyboards) (role: bird) Manfred Mann (keyboards, from his own bands) (role: Peter) Keith Tippett (keyboards) (role: pond) Stephane Grapelli (violin, a jazz legend) (role: cat) Erika Michailenko (chimes) Henry Lowther (trumpet, from Keef Hartley Band) Phil Collins (drums, from Genesis and Brand X) (role: hunter) Cozy Powell (drums from Rainbow) (role: hunter) Bill Bruford (drums from Yes&King Crimson) (role: hunter) Jon Hiseman (drums, from Colosseum) (role: hunter) Julie Tippett (vocals) Bernie Frost (vocals) Viv Stanshall (narrator, from Bonzo Dog Band) שמות שמות. אינפורמציה נוספת תוכל למצוא באתר הזה. באותו אתר יש קישור ל Verdant Records שהיא חברת ההפקות הפרטית של ג'ק לנקסטר והאלבום יוצא לאור רק בהזמנה אישית ממנו, וזה לא ממש זול וגם ההפקה לא מי יודע מה מכיוון שנראה שהוא הפיק את הדיסק מתוך תקליט הויניל ולא מתוך הטייפים המקוריים, שאת הזכויות עליהם הוא כנראה איבד או שהם נתונים בויכוח משפטי. לי היה הויניל המקורי שאבד, כמו היתר, ואת האלבום הזה הזמנתי ממנו (15 דולר לפני דמי משלוח). יקי

nute kram

New member
חחח, זה הפך לשרשור נחום עצמי../images/Emo8.gif

ואני רק רוצה להגיד שהלך לי לאיבוד disraeli gears של קרים.

Princess Grace

New member
טוב אז אני דיי חדשה, אבל מצטרפת...

אז ככה, יש לי את כל גרין דיי (שאני מחשיבה כהישג עצום..) חוץ משני הראשונים והאחרון (שהם הכי טובים בעצם... חוץ מדוקי) אריק קלפטון לייב, שזה דיסק חובה בערך.., דיפ פרפל את מאשין הד, נירוונה אין יוטרו ואנפלאגד, לד זפלין אחד וארבע, הדורס זה הכי מושקע- יש לי את האוסף הכפול ואני בתהליכים של לקנות את הבוקס סט, יש לי את כשהגיטרה של פורטיסחרוף חם על הירח נגיעות, ובכלל אני נורא אוהבת לקנות מוזיקה ישראלית, לכן יש לי את כל רוקפור וברי, אני נורא רוצה יס...., ביטלס יש לנו את שני האוספים הכחול והאדום וכמובן סרג'נט פפר, יש לי את פינק פלויד החומה והדיסק עם האיש הנשרף על העטיפה.. השם ברח לי...בוב דילן לאחותי יש אוסף דיי גדול שלו לי יש כמה אוספים.... וזהו דיי... יש עוד מלא אחרים... אבל זה לא כ"כ נכנס לקטיגוריה... אין לי הנדריקס..

Princess Grace

New member
להוסיף...

החברים של נטאשה וכרמלה גרוס ואגנר בואי לייב, דיויזיון בל והסמית'ס..

Nir of GondoliN

New member
טוב אני בתחילת דרכי

אני כל כך אוהב את פינק פלויד אבל יש לי את רוב השירים שלהם על המחשב (בושה בושה), דבר שמוריד אצלי את רמת העדיפות של הדיסקים שלהם לתחתית הרשימה. בכל מקרה אני בתחילת דרכי ובלי להחשיב את הדיסקים של אחיי יש לי את: Yes - Fragile Jethro Tull - Thick as a Brick Pink Floyd - P.U.L.S.E Pink Floyd - Saucerful of Secrets King Crimson - In the Court... Camel - Snow Goose בכל מקרה תעזרו לי בדילמה: האם העובדה שיש לי את רוב שירי פינק פלויד על המחשב צריכה למנוע ממני לקנות את הדיסקים שלהם? או שלהוציא את כספי על דברים שאני לא מכיר?

למעלה